keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Nyt saat meiltä myös huippulaatuiset hiustenhoitotuotteet!

Sen jälkeen, kun Dermalogica lopetti hiustenhoitotuotteensa pienentääkseen valikoimaa, olen käyttänyt HER HAIRCARE RITUALS ja T-LAB Professionalin luxustuotteita hiuksilleni. Ne tulevat saman maahantuojan kautta kuin Youngblood ja Joan Collins -sarjatkin.
Kollegat suosittelevat

Nyt harmittelen, etten aikaisemmin älynnyt ottaa niitä myyntiin myös asiakkaille, mutta olen kapea-alaisesti ajatellut vain ihonhoitoa. Kuitenkin on totuus, että kasvojen iho jatkuu päänahkana ja oikein valituilla tuotteilla on suuri vaikutus päänahan toimintaan ja sitä kautta hiuksiin. 
Itse olen todella laiska muotoilemaan ja käsittelemään hiuksiani. Minä vain pesen ja annan olla, mutta pesu-ja hoitoaineiksi valitsen parasta laatua. Käytän hyvin harvoin mitään muotovaahtoja tai muita käsittelyaineita, koska vetäisen pesun jälkeen hiukseni ponnarille ja se kelpaa minulle. Siitä olen tarkka, että käyn säännöllisesti kampaajalla ja hiukset pitää olla siistit sekä hyvin värjätyt ja leikatut. Jos tarvitsen jotain parempaa kampausta niin menen teettämään sen kampaajalla. 
Näihin HER HAIRCARE RITUALS JA T-LAB sarjojen tuotteisiin tutustuin kollegoiden kautta. Kosmetologien facebookeissa kilvan kehuttiin kumpaakin hiustenhoitosarjaa ja ne ovat aika yleisesti kosmetologien myynnissä. Hämeenlinnassa me olemme ainoat myyjät niille. 
Ensikokeiluni oli HER NOURISHING SHAMPOO ( 250 ml 23€ ja 55 ml 12€) ja CONDITIONER hoitoaine (250 ml 25€ ja 55ml 13€). Parisen vuotta sitten hiukseni olivat kaameassa kunnossa, kun otin niihin kiharaisen permanentin ja hiukset kärsivät siitä totaalisesti. Mietin jo, että minun on pakko leikata hiukset ihan lyhyeksi, kun en takkukasan kanssa pärjää. 
Valitin tätä tutuille kosmetologeille ja kaikki neuvoivat HER 300 TRECENTO TREATMENT -hiusnaamion ( 200 ml 52€ ja 75 ml 22€). Se olikin pelastus ja sen verran helppo käyttää, että viitsin sen tehdä. Tuo Her 300 Trecento Treatment -hiusnaamio levitetään kuiviin pesemättömiin hiuksiin eli sen käyttö on hiukan erilainen kuin yleensä hiusnaamioilla.
Her haircare rituals on siitäkin kiva sarja, että siinä on saatavilla pienemmät matkakokoiset pakkaukset, jos ei heti halua ostaa isompaa. Muutenkin tuotteet ovat todella kohtuuhintaisia hyvään laatuunsa nähden.

Vanhemmiten hiukset ohenevat

Yleensä lähes kaikilla hiukset alkavat ohentua ja lähteä iän myötä. Moni yli kuusikymppinen asiakkaani valittelee hiusten harvenemista. Hiusten lähtöön on hyvin vaikea vaikuttaa eikä ihotautilääkäreilläkään ole siihen mitään varmaa konstia. 
Olen jo vuosia kuullut, että ihotautilääkärit suosittelevat REVITALASH tuotteita, jotka ovat muualla Euroopassa todella suosittuja. Näitä tuotteita tuo maahan Yumi Lashes -ripsien kestotaivutusmenetelmää myyvä maahantuoja. Revitalash sarjaan kuuluu TUUHEUTTAVA SHAMPOO (250 ml 49€), TUUHEUTTAVA HOITOAINE (250 ml 49€) ja VOLUME ENHANCING FOAM (50 ml 198€) hoitovaahto. Tuo hoitovaahto on todella hintava, mutta se on ainoita tietämiäni tuotteita, joka voisi vaikuttaa hiusten lähtöön. 
Onneksi moni vakioasiakkaani kertoo, että he ovat saaneet ihan hyvän tuloksen jo pelkällä shampoolla ja hoitoaineella. Itsekin olen niitä käyttänyt, vaikka toistaiseksi hiukseni eivät vielä ohene, mutta ne ovat muutenkin ihan miellyttävät käyttää.

Laajempi hiustenhoitosarja on T-LAB kulttisarja, joka on maailmantähtien käytössä. Onneksi sekään ei ole pahan hintainen ja siitä löytyy hyvin laaja valikoima hiusten käsittelyyn tarkoitettuja tuotteita. T-LABin pakkaukset ovat ylellisen kauniita ja tuoksut hurmaavia. Oma suosikkini on T-LAB INSTANT MIRACLE DRY SHAMPOO (150 ml 29€ ja 100 ml 22€) kuivashampoo, joka todella hyvin imee rasvan hiuksista. Sillä pystyy vallan mainiosti lykkäämään hiusten pesua 1-2 päivää eteenpäin. 
Toinen suosikkini on T-LAB AIR BALANCE HAIR SPRAY (300 ml 34€) hiuslakka, joka ei tee hiuksia tönköiksi, vaan antaa luonnollisen joustavan pitävyyden. 
Kesän aikana otan joitakin suosikkituotteita hoitolaan jo valmiiksi, mutta nyt niitä voi tilata verkkokaupasta tai laittaa meille tekstaria tai sähköpostia, niin tilaan ne hoitolaan noudettavaksi. Ajattelin ensin, että en ottaisi niistä perusvarastoa hoitolaan ollenkaan, koska se on suuri investointi. Kuitenkin nyt olen niin täpinöissäni näistä hiustenhoitotuotteista, että haluan esitellä ne asiakkaillemme.

T-LAB kulttisarja on maailmantähtienkin käytössä.Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti