maanantai 15. kesäkuuta 2020

Lävistykset ja kosmetologi

Tänä keväänä meille on tullut todella paljon uusia asiakkaita ripsien kestotaivutukseen NYT 88€ (107€) ja Fresh-up kasvohoitoon NYT 49€. Kasvohoidossa on hienoa huomata, että asiakas, joka ei juurikaan käy kosmetologilla, innostuu ihonhoidosta nähdessään hoidon hyvät tulokset.


Lävistyskorut täytyy poistaa ennen hoitoon tuloa.


Lävistyskorut ovat esteenä hoitoja tehdessä

Myönnän, etten tullut edes ajatelleeksi lävistyskoruja, ennen kuin niihin törmäsin. Jotenkin olin unohtanut koko lävistykset, kun niitä ei kai kovin paljoa nykyisin enää tehdä. En ole siis ymmärtänyt antaa meidän verkkosivuilla ohjeita, että lävistyskorut pitää poistaa meille tullessa. 
Ensimmäinen hankala tilanne tuli ripsien kestotaivutusten kanssa, kun asiakkaalla oli kulmakarvoissa useita renkaita vierekkäin. Niitä oli myös nenässä ja huulissa, mutta ne eivät haitanneet, koska käsittelin vain silmien aluetta. 
Pyysin, että nuo korut kulmakarvoista poistettaisiin, mutta niitä ei kuulemma saanut poistettua. Asiakas halusi myös kestovärin kulmakarvoihin ja kulmien muotoilun. Tässä kohtaa hiukan jo nikottelin, ettei korujen sekaan voi värejä laittaa. 
Kuitenkin asiakas halusi kulmakarvoihin värit ja sovittiin, että yritän ne tehdä, vaikka tuloksesta ei ole takuuta. Kyllähän värjäykset ihan onnistuneen näköiset oli, mutta kestoväriä oli kaikkialla, kun yritin koukkia sitä pois korujen seasta. Päätin, että en enää koskaan lähde tekemään kestovärejä tai ripsien taivutuksia, ellei lävistyskoruja poisteta. 


Lävistyskorut ja tatuoinnit viisikymppisellä

Luullakseni tulen törmäämään lävistyksiin ja kasvojen alueen tatuointeihin entistä useammin, koska niitä ottaneet alkavat olla keski-ikäisiä. Kaula ja korvan seutu ovat naisille tyypilliset kohdat kasvojen alueen tatuoinneille. 
Kaula veltostuu nopeasti ja tatuointi alkaa muuttamaan muotoaan. Katselin erään asiakkaan tatuointia korvan alapuolella ja mietin pitkään, mikä kuvio siinä oli. Veltostunut iho muokkaa kuvioita uuteen uskoon ja minulla meni pitkään ennen kuin ymmärsin kyseessä olevan sydämen kuva. 
Kuiva hilseilevä ihokerros tekee tatuoinninkin väreistä hailakoita, joten kasvohoidolla saa nekin kirkkaammiksi. Kuitenkin naisilla iho veltostuu ja ohenee huomattavasti enemmän kuin miehillä ja mielestäni tämä kannattaa huomioida ottaessaan tatuointeja. Voi olla, että olen ahdasmielinen ja ymmärtämätön, mutta lävistyskorut ja kaulatatuoinnit alkavat olla viisikymppisellä naisella hiukan irvokkaita. Itse en pysty parhaalla tahdollakaan pitämään niitä kauniina ja kasvohoidon yhteydessä lävistyskorut ovat tulehdusriski. 
Lävistyksen reikään menee aina rasvaa ja muita hoitoaineita, jotka voivat jäädä kuoppaan muhimaan ja se on hyvin otollinen alusta bakteeritulehdukselle.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi14:06

    On naurettavaa, kuinka julkisesti sinä ilman perusteita keksit faktoja ja esität niitä kirjoituksessa totena. Kuinka haukut ja kyseenalaistat muiden ulkonäköä, esim sanalla irvokas ja kuinka sinä et yksilönä ymmärrä ihmisiä jotka eivät mahdu omaan käsitykseesi kauneudesta.
    Minulle tulee ainakin olo, etten koskaan haluaisi astua jalallakaan kauneushoitolaasi. Haluan saada palveluni ilman tuomitsemista, enkä halua kosmetologini kommentoivan ulkonäköäni. On kyseenalaista, että haluat tuoda kaiken esille myös omalla nimelläsi ja edustaa tällä tekstillä myös omaa liiketoimintaasi.
    Tekstisi on suoraan yhteydessä omaan ammattitaitoosi joka on selkeästi erittäin alhainen.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:17

    Onpa järkyttävää ja epäammattimaista tekstiä. Varmasti erittäin mukava kokemus käydä sinulla hoidossa ja sen jälkeen lukea blogista, miten oma ulkonäkö ei miellyttänyt. Tähän voisi pureutua syvemminkin, mutta en viitsi. Valitsen itse ja kehotan muitakin valitsemaan toisen palveluntarjoajan.

    VastaaPoista
  3. Kiitos erittäin asiallisesta kirjoituksestasi. Arvostan ammattitaitoasi suuresti.

    VastaaPoista