torstai 16. heinäkuuta 2020

Ripsien kestotaivutus on turvallinen kaunistus

Huomaan usein, että ihmisillä menee sekaisin ripsipidennykset, tekoripset ja ripsien kestotaivutushoito NYT 88€ (107€). Netti on täynnä kauhujuttuja epäonnistuneista ripsipidennyksistä ja se heijastuu myös ripsien kestotaivutukseen.


Ripsien kestotaivutus ja värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys NYT yht. 88€

Ripsien kestotaivutus on täysin eri asia kuin ripsipidennykset

Ymmärrän hyvin, että ihmiset ovat valppaana, kun käsitellään niinkin herkkää aluetta kuin silmä on. Tällä hetkellä on myös niin monenlaista tekijää, että kuluttaja joutuu helposti hyvin sekavaan tilanteeseen. Juuri nämä ripsipidennykset ja kestotaivutukset ovat tyypillisiä harmaan talouden alueita. Moni myös kuvittelee niiden olevan niin helppo juttu, että niitä voi lähteä tekemään ilman mitään koulutusta.
Lyhyesti selvennän, ettei ripsipidennyksillä ja ripsien kestotaivutushoidolla ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Me emme ole koskaan tehneet ripsipidennyksiä, koska niiden kohdalla oli heti selvää, että ongelmia tulee. 
Minun vakaumukseni on, etten tee koskaan mitään sellaista, josta koituu asiakkaalle vaaraa nyt tai myöhemmin. Ripsien kestotaivutushoidossa ripsiin ei lisätä mitään, vaan omat ripset saavat kauniin kaarevuuden, joka pysyy 6-8 viikkoa. Siksi ulkonäkö säilyy luonnollisena eikä monikaan tuttu keksi, mikä on kaunistuneen olemuksen taustalla. Moni asiakas kertoo, että työkaverit tai sisarukset kehuvat virkeätä ilmettä tai hyvää silmämeikkiä, mutta eivät keksi, mistä on kysymys. 
Ripsipidennyksissä ongelma on vahvoissa liima-aineissa, jotka ovat haihtuvia liuottimia ja moni tekijä on nyt herkistynyt niille ja joutunut vaihtamaan ammattia. Myöskään ripset eivät näitä liimoja kestä pitkään ja kohta ei olekaan ripsiä mihin pidennyksiä liimattaisiin. Mikään näistä ongelmista ei ollut yllätys ja me Marin kanssa tiesimme alusta asti, että ripsipidennysten kanssa käy huonosti. Nyt myös nuo pidennykset ovat menneet niin övereiksi, että välillä niistä on minun mielestäni kauneus kaukana. 


Ripsien kestotaivutus on helppo kesämeikki

Ripsien kestotaivutukseen menee aikaa noin tunti ja vartti eli 75 minuuttia, koska menetelmässä on kolme ainetta, jotka vaikuttavat 10-15 minuuttia jokainen. Hoidon kulku on sellainen, että asiakkaan luomeen etsitään sopivan kokoinen silikonimuotti ja sen päälle ripset taivutetaan kaarelle. Tämä on hidas vaihe, koska jokainen ripsi käsitellään yksitellen. Sen jälkeen levitetään ensimmäinen aine, joka tekee tuon kaaren ripseen ja se vaikuttaa noin viisitoista minuuttia. Se otetaan pois ja laitetaan toinen aine, joka kiinnittää tuon kaaren ripseen ja taas vaikutusaika on vartin verran. Lopuksi ripsiin laitetaan vielä kestoväri ja sen vaikutusaikana värjätään ja muotoillaan myös kulmakarvat. 
Mikään vaikutusaine ei kirvele ja suurin osa asiakkaista nukkuu hoidon aikana. Sekin on hoidon hyvä puoli, että asiakas saa siinä myös rentoutua ja rauhoittua. Hoidon aikana silmiä ei voi avata, joten puhelinta ei voi käyttää tai lehteä lukea.  
Kestotaivutuksen jälkeen seuraavaan vuorokauteen ei ripsiä saisi kastella eli näin kesällä saunominen ja uiminen jäävät siltä päivältä väliin. Mutta tuon yhden vuorokauden jälkeen kaikki käy, eikä mitään rajoituksia ole. Voi käydä saunassa, laittaa ripsiväriä, hieroa silmiä ja kaarevuus on ja pysyy. 
Tämä ripsien kestotaivutus on nyt tarjouksessa 88€ (norm.107€) heinäkuun loppuun asti.

Minkälaisia kokemuksia teillä on ripsihoidoista?

Ajanvaraus kannattaa tehdä pian, koska nyt ajat on varattu noin viikoksi eteenpäin. Tarjoushinnan saa, kunhan varaus on tehty heinäkuun puolella, vaikka varaisi hoidon syksymmälle.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti