tiistai 16. kesäkuuta 2020

Uusimmat tarjoustuotteet

Vielä pidämme kesäkuun loppuun saakka koronakauden systeemiä useammasta tarjoustuotteesta. Heinäkuussa siirrymme entiseen Tähtitarjoukseen, joka on voimassa kaksi viikkoa kerrallaan. Yritän tosin lisäksi löytää mahdollisimman paljon muuta hyödyllistä tarjottavaa asiakkaillemme.


iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 55€ (72€)
on huipputehokas silmänympärysseerumi 

C-vitamiini torjuu uv-säteilyn haittoja

Kesään kuuluu antioksidanttipitoiset ihonhoitotuotteet, koska ne on todettu parhaiksi korjaamaan uv-säteilyn soluja rappeuttavaa vaikutusta. Suomalaiset ihotautilääkärit ovat nimenneet nämä katumusvoiteiksi, koska aurinkopäivän jälkeen niiden käytöllä voi vielä vähän korjata tapahtunutta tuhoa. 
Antioksidantit pystyvät korjaamaan noin kolme kuukautta säteilyn jälkeen sen haittavaikutuksia. C-vitamiini on antioksidanteista tehokkain ja lisäksi se on ihoa kirkastava ja tasoittava vaikutuksiltaan. 
iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 55€ (72€) on tehokas silmänympärysseerumi poistamaan tummuutta, turvotusta ja juonteita. Näin kesällä sitä voi käyttää yksinään aamulla ja illalla, mutta hyvin kuiville silmäluomille sen päälle voi vielä laittaa kevyen silmänympärysvoiteen. 
Dermalogican uusi BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€) seerumi on tarkoitettu kaiken ikäisille kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Tämä geelimäinen seerumi hajottaa lempeästi kuollutta solukkoa ja tekee ihosta heleän ja raikkaan. BioLumin-C Serum myös vähentää tehokkaasti uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja vahvistaa ihon kimmosäikeitä. 
IS Clinicalin YOUTH COMPLEX NYT 149€ (183€) on supertehokkaan Youth Intensive Cremen pikkusisko kesäkäyttöön. Se on ohut hyvin imeytyvä voide, jossa on seerumin ja voiteen vaikutus yhdessä. Youth Complex on matkoilla erinomainen, koska sen lisäksi tarvitaan vain aurinkosuoja. Youth Complex käy kaikille yli 25-vuotiaille ja se sopii myös meikin alle. Vaihdevuosi-ikäisten hikoilevalle iholle se on tarpeeksi ohut ja kevyt, mutta tehokkaasti elvyttävä voide. 
Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€) ei suurempia esittelyjä kaipaa. Tämä meikinpohjustusaine on meidän suosituimpia voiteita ja kuka sitä kerran kokeilee, ei enää siitä luovu. SkinPerfect Primer sk 30 tasoittaa ihon väriä ja silottaa täysin huomaamattomasti. Se jättää hyvin luonnollisen pinnan, eikä mitään rajoja näy. Samalla se on hyvä aurinkosuoja ja kosteuttaja. 

Nämä tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 29.6. asti. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti