perjantai 5. kesäkuuta 2020

Kohta saat kulttikosmetiikkaa meidän verkkokaupasta

Tämä koronakriisi on ollut minulle todella opettavaista aikaa ja koen joutuneeni taistelemaan yritykseni ja työni olemassa olosta. Kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää ja ikinä en enää halua joutua siihen tilanteeseen, missä olin maaliskuussa. Siksi kehitänkin hoitolan verkkokauppaa edelleenkin.


Verkkokauppaan tulee mm. Eve Lom -sarjan klassikko The Cleanser.


Kiinnostavia ihonhoitotuotteita

Suurin haluni on palvella omia vakioasiakkaitani hyvillä kasvohoidoilla sekä tehokkaalla kotihoitokosmetiikalla ja näiden vakioasiakkaiden avulla olen selvinnyt pahimman koronakriisin ylitse. Meillä on myös paljon verkkokaupan vakioasiakkaita ympäri Suomea, jotka ovat osallistuneet näihin talkoisiin yritykseni elossa pitämiseksi. 
Kuitenkin on odotettavissa koronakaranteenin uusia aaltoja ja voidaan päätyä siihenkin tilanteeseen, että kauneushoitolat joudutaan sulkemaan hetkeksi kokonaan. Siksi haluan laajentaa verkkokaupan tuotevalikoimaa niin sanotulla kulttikosmetiikalla
Dermalogica ja iS Clinical ovat tällä hetkellä maailman parhaat ammattikosmetiikkasarjat ja niitä ei voita mikään ainakaan toistaiseksi. Kuitenkin maailmalla on paljon ammattilaisten kosmetiikkasarjoja, joiden yksittäiset tuotteet ovat nousseet kaikkien tietoisuuteen. Juuri näitä yksittäisiä kuuluisia ja kehuttuja tuotteita aion ottaa verkkokauppaan myyntiin. 
Pääasiassa sarjat ovat Carpelan Cosmeticsin maahantuomia ja heiltähän tulee myös YB ja Joan Collins meikkisarja. Suurin osa heidän tuotteistaan tulee USA:sta, joka on ollut jo koko 2000-luvun kosmetiikkakehityksen edelläkävijä. 


Vaihtelu virkistää

Näistä tuotteista en ota perusvarastoa hoitolaan vaan, jos joku asiakas tuotteen haluaa hoitolasta hakea, tilaan sen häntä varten. Kasvohoidoissa käytän edelleen Dermalogicaa sekä iS Clinicalia ja kotihoitosuunnitelmat tehdään näille sarjoille. 
Edelleen meidän parhaat tuotteet tulevat Dermalogicalta ja iS Clinicalilta, mutta joskus on kiva kokeilla joku yksittäinen tuote muustakin sarjasta. Esimerkiksi verkkokauppaan tulee Muradin acnesuihke, joka on vartalon finneihin ja näppyihin tarkoitettu antibakteerinen suihke. Se on erinomainen rinnan, selän ja reisien tulehtuneisiin finneihin.
Saamme nyt Marin kanssa kokeilla entistä enemmän uusia tuotteita ja olemme siitä ihan täpinöissämme. Itse rakastan työtäni ja tätä kosmetiikan kanssa läträämistä, jota saan nyt tehdä sydämeni kyllyydestä.
Verkkokauppaan tulee myös Eve Lom -sarjan puhdistustuote, joka tunnetaan nimellä The Cleanser. Se on kulttituote, johon jenkit ovat olleet ihastuneita jo toistakymmentävuotta. En ole sitä vielä itsekään kokeillut ja olen ollut sitä kohtaan hyvin epäluuloinen. Se on purkkiin pakattu geeli, jota otetaan spaattelilla, mikä mielestäni on vähän sotkuista, mutta siitä huolimatta kuluttajat ovat siihen hurmaantuneet. 
Kerron heti kokeiltuani, mikä oma tuntumani on ja kaikki muutkin voivat kokeilla tätä ihmeellisyyttä. Muistutan kuitenkin, että vain hyvässä tasapainossa olevalle iholle voi näitä kokeiluja tehdä. Kerralla kokeiltavaksi ei kannata ottaa kuin yksi tai korkeintaan kaksi tuotetta. Mielelläni myös neuvon, mitä kannattaa kokeilla vai kannattaako mitään. Erityisen hyvästä tuotteesta kirjoitan tietysti enemmänkin ja uskoisin, että tuo Muradin acnesuihke on monelle miehelle ja nuorelle erityisen tarpeellinen.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti