sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Kasvohoidossa käsitellään aina myös kaula ja dekoltee

En tiedä onko vain suomalainen tapa unohtaa kaulan hoito täysin ja lopettaa voiteiden levitys leuan kärkeen. Ehkä ranskalaiset ja italialaiset ladyt käyttävät sen verran syvään uurrettuja kaula-aukkoja, että se motivoi kaulavoiteiden käyttöön.


Kaulan iho-ongelmat ovat hoidettavissa iS Clinicalin
NECKPERFECT COMPLEXILLA NYT 79€ (norm.95€)


Kaula rypistyy ensimmäisenä

Kaulan iho on ensimmäinen kohta, mikä alkaa valua alaspäin, kun kimmosäikeet kollageeni ja elastiini antavat periksi maan vetovoimalle. Valitettavasti en ole neljässäkymmenessä vuodessa huomannut mitään edistystä kaulan ihon hoidossa. 
Voisin jopa sanoa, että kaulaa hoidetaan entistä vähemmän. Viime vuosina on uusien asiakkaiden kohdalla korostunut se, etteivät he halua ottaa puseroa pois kasvohoitoon tullessaan. Melkeinpä jokaisen kohdalla käydään tiukka keskustelu, miksi heidän täytyy ottaa pusero pois, kun he tulevat kasvohoitoon. 
Yritän aina nopeasti selvittää tämän kohdan, jotta kallista hoitoaikaa ei kuluisi turhaan kinasteluun. Olen jopa muutaman kerran sanonut, etten tee koko kasvohoitoa, esimerkiksi Dermatude-hoitoa, jos siitä jätetään puolet pois. Toistaiseksi olen aina saanut asiakkaan suostuteltua, että pusero otetaan pois, koska muuten en pääse käsittelemään kaulaa. Kuitenkin ihmettelen sitä, jos uusi asiakas ottaa Dermatude sarjahoidon, niin taas parin viikon kuluttua käydään sama keskustelu. 
En tiedä johtuuko tämä siitä, että nykyään on niin paljon ns.kosmetologeja, joilla on hyvin lyhyt koulutus tai ei koulutusta ollenkaan ja he eivät edes osaa tehdä kaulan ja dekolteen hoitoa ja hierontaa. Hämeenlinnassakaan ei ole minun ja Marin lisäksi kuin pari hoitolaa, missä on kunnollisen koulutuksen saanut kosmetologi. 
Toivoisinkin, että meidän asiakkaat veisivät viestiä omalle lähipiirilleen, ettei pidä suostua edes maksamaan tynkäkasvohoidosta, koska hoidon vaikutus vesittyy lähes täysin. 


Kasvohieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Lähes jokainen meidän asiakas tietää, että kasvohoidon aikana ja viimeistään sen jälkeen pitää heti päästä vessaan, koska nestekierto on lähtenyt liikkeelle. Tätä ei tapahtuisi, ellei hierottaisi kaulaa ja dekolteeta. 
Tällä ihoalueella, mihin kasvohieronta kohdentuu, on kaksi kolmasosaa ihmisen imusolmukkeista, jotka poistavat kuona-aineita ja nesteitä. Näitä imusolmukkeita on leuan alla, kainaloissa sekä nivustaipeissa ja kasvohieronta kohdistuu juuri näihin leuan alustan ja kainaloiden imusolmukkeisiin. 
Tämä nesteiden poistuminen on erittäin suuressa merkityksessä yli nelikymppisille, joilla aineenvaihdunta alkaa hidastumaan estrogeenin vähenemisen myötä. 
Kotonakin kannattaa aina ottaa pusero pois, kun aloittaa iltapesun ja ihonhoidon. Muuten sitä alitajuisesti väistelee kauluksia ja kaulaa ei hoideta kunnolla. Monelle viisikymppiselle tulee kaulalle niin sanottua kananlihaihoa, joka on yksi merkki hoitamattomuudesta ja ihon kuivuudesta. Tällaiset kaulan ihon ongelmat ovat hoidettavissa iS Clinicalin NECKPERFECT COMPLEXILLA NYT 79€ (95€), joka on suuniteltu juuri kaulan iholle. Kaulavoide on erittäin uudistava tuote eli se poistaa koko ajan hilseilevää kuollutta solukkoa, mikä tekee kaulan ihosta kuivan ja elottoman näköisen. 
Neck Perfect Complex sisältää runsaasti hedelmähappoentsyymejä ja se saattaa jopa kihelmöidä iholla. En suosittele laittamaan Neck Perfect Complexia kasvoille, koska sen uudistavat raaka-aineet ovat liian tehokkaita poskipäille jotka saattavat olla ohentuneet. 
Suosittelen, että kaikki yli kolmekymppiset edes kokeilisivat tätä voidetta, joka on oma lempituotteeni iS Clinical -sarjassa


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

1 kommentti:

  1. Itsekin huomasin ensimmäisenä ikääntymisen juurikin kaulan seudulla. Taitaa olla kollageenituotanto sen verran jo itselläkin vähentynyt. Kaulavoiteita en olekaan kokeillut!

    VastaaPoista