torstai 11. kesäkuuta 2020

Kädet vai korput?

Koko kevään melkeinpä joka ainoa asiakas on valittanut käsien kuivumista ja joillekin on tullut niin sanottua pesuaineihottumaa, vaikka yleensä sitä ei ole. Tämä jatkuva peseminen ja käsidesin käyttö vie pois kaiken ihon oman suojan.


PRONAILS ANTI-AGE HAND CREAM RICH sk 15 
on vaikutuksiltaan silottava ja käsien ohutta ihoa vahvistava.


Seerumia käsillekin

Onneksi tämä koronakausi ei osunut keskelle talvea, koska kovalla pakkasella kädet olisivat kuivuneet huomattavasti pahemmin kuin nyt. Tietysti senkin takia oli onni, että tämä koronavaihe on keväällä, kun marraskuun pimeydessä se olisi masentanut ihmiset tyystin. Toivotaan, ettei ensi syksynä tule mitään uutta aaltoa. 
Kuitenkin tämä jatkuva käsienpesu ja desinfiointiaineiden käyttö on tullut nyt pysyvästi meidän elämään. Siksi pitääkin löytää hoitotuotteet, jotka auttavat pitämään käsien ihon joustavana ja terveenä. PRONAILS DEEP DEFENCE HAND SERUM 39€ on ohut hoitoseerumi, joka on suunniteltu vähentämään kuivuuden tuomia iho-ongelmia. 
Tätä seerumia käytetään samaan tapaan kuin kasvojenkin seerumia eli pesun ja kuivaamisen jälkeen levitetään ensimmäisenä tämä seerumi ja vasta sen päälle käsivoide. Yöksi näistä voi tehdä naamiopakkauksen käsiin, joka on varsinainen tehohoito. Silloin laitetaan runsaat kerrokset ensin tätä seerumia ja sitten saman sarjan PRONAILS ANTI-AGE HAND CREAM RICH sk 15 24€ käsivoidetta. Sen jälkeen vedetään hanskat käsiin ja annetaan imeytyä yön ylitse. Tämä Pronailsin käsivoide on siksikin erinomainen, että siinä on suojakerroin 15. Kädet ovat auringolle alttiina koko kesän ja sen vaikutukset alkavat näkyä jo nelikymppisenä, kun kädenselkiin tulee ruskeita pigmenttiläiskiä. Jälkikäteen niitä on hyvin vaikea hoitaa, joten ennalta ehkäisy on ainoa vaihtoehto. 


Multivitamiininaamio sopii myös käsille

Olen kevään aikana kokeillut lukuisan määrän valmiita käsinaamioita, jotka ovat yksittäispakattuja ja kertakäyttöisiä. Niitähän naistenlehdet markkinoivat tosi tiiviisti. Kaikki minun kokeilemat tuotteet ovat olleet ihan turhia. Tämä Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE 58€ on niihin verrattuna ihan superjuttu.
Multivitamiininaamion käytön käsille keksi alunperin eräs asiakkaani, joka kärsi käsi-ihottumasta. Syytä tähän ihottumaan ei koskaan löytynyt eikä myöskään kunnollista hoitoa. Silloin hän keksi kokeilla multivitamiininaamiota, joka oli auttanut hänen kasvojensa ihon hyvään kuntoon.
Tätä naamiota voi käyttää vaikka joka yö ja sehän on vielä helppoakin. Ensin käsiin hierotaan tosi paksu kerros naamiota ja sen päälle vedetään puuvillahanskat.
Suosittelen, että jokaisen pesukerran jälkeen käytettäisiin käsivoidetta ja miesten sekä lapsienkin olisi hyvä oppia tämä tapa. Meillä on myös myynnissä erittäin neutraali, mutta tehokas ja edullinen CCS KÄSIVOIDE 15€. Se on pakattu tuubiin, jonka koko on 175 ml. CCS -sarja on tehty kokonaan diabeetikoille eikä siinä ole hajusteita tai väriaineita. Tämän hellävaraisen koostumuksensa  puolesta se on kuin tehty lastenkin tarpeisiin ja tuo hyvä imeytyvyys vaan lisää sen käyttömukavuutta.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti