perjantai 19. kesäkuuta 2020

Ihonhoitoa juhannussaunassa


Juhannukseen kuuluu yleensä mökkielämä, saunominen ja uiminen. Harvana juhannuksena uiminen ja ulkona olo on ollut mukavaa kylmyyden vuoksi, mutta nythän on hellettä luvassa. Tässä vähän neuvoja saunomisen yhteyteen ja tuliaisehdotuksia mökkikyläilyä varten.



Hoida ihosi saunassa

Monella mökillä sauna on ainoa pesupaikka ja siellä pitää tehdä meikinpoisto ja muu ihonhoito. Nämä hikiset päivät tuovat haasteita ihon puhdistamiseen, jotta ehkäistään hikinäppyjen syntyminen ja vältetään muut tulehdukset. Myös aurinkosuojavoiteet pitää pestä hyvin pois. Mökkioloissa ihonpuhdistukseen ja meikin poistoon sopii hyvin meidän uutuus BODY DRENCH MICELLAR -puhdistusliinat 30 kpl (28€). Ne on helppo pitää mukana ja kasvot saa puhtaaksi ilman vettäkin. Tosin veden äärellä ollessa kannattaa kasvot huuhdella sen jälkeen, kun meikit on poistettu puhdistusliinaan. 
Saunassa kannattaa hoitaa myös jalat ja vartalon iho kokonaisuudessa. Heti saunaan mennessä kannattaa tehdä vatiin kylpyvesi jaloille ja siihen joukkoon voi laittaa ihanan ruusun tuoksuisen ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL 400 ml (19€). Lämpimässä vedessä liotus irrottaa kovettumaa sekä kuollutta solukkoa ja jalkapohjat kannattaakin raspata kylvetyksen jälkeen. Kätevä kovettumien poistaja on LADYBUG (19€) jalkaraspi, josta saa tukevan otteen ja sen titaanipinta poistaa kovettumat hellävaraisesti.
Koko vartalo kannattaa myös aina saunareissulla kuoria. Kostea löyly pehmittää kuolleen solukon ja Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) kuorintavoide on nopea ja vaivaton tapa kuoria ihon hilseily pois. Tämä Body Scrub toimii samalla pesuaineena, joten sitä ei erikseen tarvita.
Muista myös levittää saunan jälkeen vartalovoide, ettei iho kuivu liikaa. Vartalovoiteissa meiltä löytyy useampia eri tuotteita, joista edullisin on ARGAN THERAPY DAMASK ROSE BODY MILK 400 ml (19€).


Mökkituliaisia

Tämän kevään mieleisimmät lahjaostokset ovat TUOKSUSAIPPUASIENET (19€), jotka ovat sopivan edullisia ja tarpeellisia. Niissä on iso tuoksuvalikoima ja moni asiakas on ostanut itselleenkin useamman erilaisen, joita voi fiiliksen mukaan aamupesulla vaihdella. Mansikka ja sitrustuoksut ovat edelleen suosikkeja ja itselläni lempituoksuna tällä kertaa on omena+mandariini, joka on ihanan raikas.
Myös Argan Therapyn ruusun tuoksuiset pesutuotteet ovat kivoja viedä lahjaksi. Sarjassa on ruusun tuoksuinen käsisaippua (14€), joka on edullinen, mutta ylellisen tuntuinen pesugeeli. Nämä Argan Therapy -tuotteiden pullot ovat tosi tyylikkäitä ja se olikin yksi syy miksi otin ne myyntiin.
Hyvin tarpeellinen tuliainen on Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (39€) aurinkosuojavoide joka sopii koko perheelle. Samalla voi hiukan muistuttaa, miten tärkeää ihon suojaaminen näillä helteillä on.
Muistakaa itsekin pysyä poissa suorasta auringonvalosta ja etsikää aina varjoinen paikka. Keskipäivällä voi ottaa torkut sisätiloissa etelämaalaisten tapaan, koska silloin uv-säteily on pahimmillaan.


Hyvää juhannusta!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti