torstai 18. kesäkuuta 2020

Ripsien kestotaivutuksessa menee yli tunti aikaa

Ripsien kestotaivutus ja kulmien muotoilu ja värjäys NYT 88€ (107€) tarjous on voimassa heinäkuun loppuun asti. Tämä on niin suosittu kesämeikki, että ajanvarauksemme alkaa olla aika täynnä, joten varaa nopeasti oma aikasi.


Ripsien kestotaivutus & kulmien muotoilu ja värjäys takaavat kestävän meikin myös elämäsi tärkeimpinä päivinä.


Ripsien kestotaivutus on vaativa työ

Kaikki, jotka tulevat ensimmäistä kertaa ripsien kestotaivutukseen yllättyvät, että siinä menee aikaa lähes puolitoistatuntia. Yritämme nyt muistaa, että kerromme sen jokaiselle ajanvarauksen tehneelle, ettei se tule yllätyksenä. 
Ripsien kestotaivutusten tekeminen on hyvin hidasta hommaa, koska käsitellään yksittäisiä ripsiä. Siinä jos yrittää kiirehtiä, menee kaikki varmasti pieleen. Hitain vaihe on heti aluksi, kun jokainen ripsi yksi kerrallaan liimataan silikonimuotin päälle. Siinä menee helposti vartin verran ja sen jälkeen käytetään kolmea eri vaikutusainetta, joista jokainen vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Tuo vaikutusaika määräytyy ripsilaadun mukaan ja sitä ei voi mitenkään nopeuttaa.
Asiakkaalle on ihan mukava rentoutumishetki olla puoliunessa reilun tunnin verran, mutta jos on esimerkiksi jättänyt auton puolentunnin paikalle, se voi vähän harmittaa. Onneksi tähän asti asiakkaat ovat pystyneet olemaan pidempään kuin itse olivat kuvitelleet. Nythän me osaamme heti myös kertoa ajan pituudesta, mutta aluksi emme tienneet asiakkaiden luulevan työn onnistuvan vartissa. Aina työn myötä oppii uutta ja taas osaamme palvella asiakkaitamme paremmin.


Ihonhoitoneuvoja kaivataan

Tämä on ensimmäinen kerta, kun teen työtä mikä on kaunistava, mutta ei ihoa hoitava. Itselleni on hiukan vaikea sopeutua siihen, että asiakkaat haluavat ripsien kestotaivutuksen, mutta iho jätetään hoitamatta. Myönnän, että meinaan välillä neuvoa käyttämään kyseisen rahan ihon tilanteen korjaamiseen eikä kestotaivutukseen. 
Minun pitää keskustella tästä kollegoiden kanssa, jotka ovat aina tehneet kasvohoitojen ohella ripsienpidennyksiä yms., miten he voivat ohittaa ihon tarpeet kokonaan. Minun on todella vaikea antaa ihon vain olla huomiotta, vaikka näen, miten se huutaa apua. Olenkin miettinyt, jos tekisin jonkun lyhyen esitteen,  jossa on neuvoja ihonhoitoon. 
En halua painostaa ketään sellaiseen, mikä ei häntä kiinnosta, mutta toisaalta koen velvollisuudekseni opastaa asiakkaita. Tietysti tämä helposti tulkitaan myymiseksi tai tyrkyttämiseksi, mikä olisi ikävää. Hyvillä neuvoilla moni saisi ihonsa kuntoon pienellä vaivalla ja edullisesti. Minun on vaikea sulattaa sitä, että asiakas kävelee meiltä Goodmaniin ostamaan hoitovoiteen, joka ei mitenkään auta hänen ihoaan ja meiltä saisi samalla rahalla tuotteen, joka oikeasti korjaisi ihon tilannetta. 
Kuitenkin kysymys on siitä, miten osaan esittää asiani ja saan ihmisen luottamaan ammattitaitooni. 
Missään tapauksessa en halua ketään syyllistää, vaan antaa asiallista tietoa siitä, miten voisi ihoa hoitaa paremmin ilman suuria kommervenkkejä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti