perjantai 12. kesäkuuta 2020

Koronaihot kuntoon

Huomaan selvästi, että tämän kevään poikkeusolot ovat vaikuttaneet monen ihoon. Iho on reagoinut henkiseen stressiin, mutta yhtä hyvin erilaiset työolotkin voivat vaikuttaa ihoon. Kuitenkin suurin syy on ihonhoidon laiminlyönti.


DERMATUDE -KASVOHOITO on erinomainen tehohoito kevään koettelemusten jälkeen.


Meikkaa ihan itsesikin takia

Suurin osa etätyötä tehneistä asiakkaistani kertoo, että ihonhoito on jäänyt vähälle, kun ei ole käyttänyt meikkiä. Moni vetoaa siihen, ettei videokokouksissa kukaan huomaa onko meikkiä vai ei. Ehkä se näin onkin, mutta eikö voisi meikata ihan itseään varten? 
Meikki on todella hyvä suoja sinistä valoa vastaan ja mikään muukaan ei pääse rasittamaan ihoa, kun meikki estää sen. Hyvin moni valittelee, miten jo ensimmäisenä viikkona etätyössä iho alkoi olla erilainen kuin ennen. Ilmeisesti poikkeukselliset työolosuhteet saivat ihon reagoimaan uudella tavalla. 
Moni jätti myös iltapesun väliin, kun meikkiä ei tarvinnut poistaa ja iho sai rauhassa ränsistyä. Tällaisen vaiheen jälkeen pidän kasvohoitoa ihan välttämättömänä, jotta iho saadaan kuntoon. DERMATUDE -KASVOHOITO 170€ on erinomainen tehohoito kaikille yli kolmekymppisille ja kevään koettelemusten jälkeen suosittelen neljän kerran hoitosarjaa (600€) 1-2 viikon välein tehtynä. 
Kevyt, virkistävä FRESH-UP KASVOHOITO NYT 49€ (87€) on edullinen ja nopea tapa saada iho hyvään kuntoon. Teemme aina uusille asiakkaille kotihoitosuunnitelman kasvohoidon yhteydessä ja jo senkin takia kannattaa tulla kasvohoitoon. Oikeat ihonhoitotuotteet saavat nopeasti ihon voimaan hyvin ja kalliit virheostokset jäävät pois. 


Tasapainoa ihon kotihoitoon

Seerumit ovat tehokkaimpia tuotteita ihon kotihoidossa ja samoin kuorinta on välttämätön apu, jotta hoitoaineet edes imeytyvät ihoon. Pitkän sisällä olemisen jälkeen iho on yleensä kalpean harmaa ja hilseilevä. IS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE 119€ kuorinta sopii myös herkälle sekä couperosaiholle ja sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa. Myös BT-SONIC -ultraäänilaite 126€ lisää huomattavasti kuorinta-aineiden ja puhdistustuotteiden tehoa. Ellei Bt-Sonic ole jo kotikäytössä suosittelen, että se kannattaa hankkia viimeistään nyt. Sen aineenvaihduntaa  ja verenkiertoa elvyttävä vaikutus tekee ihosta raikkaan ja heleän näköisen. 
Ne ketkä ovat huolissaan ihonsa veltostumisesta, saavat paljon apua iS Clinicalin FIRMING COMPLEX 155€ seerumista. Se on erittäin tehokas kiinteyttäjä ja jo parin viikon käytön jälkeen huomaa ihon olevan napakampi, tiiviimpi ja sileämpi. Firming Complex on erityisen tehokas seerumi enkä suosittele sitä herkälle couperosaiholle. 
Helposti ärsyyntyvälle iholle paras apu tulee PRO-HEAL SERUMista 109€, joka rauhoittaa punoitusta, vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja hillitsee ruusufinnin syntymistä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti