tiistai 7. heinäkuuta 2020

Muista aurinkosuoja!

Moni aloittelee nyt kesälomaa ja silloin tehdään monenlaista mökin ja pihan korjaamista eikä auringolta suojautumista muistetakkaan. Varsinkin miehet herkästi sivuuttavat koko suojautumistarpeen ja siitä pitäisi jatkuvasti muistuttaa.

PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ (39€) sopii koko perheelle.

Meikki on hyvä suoja

Kesälomalla ei ehkä muuten viitsisi meikkiä käyttää, mutta se  on kuitenkin helpoin aurinkosuoja. Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€) on kevyt ja luonnollinen, eikä se jätä iholle meikkimäistä pintaa tai rajoja. 
Dermalogicalla on myös kaksi muuta tuotetta kolmenkympin suojalla, mutta minä itse en ole niistä mitenkään innostunut toisin kuin Mari. Uusin tuote on INVISIBLE PHYSICAL DEFENCE sk 30 (57€) päivävoide, joka on täysin rasvaton ja suoja on ultrakevyt fysikaalinen sinkkioksidi. Tuo fysikaalinen suoja sopii myös yli puolivuotiaille vauvoille.
Toinen päivävoide on PRISMA PROTECT sk 30 (65€), jossa on kevyt läpikuultava valoa taittava ominaisuus, joka tasoittaa ihon väriä ja pigmenttiläiskiä. Kumpikin voide imeytyy hyvin ja ne toimivat hoitavina päivävoiteina. Mari on oikein tykästynyt näihin kumpaankin voiteeseen ja varsinkin tuohon uudempaan Invisible Physical Defenceen sk 30. Itse kaipaan hiukan täyteläisempää koostumusta. 
Nuorille löytyy oma suojakertoimellinen päivävoide CLEARING DEFENCE sk 30 (23€), joka kuuluu Dermalogican nuorille tarkoitettuun Clear Start -hoitolinjaan. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on hoitovaikutuksiltaan talineritystä normalisoiva.
Minun mieleinen kolmenkympin suojavoide on iS Clinicalin EXTREME sk 30 (89€), joka on ohut, mutta hyvin hoitava päivävoide. Se on myös näistä aikuisten tuotteista edullisin, koska pakkaus on tuplakoko eli 100g. 


Pitkään ulkoiluun tarvitaan viidenkympin aurinkosuoja

Silloin, jos on epävarma valitseeko viidenkympin vai kolmenkympin suojakertoimen, kannattaa valita 50. Vesillä ollessa viisikymmentä on aina paras vaihtoehto ja hyvin vaaleaihoinen voi käyttää sitä koko kesän. 
Suosituin kesäajan päivävoide on Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€), joka on samalla elvyttävä sekä kiinteyttävä päivävoide. Kuitenkin se imeytyy hyvin eikä valu hien mukana helteisenäkään päivänä. 
iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€) on meidän edullisin vaihtoehto, koska sekin on tuplakoko. Eclipse sk 50 on kaikille ihotyypeille tarkoitettu ohut kosteusvoide. Rasvainenkin ja sekaiho voivat Eclipseä käyttää, koska siinä ei ole yhtään öljyä. Eclipse sk 50 on saatavilla myös kevyesti värillisenä. Väri on mineraalipigmenttiä, joka on hyvin kevyttä ja läpikuultavaa. Se ei ole varsinaisesti peittävä eikä siitä jää rajoja, mutta sävy tasoittaa ihon kirjavuutta. Kuitenkin sen päälle voi vielä meikkivoiteen laittaa, jos haluaa tiiviimmin peittävää meikkiä.
Nyt meillä on tarjouksessa kaikista monikäyttöisin aurinkosuojavoide Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ (39€). Tämä voide sopii kasvoille sekä vartalolle ja sitä voi käyttää koko perhe. Kaikki meidän myymät tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja se onkin hyvin tärkeää, kun voiteita käytetään pienten lasten iholle. Kosmetologi on ihonhoidon asiantuntija ja ammattikäytössä on aina tehokkaimmat ja parhaat tuotteet. Toivoisin kuluttajien huomioivan tämän ja muutenkin näihin hajustettuihin kosmetiikkatuotteisiin pitäisi suhtautua varovaisemmin.
Voin suoraan sanoa, että itse en luota muuhun kuin ammattikosmetiikkaan, enkä laittaisi iholleni mitään muuta.

Huom. Ostaessasi PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ tarjousaikana 30.6.-13.7. saat kaupanpäälle kesätuotepakkauksen, jossa on matkakokoiset BioLumin-C Serum, BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeeli ja Prisma Protection sk 30 päivävoide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti