maanantai 29. kesäkuuta 2020

Emme käytä koskaan kulmakarvoihin mustaa kestoväriä

Ripsien kestotaivutuksen 88€ yhteydessä teemme nyt kulmien muotoilun ja värin samaan hintaan. Kulmakarvat ovat olleet pitkään kasvojen tärkein kohde ja asiakkailla on välillä hyvinkin epärealistisia toivomuksia niiden kaunistukseksi.


Ripsien kestotaivutuksen 88€ yhteydessä teemme nyt kulmien muotoilun ja värin samaan hintaan.


Kokemus auttaa valitsemaan oikean värin ja muodon kulmakarvoihin

Ripsien kestotaivutuksessa kauniit kaarevat ripset ovat lopputulos mihin pyritään. Samalla asiakas saa siistit kulmakarvat jotka kehystävät silmiä sopivasti. Yleensä nämä kulmakarvat kiinnostavat asiakasta paljon enemmän kuin ripset ja niihin saan aina ohjelitanian.
Välillä huomaan miten allerginen olen ammattitaitoni kyseenalaistamiselle ja sille, että asiakas neuvoo minua työssäni. Olen tehnyt parikymmentätuhatta kestovärjäystä työelämäni aikana ja välillä kiehun, kun asiakas kieltää minua laittamasta mustaa väriä kulmakarvoihin tai neuvoo miten kulmakarvoja nypitään.
En ole vielä koskaan harkinnutkaan laittavani mustaa kestoväriä kulmiin, koska se on aivan liian jyrkkä väri suomalaisten iholle. Mustatukkaisillekin syvä mustanruskea on pehmeämpi kuin pikimusta.
Kulmien värjäyksessä on hyvä sääntö, että tummahiuksiselle kulmat ovat astetta vaaleammat kuin hiusten väri ja vaaleahiuksiselle astetta tummemmat. Minulla ei ole mitään vaikeuksia löytää sopivaa kestoväriä kulmakarvoihin kenelle tahansa ja tähän asti asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä työni tuloksiin.


Kosmetologin päässä naksahtaa

Tiedän, että syy on yksin minun, kun koen päässäni naksahtavan asiakkaan opetusta kuunnellessani. Kuitenkin koen, ettei ammattitaitoani ja kokemustani arvosteta, kun epäillään kykyäni värjätä kulmakarvoja ilman pitkää ohjeistusta. Tietysti voi olla, että minut koetaan jo vanhuuden seniiliksi ja tarvitsen siksi nuo neuvot.
Ymmärrän, että suurin osa näistä epäluuloista lähtee siitä, kun joku on tehnyt huonoa työtä ja värjännyt esimerkiksi kulmakarvat tuolla mustalla kestovärillä. Tässä onkin yksi selkeä ero ammattitaitoisen kosmetologin ja ammattitaidottoman välillä. Hyvää koulutusta vailla oleva ns. kosmetologi tekee yleensä kestovärit samalla tavalla jokaiselle välittämättä asiakkaan omasta värityksestä.
Aika usein halvinta työtä mainostavat kauneushoitolat eivät juurikaan välitä työnsä tuloksesta ja asiakas saa kärsiä sen ulkonäössään.
Asiakkailla on myös helposti vääriä odotuksia kulmakarvojen mahdollisuuksista. Kestovärillä ei saa lisää karvoja kulmiin ja jos ne ovat harvat ja kapeat ne ovat sitä myös kestovärin jälkeen. Lähes olemattomiin nypityistä kulmakarvoista ei paraskaan ammattiosaaja saa tuuheita ja leveämpiä. Hyvin usein viisikymppisellä kulmakarvat ovat jo vuosikymmeniä nypitty määrättyyn malliin, eikä sitä enää pysty juurikaan muuttamaan.
Maxey Lash -ripsiseerumi (108€) auttaa myös kulmakarvoihin ja kuukauden säännöllisellä käytöllä alkaa jo näkemään miten karvat vahvistuvat. Kuitenkin menee 2-3 kuukautta ennen kuin kapeiksi nypityistä kulmista kasvaa leveämmät. Aika usein osasta karvoja on jo karvanysty tuhoutunut ja silloin tuo ripsiseerumikaan ei auta.
Näissä tapauksissa neuvon mielelläni, miten kulmakynällä saa nopeasti kulmakarvoista nätimmän kehyksen silmille.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti