tiistai 9. kesäkuuta 2020

Kaula ja silmänympärykset rypistyvät ensimmäisenä

Silmänympärysrypyt ovat yleensä ensimmäiset, jotka muistuttavat nuoruuden katoavaisuudesta. Noin nelikymppisenä silmäkulmiiin ilmestyy näkyvät rypyt ja turvotus häiritsee ainakin aamuisin. Vähän näiden huomioiden jälkeen alkaa kaulakin antaa periksi maan vetovoimalle.


TOTAL EYE CARE sk 15 NYT 38€ (47€) on tehokas hoitovoide silmänypäryksille.


Ennalta ehkäise silmänympärysrypyt

Yksi suuri syy silmänympärysihon vanhenemiseen on uv-säteily, koska silmäluomia on vaikea suojata. Ehkä nykyinen ikäpolvi välttyy uv-säteilyltä, koska aurinkolasit ovat niin muodikkaita. Oma ikäluokkani siristeli auringossa kaikki nuoruusvuodet ja juuri tuo siristely tekee rypyt suurimmaksi osaksi. 
Ohut silmänympärysiho kuivuu ja ohenee ilman tehokasta hoitoa paljon nopeammin kuin muu kasvojen iho, koska siinä on yksi ihosolukerros vähemmän kuin muualla. Hyvä kosteutus, uv-suoja ja kollageenisäikeiden elvytys auttavat hidastamaan silmänympäryksen rypistymistä. Nämä kaikki löytyvät nyt tarjouksessa olevasta Dermalogican TOTAL EYE CAREsta sk 15 NYT 38€ (47€).  Total Eye Care sk 15 vähentää myös turvotusta ja silmänympäryksen tummuutta. Tämä voide on väriltään vaaleanpunaista, mutta se ei ole meikkiväri, vaan raaka-aineista tuleva hoitava pigmentti, joka vähentää tummien silmänympärysten näkymistä. Total Eye Carea sk 15 voisi sanoa hoitavaksi valokynäksi, koska ensisijaisesti se on hoitovoide, mutta sen valoa taittava pigmentti poistaa tummuutta.
Total Eye Care sk 15 käy myös yökäyttöön varsinkin nuorille, mutta tehokasta hoitoa lisää esimerkiksi yöksi käytettävä iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX 119€.


NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ antaa kaulalle näkyviä tuloksia.

Neck Perfect Complex on ensirakkauteni

Kaikki pitkään blogia lukeneet tietävät miten ihastunut olen iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ (95€) kaulavoiteeseen. Se oli ensimmäinen tuote, mitä iS Clinicalilta kokeilin ja heräsin heti huomaamaan, että tässä on erityisen hyvä ihonhoitosarja. 
Jo ensimmäisellä käyttökerralla koin, että Neck Perfect Complexin vaikutus oli tuntuva ja näkyvä. Siinä on juuri oikeassa suhteessa uudistavia hedelmähappoja ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Hedelmähappoyhdistelmä silottaa ihon pintaa, poistaa ns. kananlihaihoa ja kirkastaa ihon väriä. Se tuntuu levitettäessä kuumottavalta ja kihelmöivältä, mutta noin viikon käytön jälkeen iho tottuu siihen. 
Runsas kosteuttavien aineiden yhdistelmä ehkäisee ihon ohentumista ja pitää kimmosäikeet joustavina. Yleensä juuri kuivuus ja ohentuminen saa aikaan kaulan pintaihon roikkumisen. 
Neck Perfect Complex kannattaa levittää myös dekolteelle asti, koska juuri tuo kaula-aukon kohta rypistyy nopeiten.
Olen käyttänyt uskollisesti Neck Perfect Complexia noin 3-4 vuotta eli siitä lähtien, kun iS Clinical tuli meille. Olen vakuuttunut, että ilman tätä kaulavoidetta, kaulani ja dekolteeni olisi huomattavasti ryppyisempi. Tuo aloitus osui juuri siihen kohtaan, jolloin kaulan iho alkaa rypistymään vauhdilla. Olin silloin noin 55-vuotias ja yleensä siinä vaiheessa kaulan ihon vanheneminen on näkyvämpää ja nopeampaa kuin mitä kasvojen iholla tapahtuu. Mielestäni olen välttynyt tältä ja olen ihan tyytyväinen vanhaan, mutta hyvin hoidettuun kaulaani. :)



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti