maanantai 22. kesäkuuta 2020

Kulttituotteet kokeilussa

Olemme Marin kanssa urakalla kokeilleet erilaisia ammattisarjojen kotihoitotuotteita, joita pidetään kaikkien rakastamina kulttituotteina. Kokonaisuutena nämä tuotesarjat eivät meille mitenkään kelpaisi, mutta joitakin yksittäisiä helmiä niistä löytyy.




Kulttituotteet tulossa verkkokauppaan

Nettipäällikkö Kaisa ja minä yritämme saada nämä kulttituotteet verkkokauppaan myyntiin kesäkuun loppuun mennessä. Ainakin hiustenhoitosarja Her on jo esittelyä vaille valmis.
Tämä tuotteiden kokeilu on ollut siinä mielessä kivaa, ettei ole pakko löytää yhtään mitään, eikä tarvitse löytää tuotteita ammattikäyttöön. Kaikki testaamamme tuotteet tulevat kotihoitoon, emmekä myöskään etsi kokonaista hoitosarjaa, vaan yksittäiset hyvät tuotteet riittävät.
Tuotesarjat ovat Amerikan suosikkeja ja niitä on kehuttu vuosikymmenet filmitähtien ja muiden julkkisten suulla. Pelkästään tähän markkinointikehuun en luota, vaan haluamme itse todeta, että tuotteita kannattaa käyttää. 
Esimerkiksi Eve Lom sarjan puhdistusaine The Cleanser on tehnyt minuun vaikutuksen, vaikka ensin sitä epäilin. Se on purkkiin pakattu paksu hyytelömäinen voide, jota levitetään kasvoille puolikas teelusikallinen ja hierotaan iholla. Menetelmä on sama kuin Dermalogican PRECLEANSE BALM (46€), mutta tässä puhdistusvoiteessa on mukana mietoja kuorintarakeita. Pakkauksessa on mukana myös nenäliinan kokoinen musliiniliina, joka kostutetaan veteen ja voide pyyhitään sillä pois. Ihosta tuli todella puhtaan tuntuinen ja silmämeikki lähti oikein hyvin. 
Tämä puhdistusvoide on kiva kokeilu vaihtelun vuoksi ja näitä musliiniliinoja saa ostaa erillisessä pakkauksessa lisää, koska tuo yksi kuluu varmaan aika pian loppuun. En yhtään ihmettele, että tämä puhdistusvoide on noussut kuuluisuuteen, koska sillä teatterimeikitkin lähtevät helposti pois. Itse huuhtelin kasvot vielä kunnolla vedellä, koska en pidä siitä, että puhdistuksen jälkeen iho olisi tahmainen. 
Eve Lom sarjan sekaiholle tarkoitettu tuhkimonaamio oli myös ihan huippujuttu. Omalle ohuelle ja kuivalle iholleni se oli hiukan liian puhdistava, mutta voin kuvitella miten upeaksi se jättää suurihuokoisen sekaihon. Päätarkoituksena naamiolla on kiinteyttää ja virkistää iho huonosti nukutun tai hyvin juhlitun yön jälkeen. Siltä se tosiaan tuntuikin ja ilman muuta se tulee kulttikauppaan myyntiin. 
Vielä en ole tuotteiden hintoja täysin laskenut, mutta ne ovat suurin piirtein samaa hintaluokkaa kuin muutkin meidän tuotteet. 


Voimakkaat kuorinta-aineet

Nyt olen ymmärtänyt miksi asiakkaat hiukan karttelevat kuorinta-aineita. Moni kokeilemistani kuorintatuotteista on ollut niin tiukkaa tavaraa, että raastinrautakin olisi hellävaraisempi. Hiukan tätä ihmettelen, koska nykyiset hedelmähappoyhdisteet kuorivat ihan riittävästi ilman näitä mekaanisia rakeita. Jotkut voiteet ovat olleet niin teräviä jauheita sisältäviä, että ne suorastaan sattuivat.
Luulin ettei sellaisia tuotteita ole enää olemassakaan. Tämäkin oli tärkeä huomio meille, että meidän edustamat lempeät, mutta tehokkaat kuorinta-aineet ovatkin harvinaisuuksia.
Joistakin tuotesarjoista ostin vain matkakokopakkaukset, koska ei ole tarkoitus kuin kokeilla tuotteita lyhyesti. Ihmettelin, kun joillakin sarjoilla oli hulppean iso laatikko, mutta sisällä olikin kirpun kokoiset putelit, jotka olisivat mahtuneet neljäsosakokoiseen laatikkoon. Itse olisin kyllä hävennyt myydä sellaisia pakkauksia, jotka tuottivat näkyvän pettymyksen. 
Aika monella sarjalla on mielenkiintoisia naamioita, joita otan myös myyntiin, koska niitä on helppo yhdistään Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteisiin. Sitä mukaan, kun tuotteita tulee verkkokauppaan, kerron niistä lisää ja neuvon kenen kannattaa niitä kokeilla.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:34

    Hei! Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta olen joskus teiltä ostanut clearing mattifier-tuotetta ja se oli loistava laajentuneiden ihohuokosten peittämiseen ja vähensi myös kiiltoa. Onko teillä nykyään mitään vastaavaa tuotetta? Tuo oli loistava myös mekin alla ja meikittöminä päivinäkin tuli käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Dermalogican Clearing Mattifier lopetettiin muutama vuosi sitten ja mitään ihan vastaavaa ei tilalle ole tullut. Meikinpohjustusvoide Hydrablur Primer 51€ on vielä tehokkaampi vähentämään kiiltoa ja supistamaan huokosia. Se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja sen alle pitää laittaa kosteusvoide. Näin kesällä rasvoittuvalla iholla sen alle sopii hyvin Dermalogican Anti Bright Clearing Serum 65€ joka vähentää talin eritystä ja hillitsee finnien syntymistä.

      Suosittelen myös kokeilemaan Dermalogican uusinta puhdistustuotetta Active Clay Cleanseria joka imee itseensä epäpuhtauksia ja supistaa huokosia. Se on tehokas lisäys epäpuhtaan ihon hoitoon ja tosi miellyttävä käyttää.

      Inkeri

      Poista