lauantai 6. kesäkuuta 2020

Ripsien kestotaivutus on kesän meikki!

Nyt on juuri se ajankohta, kun asiakkaat haluavat ripsien kestotaivuksen. Se on todella hyvä kesämeikki, koska muuta silmämeikkiä ei välttämättä tarvita. Meidän tarjous Ripsien kestotaivutus ja värjäys NYT 88€ sisältää myös kulmien muotoilun sekä värjäyksen ja on voimassa vielä kesäkuun loppuun asti.


Ripsien kestotaivutus ja värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys NYT 88€


Kestotaivutus poistaa kasvoilta kymmenen vuotta

Suurin syy, miksi innostuin ripsien kestotaivutuksesta on sen ilmettä nostattava vaikutus. Pelkkä ripsien kaareutuminen ylöspäin poistaa iästä vähintään kymmenen vuotta. Ilmeestä tulee avarampi, silmät näkyvät paremmin ja silmäluomet nousevat ylöspäin. Ripset tulevat myös paljon pidemmän näköisiksi, kun taivutus nostaa niitä ripsien tyvestä lähtien. 
Nyt tuohon tarjouspakettiin kuuluu ripsien lisäksi kulmien kestoväri ja muotoilu. Olemme tehneet näitä taivutuksia viime syksystä lähtien ja todella moni vakioasiakas on niistä innostunut. Tietysti myös nuorille naisille tulos on aivan upea, kun heidän pitkät ja tuuheat ripset kaareutuvat kauniisti. 
Ripsien kestotaivutus on harvinaisen hyvin siedetty ja kenelläkään ei ole tullut mitään ongelmaa. Meillä yli viisikymppisillä silmät ovat yleensä tosi arat ja kokeilin tätä taivutusta useampaan kertaan itselleni todetakseni, ettei se lisää ärsytystä. 
Kestotaivutus on myös siitä hyvä, ettei sen kanssa tarvitse tehdä mitään kommervenkkejä tai varoa jotain. Ainoastaan ensimmäisen vuorokauden aikana ei saa käyttää runsasta vettä ripsiin eli silmänympäryksen puhdistus on syytä tehdä vain kostutetulla vanulapulla. Tuon vuorokauden jälkeen saa tehdä kaikkea niin kuin ennenkin. Saa saunoa, hieroa silmiä, nukkua mahallaan tai käyttää silmätippoja eikä mikään näistä vaikuta kestotaivutukseen mitenkään eikä nopeuta sen pois kulumista.



Kestotaivutusta ei voi tehdä yhtäaikaa kasvohoidon kanssa

Moni hämmästelee sitä, että ripsien kestotaivutukseen menee niin pitkä aika eli puolitoista tuntia. Olemmekin nyt päättäneet ettemme tee kasvohoitoa ja kestotaivutusta peräjälkeen, koska silloin asiakkaan pitäisi makoilla meillä 3-3,5 tuntia ja se on monelle liikaa. Tosin suurin syy on se, että kasvohoidossa käytettävät hoitovoiteet voivat heikentää ripsien taivutusaineita, koska ripsen pitää olla täysin rasvaton kestotaivutusta tehdessä. Kasvohoitoon ja kestotaivutukseen on siis hyvä varata vaikka peräkkäiset päivät.
Kestotaivutukseen varaamme aikaa puolitoista tuntia ja aina ajan pituus ihmetyttää uusia asiakkaita. Tuo ripsien kanssa näprääminen on todella hidasta ja tarkkaa työtä, eikä siinä auta kiirehtiä. Sen lisäksi ripsiin käytetään kaksi eri ainetta, joiden pitää vaikuttaa noin viisitoistaminuuttia ja lopuksi vielä kestoväri, joka sekin vaikuttaa vartin verran. Jo näiden aineiden vaikutukseen menee kolme varttia ja aluksi aikaa menee siihen, kun jokainen ripsi erikseen taivutetaan silikonimuotin päälle asentoon, joka saadaan vaikutusaineilla pysyväksi. 
Ripsien kestotaivutus vaatii tekijältään täydellistä yhteistyötä silmien ja sormien koordinaatiossa. Olen sitä mieltä, että tällainen tarkkuus tulee vain opettelemalla. Siksi ihmettelen, miten ihmiset uskaltavat mennä kestotaivutukseen kenelle tahansa, joka halvalla tekee.
Meidän käyttämä YUMI LASH -menetelmä vaatii kosmetologin koulutuksen ja heille pitää suorittaa näyttötyö. Tosin, mistä asiakas voi tietää, mitä aineita hänelle käytetään, jos tekijä haluaa huijata.
Kannattaa kysellä tutuilta ja katsoa netistä millaisia suosituksia eri paikat saa. Pienessä kaupungissa tieto huonosta työstä leviää nopeasti, mutta ei ole kiva olla juuri se asiakas joka sen kokee. Mielestäni myös yksi kriteeri on miten kauan kyseinen hoitola on toiminut. Joka kaupungissa on hoitoloita joissa ei ole koulutettua kosmetologia ollenkaan ja ne toimivat yleensä korkeintaan pari vuotta. Silloin, kun yritys on toiminut useamman vuoden voi yleensä luottaa siihen, että työ tehdään kunnolla.
Meillä yrittäjillä suurimpana huolena on pimeän työn tekijät. Tämä ripsien kestotaivutus on juuri sellainen työ mihin tilataan halvat aineet Kiinasta ja tehdään työt ilman kuittia. Olkaa siis tarkkana, kun valitsette itsellenne sopivaa paikkaa. 
Muistutan vielä, että varatkaa oma aikanne mahdollisimman pian, koska ajat alkavat täyttyä karanteenin hellittäessä ja kesälomien koittaessa.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi07:30

    Voiko raskaana oleva ottaa kestotaivutuksen?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi07:31

    Voiko raskaana oleva ottaa kestotaivutuksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raskaus ei ole muuten este paitsi hormonitoiminnan muutos voi heikentää ripsitaivutusten tulosta tai kestävyyttä. Hormonitoiminta vaikuttaa yllättävän paljon hiuksiin ja ripsiin ja joillakin kestotaivutusaineet ei vaan toimi eli kaari ei synny. Tämä on harvinaista, mutta se kannattaa huomioida.
      Vielä imetysaikanakin voi tulla näitä samoja ongelmia. On parempi lykätä kestotaivutuksia raskaus-ja imetysajan ylitse ettei raha mene hukkaan, jos taivutukset ei onnistukaan.

      Inkeri

      Poista