tiistai 30. kesäkuuta 2020

Tähtitarjous 30.6. - 13.7.

Tähtitarjouksena on Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 59€ (75€) silmänympärysgeeli vähentämään uv-säteilyn rypistävää vaikutusta sekä poistamaan tummuutta ja turvotusta.
Ostaessasi Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ (39€) aurinkosuojavoiteen saat sen mukana Dermalogican matkakokopakkauksen käytännöllisessä meikkipussissa (arvo 36€).
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS NYT 88€ (107€) sisältää ripsien ja kulmien kestovärin sekä kulmien muotoilun. Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun asti.


Tähtitarjouksena on Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 59€ (75€) 

BioLumin-C Eye Serum poistaa turvotusta

Tämä Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Eye Serum on Dermalogican uusin silmänympärysvoide ja se tuli Suomeen viime syksynä. Se on koostumukseltaan lähes nestemäinen geeli, joka imeytyy todella nopeasti. 
Dermalogicallahan oli herkän ihon hoitolinjassa hiukan samantyyppinen silmänympärysvoide, mutta se jäi pois valikoimista pari vuotta sitten. Sitä tuotetta käyttäneet asiakkaat ovat olleet tosi tyytyväisiä tähän BioLumin-C Eye Serumiin, koska se on laadultaan samanlainen. 
Viime viikolla oli ihan poikkeuksellisen kova helle ja se yleensä sekoittaa nestetasapainon ja siitä syystä silmäluometkin voivat turvota. Tämä BioLumin-C Eye Serum on erinomainen apu tähän turvotukseen. 
Myös voimakas uv-säteily aiheuttaa ihon rypistymistä ja antioksidanttinen c-vitamiini on paras raaka-aine korjaamaan vaurioita. BioLumin-C Eye Serumia käytetään aamulla sekä illalla ja ohuen koostumuksensa vuoksi se ei valu hikoilun myötä. 
Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ (39€) aurinkosuojavoide sopii aivan kaikille ja sitä voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Sen mukana saat kivan kesätuotepussukan, jonka arvo on 32€! Matkakoot on pakattu auringonkeltaiseen pellavapussukkaan ja sieltä löytyy BioLumin-C seerumi, BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeeli ja Prisma Protection sk 30 aurinkosuojallinen päivävoide. 
Protection Sport sk 50 on varsinainen koko perheen tuote, koska se käy lapsille ja miehillekin. Lasten iholle hajusteeton ja mietoja raaka-aineita sisältävä Protection Sport sk 50 on mitä parhain suojavoide.

Ripsien kestotaivutustarjous jatkuu heinäkuun loppuun asti

Ripsien kestotaivutus on nyt 88€ (107€) ja siihen kuuluu ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Työssä käytetään kuuluisaa YUMI LASHES -menetelmää ja heidän aineitaan. 
Ripsien kestotaivutus on kesän paras meikki, koska saat kauniit kaarevat ja tummat ripset vaivattomasti. Ripsien kestotaivutus kestää 6-8 viikkoa ja sen voi uusia kahdeksan viikon välein. Kestoväri kuluu pois 3-4 viikon kuluessa ja sen voi tehdä uudestaan, jos niin haluaa. 
Kestotaivutuksen jälkeen suositellaan, ettei ripsiä kastella vuorokauteen, mutta tämän jälkeen voi tehdä ihan mitä vaan ja mikään ei ole kiellettyä. 
Kestotaivutetut ripset ovat hyvin luonnolliset ja niillä saa virkeämmän ilmeen kasvoilleen. Varsinkin vanhemmalla iällä kauniin kaarevat ripset tekevät nostavan vaikutuksen silmiin ja katse on avarampi.Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti