lauantai 13. kesäkuuta 2020

Tarjoukset voimassa maanantaihin saakka!

Olemme nettipäällikkö Kaisan kanssa sopineet, että tästä lähtien julkaisemme uudet tarjoukset aina tiistaisin ja joka toinen viikko. Näin tarjousten viimeinen voimassaolopäivä on joka toinen maanantai.  Joten tämän hetken tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 15.6 asti.


SUPER SERUM NYT 85€ kompensoi uv-säteilyn haittoja ja vahvistaa kimmosäikeitä.


Muutos  aikatauluun tehdään käytännön syistä

Tämä mainosten aikataulu muutettiin aivan käytännön syistä. Pyrimme Kaisan kanssa pitämään viikonloput vapaata, vaikka yrittäjiä olemmekin. Tähän asti Kaisa on tehnyt sunnuntaisin tuon meidän mainoskirjeen, koska minä saan viimeiset tarjoustuoteiden päätökset vasta myöhään perjantai-iltana. Siten itse olen tehnyt pohjaversion mainoskirjeestä viikonlopun aikana ja saanut sen Kaisan työstettäväksi vasta myöhään sunnuntaina. 
Perjantai on hoitolassa yleensä kiireinen päivä ja neuvottelut tarjoustuotteista on välillä vaikea sovittaa päivärutiineihin. Nyt voimme hoitaa hommat maanantain aikana, mikä helpottaa sekä Kaisaa, että minua. 
Tämä ratkaisu oltaisi voitu tehdä jo aikoja sitten, mutta myönnän, etten itse enää huomaa, mikä itsellenikin olisi helpointa. Pidän niin itsestään selvänä, että teen paperitöitä myös sunnuntaisin. Oma yritys on kuin pikkuvauva, joka koko ajan huutaa suu ammollaan jotain tekemätöntä työtä.


NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ on uskomattoman tehokas kaulan alueen hoitovoide.


Näitä tuotteita tarvitset kesällä

Tämän hetken tarjoustuotteista välttämättömät ostokset jokaiselle ovat aurinkosuojalliset tuotteet. Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 57€ ( norm.69€) aurinkosuojallinen päivävoide on kaikille yli kolmekymppisille sopiva elvyttävä ja kosteuttava voide päiväksi. Se imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. 
Toinen aurinkosuojallinen tuote on TOTAL EYE CARE sk 15 NYT 38€ (norm.47€), joka on monipuolinen suojaava silmänympärysvoide. Total Eye Care sk 15 vähentää silmänympäryksien tummuutta sekä turvotusta ja samalla se silottaa pikkuryppyjä ja juonteita. Tämä silmänympärysvoide sopii myös nuorelle ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi alle parikymppisenä. 
Kaula ja suunympärystä on ainainen murheenkryyni naisilla ja näiden alueiden hoito pitää olla erityisen tehokasta. Ei tarvitse sitten eläkkeellä ollessa katua, miksi en aikoinani hoitanut ihoani paremmin. 
iS Clinicalin LIP DUO NYT 85€ (norm.120€) on tehokaksikko huulille ja suun ympärille. Pakkauksessa on kuorinta ja Lip Elixir hoitovoide ja niiden avulla ylähuulen pystyrypyt mataloituvat ja huulet muhkeutuvat lisäkosteuden ansiosta.
iS Clinicalin kaulavoide NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ (norm. 95€) on jo kaikille tuttu tehovoide, jonka vaikutuksista aina jaksan lumoutua ja hehkutan sitä myös tässä blogissakin.
Aurinkoinen kesäaika hoitaa sielua, mutta on erityisen tuhoisa iholle ja varsinkin ihon kimmosäikeille. Siksi on erittäin tärkeää käyttää hoitoseerumia, joka kompensoi uv-säteilyn haittoja ja vahvistaa kimmosäikeitä. SUPER SERUM NYT 85€ (norm.107€) on tähän tarkoitukseen paras valinta. 
Älä laiminlyö ihonhoitoa kesälomallakaan ja huomioi nyt erityisen pistävä uv-säteily.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti