torstai 4. kesäkuuta 2020

Aurinkosuojalliset kasvovoiteet ovat myös hoitavia

Aika usein huomaan, miten huonosti osaan selittää asiakkaille omaan työhöni liittyviä asioita. En aina muista, että moni minulle selvä asia on asiakkaalle täysin tuntematon. Yksi sellainen on ollut nämä aurinkosuojalliset päivävoiteet.


DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 57€ (69€)
on elvyttävä ja kiinteyttävä päivävoide 50 suojakertoimella


Aurinkosuoja ja kosteus yhdessä voiteessa

Ilmeisesti aika monella on sellainen käsitys, että aurinkosuoja on jokin erillinen tuote, mikä laitetaan päivävoiteen päälle. Näin on ehkä ollutkin joskus 90-luvulla, mutta nykyisin päivävoiteissa on suoja ja hoito samassa voiteessa. Tällaiset voiteet palvelevat asiakkaiden tarpeita erinomaisesti eikä tarvita monia eri tuotteita. 
Hyvä esimerkki tällaisesta päivävoiteesta on nyt tarjouksessa oleva Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 57€ (69€). Se on elvyttävä ja kiinteyttävä päivävoide, joka kuuluu Dermalogican AGE smart- hoitolinjaan. Hoitavan vaikutuksen lisäksi siinä on erinomainen suojakerroin viisikymmentä. 
Tällaisten ”hybridivoiteiden” kanssa asiakkaan on helppo hoitaa ihoaan. Dynamic Skin Recovery sk 50 laitetaan kasvoille ja kaulalle joka aamu satoi tai paistoi. Jos sattuu olemaan aurinkoinen päivä asiakas voi olla tyytyväinen, koska hänellä on tehokas suojakerroin kasvoilla. 
Aivan samoin toimii iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€), joka on myös aurinkosuojallinen päivävoide. Se on tarkoitettu kaiken ikäisille, joten siinä ei ole erityisesti kiinteyttävää vaikutusta, mutta se on erittäin kosteuttava ja hyvin imeytyvä suojakertoimellinen  päivävoide kaikille ihotyypeille. 
Tietysti näiden aurinkosuojallisten päivävoiteiden alle voi laittaa jonkun seerumin ja itse laitankin aina aamulla sekä illalla seerumin ja vasta sitten voiteen. Tuon Dynamic Skin Recovery sk 50 alle sopii hyvin nyt tarjouksessa oleva iS Clinicalin SUPER SERUM NYT 85€ (107€). Super Serum korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota ja lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden vahvuutta ja kimmoisuutta.


Väärinkäsityksiä välillä tulee 

Pyrin aina kuuntelemaan asiakkaiden selityksiä mahdollisimman tarkkaan ja yritän asettua heidän asemaan, mutta välillä putoan kärryiltä täysin. Alkuvuodesta, kun vielä sai kokouksia ja tapaamisia järjestää, olin erästä esitelmää kuuntelemassa tutun porukan kanssa. Eräs naisista tuli kyselemään ajanvarauksista ja kotihoitotuotteiden valinnasta. Kerroin hänelle, että teemme aina kasvohoidon yhteydessä kotihoitosuunnitelman uudelle asiakkaalle. 
Nainen kertoi kotihoidostaan ja sanoi ettet ikinä arvaa millä hän pesee kasvonsa. Innoissaan hän kertoi käyttävänsä puhdistukseen aloe veraa. Olin aika ihmeissäni ja mietin mielessäni miten sillä voi puhdistaa ihon. Yritin varovasti sanoa, että tuleekohan iho varmasti kunnolla puhdistettua pelkällä aloe veralla. Hän kertoi pesevänsä sillä meikitkin pois ja minä mielessäni kauhistelin. Kunnes keskustelua käytiin niin pitkälle, että hän kertoi kyseessä olevan erän tutun sarjan puhdistusmaidon mikä sisälsi aloe veraa. Omasta mielestään hän käytti vain aloe veraa eikä huomioinut sitä, että kyseessä oli aivan tavallinen puhdistusmaito, jossa oli kosteuttavana aineosana tuttu aloe vera, joka varmaan luki myös pullon kyljessä. 
Siinä taas opin, että minun olisi pitänyt kysellä vielä lisää ennen kuin aloin selittämään, ettei pelkkä aloe vera puhdista ihoa kunnolla. Minun ajatuksissa oli aloe vera geeli, mikä on tarkoitettu kosteuttavaksi voiteeksi eikä siinä ole mitään pesuominaisuuksia. Myös omasta mielestään rouva käytti ihan erikoista keksintöä pesuun eikä pitänyt tuotetta tavallisena puhdistusmaitona ja minun olisi pitänyt kysellä lisää ennen kuin aloin tyrmäämään tuotteen käyttöä. 
Kyseistä henkilöä ei ole hoitolassa näkynyt ja varmaan hän teki johtopäätöksen, että olen huono kosmetologi, kun en tiedä aloe veran toimivan puhdistuksenakin ihan hyvin. Yleensä pyrin suhtautumaan asiakkaan hoitotapoihin mahdollisimman avarasti, enkä missään tapauksessa ala tyrmäämään kenenkään kotihoitoa. 
Tässä taas huomasin, miten paljon minulla on vielä opittavaa asiakaspalvelusta. Tosin en kuvitellutkaan olevani kaikkitietävä, koska aina on mahdollisuus oppia lisää, niin kuin tämäkin tapaus todisti.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti