perjantai 26. kesäkuuta 2020

Älä ohita tämän hetken tarjoustuotteita

Tämän hetken tarjoustuotteet ovat voimassa vielä ensi maanantaihin 29.6. asti. Nyt, kun helle hehkuu ja uv-indeksi on huipussaan, iho tarvitsee hoitotuotteet, jotka korjaavat tämän tilanteen tuomat haittavaikutukset.


iS Clinicalin Youth Complex NYT 149€ (norm.183€)


Antioksidantit korjaavat säteilyvaurioita

Nyt jokaisen kannattaisi käyttää jotain antioksidanttipitoista ihonhoitotuotetta, koska niiden avulla ihosolut tervehtyvät uv-säteilyn haitoista. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€) on tehty korjaamaan uv-säteilyn haittavaikutuksia ja aurinko onkin joka päiväistä Dermalogican tuotantoalueella Kaliforniassa. Siksi amerikkalainen kosmetiikka onkin maailman parasta suojaamaan ja korjaamaan auringon vaikutuksia. 
BioLumin-C Serum on geelimäistä ja erittäin hyvin imeytyvää. Tätä seerumia voi käyttää aamulla ja illalla ja se sopii kaikille ihotyypeille. Jos teillä on tällä hetkellä käytössä joku muu kuin iS Clinicalin tai Dermalogican seerumi suosittelen, että jätätte sen hetkeksi sivuun ja käytätte nyt juuri tähän hetkeen sopivan tehoaineen. Tämä BioLumin seerumi riittää noin 6-8 viikkoa, jos sitä käytetään aamulla sekä illalla.
Toinen antioksidantteja sisältävä tarjoustuote on iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 55€ (73€) silmänympärysseerumi, joka silottaa ryppyjä sekä vähentää tummuutta ja turvotusta. Tämä seerumi on aivan ohut, lähes vesimäinen geeli ja siksi se on tosi suosittu kesätuote. Seerumia laitetaan 1-2 tippaa sormenpäähän ja siitä se taputellaan silmien ympärille. Silmäpusseista kärsiville tämä seerumi on ykkösvalinta, koska se alentaa niin hyvin turvotusta. 

SkinPerfect Primer sk 30 on supersuosikki meikiksi

Yksi meidän myydyimmistä tuotteista on Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€) meikinpohjustusaine. Moni käyttää tätä kevyesti värillistä voidetta meikkivoiteen asemasta ja varsinkin näin helteellä se antaa kauniin hehkeän pinnan iholle.
SkinPerfect Primerin alle pitää laittaa jokin hoitotuote, koska se ei ole tarkoitettu suoraan puhtaalle iholle. Esimerkiksi tuo BioLumin seerumi toimii yksinäänkin tämän primerin alusvoiteena.  SkinPerfect Primer sk 30 antaa todella kauniin luonnollisen hehkun iholle ja silottaa pikkuryppyjä ja ihon värin epätasaisuuksia.
Aina huippu kosteusvoide on iS Clinicalin YOUTH COMPLEX NYT 145€ (183€), joka käy yöksi ja päiväksi. Siinä on yhdessä voiteen ja seerumin vaikutukset ja mitään muuta ei tämän voiteen kanssa tarvitse käyttää. Tämän ohuen hyvin imeytyvän voiteen kiinteyttävät ominaisuudet ovat erityisen tehokkaat ja siksi Youth Complex onkin amerikkalaisten suosikkivoide.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti