sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Hikinäpyt kuuluvat kesään

Yleensä tässä vaiheessa kesää kysellään apua otsan ja hiusrajojen ryhelmäiseen näppyyn. Monelle se on joka kesäinen juttu, mutta joillekin se tulee ensimmäistä kertaa. Onneksi maailma ei ole niin paljon muuttunut, etteikö kyselyjä olisi tullut tänäkin kesänä.


NYT OUTLETissa mm. Rodialin huipputuotteita isolla alennuksella!


Tehokas puhdistus auttaa

Moni tuttu asiakas on saanut avun joka kesäiseen hikiryhelmään BT-SONIC ultraäänilaiteella (126€) ja sitä suosittelen kaikille muillekin. Bt-sonic parantaa aina puhdistustulosta ja ihohuokoset puhdistuvat kunnolla. 
Nyt uutuutena tullut Dermalogican ACTIVE CLAY CLEANSER 41€ on myös hyvä tuote tehokkaaseen puhdistukseen. Siinä oleva japanin hiili imee itseensä kaiken lian sekä rasvan ja ihoon ei jää tukkoisuutta. Samalla puhdistusaineen prebiootit auttavat ihon omia bakteereita torjumaan tulehduksia. Active Clay Cleanser on harmaan ruskeaa tuon hiilen vaikutuksesta, mutta se on täysin vesiliukoinen. Missään tapauksessa Active Clay Cleanser ei kuivata ihoa ja sitä voi käyttää hyvinkin herkälle sekä kuivalle iholle.
Usein nämä hikinäpyt syntyvät rasvoittuvalle pintakuivalle iholle, jonka ihohuokoset ovat tukkeutuneet tai kuivuneet kireiksi. Helle saa aikaan hikirauhasten toimintaa ja hikirauhanen on samassa ihohuokosessa talirauhasen kanssa, joten hien eritys saa aikaan myös talin liikkumista ja talirauhasen toimintaa. 
Kireästä huokosesta tali ei pääse ulos, vaan alkaa kerääntymään tulpaksi huokosen suulle. Tulehdusta aiheuttavat bakteerit iskevät tähän ja finni onkin valmis. Hikinäpyt eivät tulehdu tai ole niin isoja kuin finnit, mutta joka huokosen suulle muodostuu pieni talitulppa. Se ei yleensä ole mitenkään näkyvä iho-ongelma, mutta sen epätasaisuuden tuntee hyvin sormissaan.

Hikinäpyt vaativat huolellista kotihoitoa

Kaikista parasta näiden hikinäppyjenkin kanssa on ennaltaehkäistä niiden syntyä. Kannattaa alkukesästä käydä kasvohoidossa esimerkiksi NANOLIFTissä (124€) niin pahimmat tukkeutumat saadaan iholta kunnolla poistettua. 
Kasvohoidon jälkeen hyvin suunniteltu kotihoito-ohjelma hillitsee talin eritystä ja ihon tukkeutumista. Tuon Active Clay Cleanserin lisäksi säännöllinen kuorinta on iholle hyväksi. Dermalogican Daily Microfoliant (51€) on helpoin ja nopein vaihtoehto. OUTLETin tuotteista löytyy nyt RODIALIN kuorintakiekot NYT 49€ (85€), jotka ovat samantyyppisiä kuin Daily Resurfacer (75€). Tämä Rodialin tuote on vielä hiukan voimakkaammin kuoriva ja sopii hyvin myös vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon väriä.
OUTLETissa on myös aivan erinomainen RODIAL SUPER ACIDS X-TREME HANGOVER MASQUE NYT 49€ (76€). Tämä naamio on erinomainen silottaja ja tasoittaja erilaisiin ihon ongelmiin. Se virkistää ihoa hyvin ja on esimerkiksi huonosti nukutun yön jälkeen helppo tapa saada iho hyvään kuntoon.
Nämä hikinäpyt ovat usein myös vaivaksi rinnassa sekä hartioilla ja niille on loistava apu MURADin Clarifying Body Spray -aknesuihke vartalolle (54€). Tämä tuote on meillä jatkuvasti myynnissä ja näin kesällä se on hyvä rauhoittamaan vartalon finnejä ja hikinäppyjä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti