perjantai 3. heinäkuuta 2020

BioLumin-C Eye Serum poistaa turvotusta

Nyt Tähtitarjouksena oleva Dermalogican BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (73€) on uusi suosikkituote ja se sopii erinomaisesti kesäajan silmänympärysvoiteeksi. Itse olen taas tosi tykästynyt tähän uutuuteen.

Tähtitarjous BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (73€) kirkastaa silmänympärysaluetta


Helle tuo turvotuksen

Yksi harmillisimpia vanhuuden oireita on silmäpussit ja muutenkin elimistön aineenvaihdunnan heikkeneminen. Viime viikon helteissä moni asiakas valitteli väsyneitä ja turvonneita jalkojaan, mutta sama tilanne on myös kasvojen alueella.
Jatkuva hikoilu ja vähäinen juominen saavat aineenvaihdunnan sekaisin ja ensimmäisenä sen huomaa silmänympäryksistä. Yleensä aamulla turvotus on pahimmillaan ja se laskee päivän aikana liikkuessa. Nyt tämä Dermalogican uusin silmänympärysvoide on tarkoitettu juuri näitä ongelmia poistamaan. BioLumin-C Eye Serum tuli myyntiin vuoden alussa ja me otimme sen myyntiin vasta kesäkuussa. Yleensä näitä uutuustuotteita ei tule tarjoukseen heti, mutta halusin, että kaikki asiakkaamme saisivat kokea nämä hyvät vaikutukset.
Aloin itse käyttämään tätä BioLumin-C Eye Serumia huhtikuussa ja tykästyin heti sen lähes nestemäiseen koostumukseen. Se onkin todella ohut geeli, joka imeytyy nopeasti ja jättää miellyttävän viileän tunteen silmien ympärille. 
Sen lisäksi, että turvotus vähenee, tämä geeli on hyvin kosteuttava ja se silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä. BioLumin-C Eye Serumia voi käyttää aamulla sekä illalla, mutta sen kanssa päivätuotteeksi sopii myös Total Eye Care sk 15 (47€) 


Dermatude-kasvohoito poistaa turvotusta

Helteen aiheuttama hikoilu turvottaa sekä kuivattaa ihoa ja joillekin nousee finnin tyyppisiä hikinäppyjä varsinkin otsaan. Jatkuvasti valuva hiki vie mennessään ihon oman kosteuden ja tuulettimien pyöritys haihduttaa kosteutta vielä lisää. 
Aivan loistava hoito tähän tilanteeseen on Dermatude-kasvohoito (170€ / 4krt 600€), jonka turvotusta poistava vaikutus on hämmästyttävä. Yleensä uusi asiakas ihmettelee hoidon jälkeen, miten paljon kasvot ovat kaventuneet. Jo yksikin hoitokerta saa aikaan kapeammat ja kiinteämmät kasvot.
Dermatude-kasvohoidossa on neljä eri ampullivaihtoehtoa, joita imeytetään hoidon aikana ihon tarpeen mukaan. Hikinäpyistä kärsiville voidaan käyttää tasapainottavaa ja huokosia supistavaa hoitoainetta, joka myös nopeuttaa finnien paranemista ja vähentää talineritystä. 
Kasvohoitoaika kannattaa varata aika pikaisesti, koska Mari jää neljän viikon kesälomalle ensi viikolla 6.7. ja minä olen yksin työssä. Hoitoajat ovat alkukuusta jo hyvinkin täynnä, joten ajanvarauksen kanssa kannattaa toimia nopeasti. 
Ripsien kestotaivutusten NYT 88€ (107€) suuri suosio on myös tiivistänyt aikataulua. Toisaalta epävarman kevään jälkeen tuntuu ihanalta palata normaaliin työn tahtiin.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti