lauantai 20. kesäkuuta 2020

Kaikkien aikojen paras peiteväri silmienympärille!

Varmaan puolet naisista kokee silmänympäryksensä liian tummiksi, joka tekee ilmeestä väsyneen näköisen. Vuosien aikana olen kokeillut kaikenlaisia versioita peiteväreistä, mutta aina olen tiennyt Rodialin BB Venom Eyen NYT 29€ (55€) olevan jenkkisuosikin.


OUTLET-tuote Rodialin BB Venom Eyen NYT 29€ (55€)


Hoitava valokynä peittää huomaamatta

Nyt tuo Rodialin BB Venom Eye on meillä outletissa myynnissä pilkkahintaan. Tämä BB Venom Eye   on peitetuote silmienympärille ja siinä on myös erinomaiset hoitavat ominaisuudet. Tuotetta voisi sanoa hoitavaksi valokynäksi, koska tuo peittävyys perustuu väripigmentin valontaittavuuteen. Ensimmäinen valokynä tuli myyntiin jo kolmisenkymmentävuotta sitten ja sen laatu on nykyisin armottomasti vanhanaikainen. Nykyisin väripigmenttimolekyylit ovat nanoluokkaa ja voidepohjat silkkimäisiä. 
BB Venom Eye peitetuote on nykyteknologiaa parhaasta päästä ja vanhat tönköt peitepuikot saa unohtaa. Silmänympärysten juonteet ovat niin ohuita, että hiukankin paksumpi tuote jää niihin kasoiksi, eikä korostuneet rypyt ole yhtään parempi vaihtoehto kuin tummat silmänympärykset. 
Valitettavan usein näkee niin tehokkaasti peitettyjä silmänympäryksiä, että silmänkuopat ovat valkoisena ammottava aukko meikkaamattomissa kasvoissa. 
Silmänympärysten peittämisessä peitetuotteen laatu on kaikista ratkaisevin asia. Tämä BB Venom Eye ei jätä rajoja ja se on helppo häivyttää luonnollisesti. Suomessa on myynnissä värisävy Malibu joka soveltuu kaikille ihon väreille valoa taittavan pigmentin vuoksi. 


Outlet tuotteet ovat myynnissä vain hetken

Olen ottanut tuohon meidän outlet-verkkokauppaan tutuilta maahantuojilta laatutuotteiden poistoeriä, jotka ovat meidän asiakkaille todella edullisia. 
Tämä Rodial ammattikosmetiikkasarja tulee samasta talosta kuin YB ja tiedän siinä olevan useita hyviä tuotteita. Kokonaisuus ei ole kuitenkaan täydellinen niin kuin Dermalogicassa ja iS Clinicalissa ja siksi me emme sarjaa käytä hoitolassa. 
Nuo outletin tuotteet ovat myynnissä vain hetken eli sen aikaa, kun tuotteita riittää. Yleensä tuotteiden pakkaukset vaihtuvat tai niiden maahantuonti Suomeen loppuu. 
Tällä hetkellä outletissa on myynnissä Muradin Blemish &Wrinkle Reducer Serum NYT 29€ (norm. 68€) seerumi ikääntyvälle acneiholle. Tämä tuote on varsinainen löytö aikuiselle iholle, jolla talineritys on edelleen liiallista. Tämä Muradin seerumi puhdistaa huokoset ja rauhoittaa tulehtuneet finnit. Samalla se kiinteyttää ja vahvistaa kollageenisynteesiä. Esimerkiksi raskaus- ja imetysajan acneiholle tämä on erinomainen apu ja kaikki yli 25-vuotiaat voivat sitä käyttää.
Outletissa on myös muita superedullisia laatutuotteita, joten käykääpä vilkaisemassa.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:52

    Murad Intensive Resurfacing Peel 12x5ml mikrohionta kotikäyttöön vaikuttaa mielenkiintoiselta, miten eroaa tästä dermalogican kotihoitokuorinta ampulleista? Mukavaa juhannusta! Terkuin, Timo

    VastaaPoista
  2. Nämä Muradin ampullit ovat paljon voimakkaampia teholtaan kuin Dermalogican vastaavan tyyppiset ampullit. Näitä Muradin kuorivia ampulleja en suosittele couperosa iholle enkä muutenkaan herkästi punoittaville kasvoille. Seka-ja rasvaiselle iholle ne ovat erinomainen hoitokuuri edullisesti. Myös viisikymppiselle aikaisemmin rasvoittuvalle iholle kuuri on hyvä siloittaja.

    Hyvää juhannusta kaikille lukijoille!

    Inkeri

    VastaaPoista