perjantai 17. heinäkuuta 2020

Ongelmalliset suunympärysrypyt

Valitettavasti minun on sanottava suoraan, ettei mikään kosmeettinen tuote poista suunympärysryppyjä, mutta niitä pystyy kyllä madaltamaan, ennalta ehkäisemään ja pehmentämään siihen tarkoitetuilla hoitoaineilla.


iS Clinicalin LIP DUO NYT 99€
on tehokkain kosmeettinen hoito suunympärysryppyihin.

Pigmenttiläiskät korostavat suunympärysryppyjä

Auringolla on paljon haittavaikutuksia ja yksi harmillisin on pigmenttiläiskät sekä ihon kirjavuus. Moni toivoo, että löytyisi jokin hoitoaine, joka poistaa pigmenttiläiskät, mutta silti voisi olla auringossa ja ruskettua. Vanha totuus on, ettei kakkua voi yhtäaikaa syödä ja säästää. Silloin, kun halutaan päästä eroon pigmenttiläiskistä, pitää huolellisesti suojautua uv-säteilyltä. Ei ole mahdollista ruskettua ja samalla säästyä pigmenttiläiskiltä. 
Ylähuuleen tulee helposti pigmenttiläiskää, joka toisilla näyttää melkeinpä viiksiltä. Usein tässä vaiheessa keskikesää yli nelikymppisten kasvojen iho alkaa olla muutenkin kirjava ja pigmenttiläiskiä on jo useampiakin. Tätä ongelmaa vähentää iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM (89€), jota kannattaa käyttää joka ilta seerumina ja levittää se huolellisesti ylähuulenkin pigmenttiläiskiin. 
Tämä White Lightening Serum on erinomainen ihon kirkastaja ja kosteuttaja kaikille niille, jotka ovat olleet paljon ulkona ja auringossa. Se ei ole pelkästään pigmenttiä hajottava tehoseerumi, vaan monipuolisesti elvyttävä vanhenevan ihon lisäravinne. 


Lip Duo on tehokkain apu suunympärysryppyihin

Olen lukuisia kertoja kertonut, että iS Clinical ja Dermalogica on tarkoitettu vain kosmetologien myyntiin sekä käyttöön ja siksi niiden vaikutusainepitoisuudet ovat moninkertaisia verrattuna muuhun kosmetiikkaan. 
Tehokkain kosmeettinen hoito suunympärysryppyihin on iS Clinicalin LIP DUO NYT 99€  tuotepakkaus, jota on enää muutama jäljellä! Se sisältää tehokkaan LIP POLISH -kuorinta-aineen ja YOUTH LIP ELIXIR -huulibalsamin (yksin myytynä 78€). Tuo kuorinta-aine on tärkeä osa tätä hoitomenetelmää, koska yleensä suunympärys on kovettunut ja siihen ei hoitoaineet helposti imeydy. 
Ylähuuli on käytössä koko ajan, kun sitä liikutetaan puhuessa ja syödessä. Samoin nenän alustaa pyyhitään ja ylähuuli myös hikoilee paljon. Tämä kaikki kovettaa ja syventää suunympärysryppyjä. Tästä syystä tuon kuorinnan käyttö on välttämätöntä, jotta huulibalsamin vaikutusaineet pääsevät imeytymään. 
Tarkoitus on, että huulet ja suunympärystä kuoritaan noin joka toinen päivä ja Youth Lip Elixir levitetään suunympärille ja huulille joka ilta. 
Itse käytän tätä Lip Duo -yhdistelmää innokkaasti hidastaakseni suunympäryksen rypistymistä. Tässäkin asiassa ennalta ehkäisy on tärkeintä ja itse ainakin olen valmis näkemään tämän pienen vaivan joka ilta, etten olisi kurttuhuuli kahdeksankymppisenä. 
Teen Lip Duo -yhdistelmän aina iltaisin, kun poistan meikin ja laitan muutkin hoitoaineet. Yöpöydällä minulla on Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (49€), jota sipaisen pariin kertaan ennen nukahtamista lukiessani. Toinen Dermalogican huulihoide on RENEWAL LIP COMPLEX (29€), joka toimii myös huulirasvana ja estää talvella huulten rohtumista sekä myös hidastaa suunympärysryppyjen muodostumista.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti