tiistai 14. heinäkuuta 2020

Tähtitarjous 14.-27.7.2020

TÄHTITARJOUKSIA on nyt kaksi:
Dermalogica CALM WATER GEL NYT 39€ (norm.46€) kosteusvoide ja saat sen mukana matkakokoisen uutuusvoiteen Invisible Physical Defence sk 30 ja Redness Relief Essence kasvoveden (arvo 28€).
iS Clinical EXTREME PROTECT sk 30 NYT 69€ (norm.89€) ja sen kanssa saat pikkukoon White Lightening Serumia (arvo 12€).

Dermalogica CALM WATER GEL NYT 39€ (norm.46€)

Calm Water Gel on kesän suosikki

Tämän ja viime kesän ehdoton suosikkivoide on ollut CALM WATER GEL NYT 39€ (46€) eli vesivoide, niin kuin itse sitä kutsun. Se on aivan ihana ohut kosteusvoide, joka sopii yö- ja päivävoiteeksi kaiken ikäisille. Siinä ei ole aurinkosuojaa, joten päiväksi on hyvä laittaa aurinkosuojallinen päivävoide tai meikkivoide ja silloin Calm Water Gel on ihanteellinen yövoide tai meikinalusvoide. 
Calm Water Gel on erityisesti tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle, mutta se on sopiva aivan kaikille. Rasvapelkoiset tykkäävät siitä kovasti, koska siinä ei ole tippaakaan rasvaa, vaan runsaasti kosteutta. Rasvainen pintakuiva iho pysyy mattapintaisena koko päivän ja saa kuitenkin tarpeeksi ”ravintoa” Calm Water Gelin kosteuspitoisuudesta. 
Voiteen mukana saa Dermalogican uuden aurinkosuojallisen päivävoiteen Invisible Physical Defence sk 30 matkakoon. Tämä uutuusvoide sisältää vain fysikaalisen aurinkosuoja-aineen ja sopii äärimmäisen herkällekin iholle. Tuo pieni matkakoko riittää noin viikoksi päivittäiseen käyttöön. Samoin kaupan päälle saa erittäin pidetyn Redness Relief Essence -hoitoveden matkakoon, joka on 50 ml ja kestää jopa 3-4 viikkoa! Nyt viimeistään nekin, jotka eivät ole vielä kokeilleet tätä rauhoittavaa hoitovettä, pääsevät sen testaamaan.


Extreme Protect sk 30 on loppukesän päivävoide

Kesä alkaa olla puolivälissä ja lähes kaikkien iho on jo tottunut aurinkoon. Jos tarvitsee nyt uuden aurinkosuojavoiteen, kannattaa ostaa iS Clinicalin EXTREME PROTECT sk 30 NYT 69€ (89€) päivävoide, joka on sekä hoitava että suojaava. Tämä tuote sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja vahvistavia raaka-aineita ja se on erinomainen myös kuivalle vanhenevalle iholle. 
Kovin vaalealle ja herkälle iholle suojakerroin 30 ei ole riittävä, ellei sen kanssa käytä meikkiä. Niille, jotka jo palailevat kesälomilta töihin ja ulkoilevat vain aamulla sekä iltapäivällä, Extreme Protect sk 30 on riittävä herkästikin palavalle iholle. 
Tuo ulkoilun määrä ja kellonaika määrittelevät hyvin paljon suojakertoimen suuruutta. Elokuun puolivälin jälkeen säteily yleensä vähenee ja kolmenkympin suoja riittää koko päivänkin ulkoiluun. Tämän Extreme Protectin mukana saat lahjaksi White Lightening Serum pikkukoon, joka tasoittaa ihon väriä ja riittää noin viikon yöhoitoon. 
Nyt kannattaa hankkia molemmat tarjoustuotteet, niin niillä pärjää pitkälle. CALM WATER GEL NYT 39€ riittää yövoiteena käytettynä 2-3 kuukautta ja EXTREME PROTECT sk 30 NYT 69€ kestää jouluun saakka. Tuo Extreme Protect sk 30 on kooltaan 100g eli iso tuplakoko, joka riittää yli puoli vuotta. 
White Lightening Serum toimii oikein hyvin seerumina Calm Water Gelin alla ja tuosta kokeilukoosta pääsee tunnustelemaan, sopisiko se itselle pidempäänkin käyttöön. Tuote sopii loppukesästä kaikille ihotyypeille seerumiksi.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

1 kommentti:

  1. Tuo vesivoide on kyllä ihana kesätuote🥰. Ja talvellakin atooppiselle ihanan rauhoittava.

    VastaaPoista