lauantai 27. kesäkuuta 2020

Vierasvaraa mökille

Ilmeisesti tämä kesä on mökkeilyn aikaa ja mökkien omistajat saavat varmaan vieraita tavallista useammin. Jotkut vieraat eivät ole ehkä varautuneet aurinkosuojavoiteilla ja muutakin kosmetiikkaa odotetaan isäntäväeltä löytyvän.


Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 on kaikille sopiva aurinkosuoja.


Kaikille sopiva Protection Sport sk 50 aurinkosuojavoide

Itse olen ollut joskus siinä tilanteessa, että meillä kyläilevä tuttu ei yhtään huomioi auringon polttavaa vaikutusta eikä edes omista aurinkosuojavoidetta. Kuitenkin yritän aina olla tyrkyttämättä omia toimintatapojani ja myymiäni tuotteita, mutta vaikeata se on, kun toinen käristää ihoaan vieressä. 
Silloin voi hienotunteisesti tarjota aurinkosuojavoidetta ja kaikille sopiva tuote on Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (39€). 
Tämä Protection Sport sk 50 sopii kasvoille sekä vartalolle ja ihan kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät sen ohuesta ja hyvin imeytyvästä koostumuksesta. Itse pidän tarkasti huolen siitä, etten nalkuta tai paheksu toisten auringonottoa, mutta aurinkosuojavoiteen voi tuoda esille, jos se kelpaisi. 
Joskus vieraat jäävät yllättäen saunomaan ja yöksikin ja silloin voi olla tarvetta meikinpoistotuotteisiin. Hyvä vierasvara on meillä myynnissä oleva BODY DRENCH MICELLAR -ihonpuhdistusliinat (28€), joilla saa poistettua sitkeimmänkin ripsivärin ja meikkivoiteen. Nämä puhdistusliinat ovat kohtuuhintaisia ja toimivat hyvin kesäretkillä, jolloin vettä ei aina ole käytettävissä. Puhdistusliinat ovat myös helppoja pitää mukana, niin ei tarvitse pelätä pullojen vuotamista.

Pesugeelit ja vartalovoiteet

Ymmärrän hyvin, ettei kukaan halua antaa omia arvokkaita ihonhoitotuotteitaan vieraiden läträttäväksi. Saunalle onkin hyvä hankkia edullisempia pesugeelejä ja vartalovoiteita. Esimerkiksi ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL  (19€) on todella edullinen suihkuvaahto ja upea pullo tekee ylellisen vaikutelman. Samoin tunnelmallinen juhannusruusun tuoksu tekee siitä juuri sopivan mökkisaunaan. Tuo pullo on 400 ml eli melkein puolilitraa, joten siitä käyttää suurempikin seurue.
Monella innokkaalla auringonottajalla alkaa iho hilseillä pesun jälkeen ja hyvä vartalovoide on tärkeä. Tietysti iS Clinicalin BODY COMPLEX (72€) korjaa parhaiten hilseilevän kuivaa ihoa sekä rauhoittaa punoitusta ja ihon kiristystä. 
Edullisempi vierasvara on ARGAN THERAPY DAMASK ROSE BODY MILK (19€), joka on maitomaisen ohut vartalovoide. Tuo ihana juhannusruusun tuoksu tuntuu vain voidetta levitettäessä, mutta haihtuu nopeasti, joten se ei häiritse muita ihmisiä. 
Kiva mökkituliainen on TUOKSUSAIPPUASIENI (19€), jotka ovatkin nyt tosi suosittuja. Kukaan ei haluaisi viedä tuliaisiksi mitään tarpeetonta tavaraa, vaan jotain millä on ihan oikeasti käyttöä. Nämä tuoksusaippuasienet ovat kivan hintaisia ja käytössä tarpeellisia. Jotkut ovat ostaneet mökin isännälle oman miesten tuoksun, joita saippuasienissä löytyy myös ja rouvalle omansa. Tosin kyllä miehetkin tykkäävät raikkaasta piparmintun tai sitruunan tuoksusta. 
Tämä tuoksusaippuasieni ei ole kuivattavaa saippuaa, vaan pehmeän geelimäistä, joka ei jätä ihoa kiristävän kuivaksi. Näin helteellä, kun haluaa peseytyä useamman kerran päivässä, tuoksusaippuasienet toimivat pikapesuissa todella hyvin. Sillä on helppo käydä nopeasti kriittiset paikat läpi eikä suihkuun kulu pitkää aikaa.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti