keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Pigmenttiläiskät ovat loppukesän riesa

Minä puhun ja kirjoitan aina keväällä, miten ihoa suojataan auringolta ja ohjeistan estämään pigmenttiläiskien eli maksaläiskien syntyä. Tuntuu, ettei juuri kukaan huomioi ohjeitani. Sitten loppukesä meneekin neuvoessa pigmenttiläiskien vaalentamista.


iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM & WHITE LIGHTENING COMPLEX
on tehokaksikko pigmenttiläiskiin.

Herää ensi keväänä ajoissa

Toivoisin, että jokainen, joka harmittelee ihon kirjavuutta ja tummia pigmenttimuutoksia päättäisi jo nyt, että ensi keväänä aloitetaan ennaltaehkäisy ajoissa. 
Itse näen, että pigmenttiläiskien hoito on kaksivaiheista. Koko ajan pitää estää ettei uv-säteily muodosta niitä lisää ja toisaalta käyttää hoitotuotteita, jotka vaalentavat niitä. Itse käytän aina loppukesästä pigmenttiläiskiin tarkoitettua iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUMia (89€), joka kirkastaa sekä tasoittaa ihon väriä ja korjaa uv-säteilyn tekemää tuhoa ihosoluille. Tässä seerumissa on paljon hyviä tehoaineita, jotka sopivat jokaiselle, joka on kesällä ulkona ollut. Nykyisin uv-säteily on niin voimakasta, että en usko kenenkään säästyvän jonkinasteiselta solutuholta. En tarkoita pahanlaatuista ihomuutosta, vaan säteilyn aiheuttamaa vanhentavaa vaikutusta.
Olen joka syksy antanut neuvoja tuohtuneille asiakkaille, jotka harmittelevat pigmenttiläiskien syntymistä, vaikka heillä on jonkun kempparisarjan vaalentava hoitovoide. Samalla he huolettomasti ovat ulkoharrastuksissaan ilman mitään aurinkosuojaa ja eivät mielestään ota aurinkoa. Onneksi nykyisin nuoremmat ihmiset eivät enää kuvittele, että iho saa aurinkoa vasta silloin, kun asetutaan selälleen maate ja otetaan aurinkoa.
Heille on tullut paljon tietoisuutta asiasta lasten kautta, koska päiväkodit vaativat aurinkosuojavoiteen lapselle mukaan ja olen kuullut myös neuvolan antavan ohjeita auringon haitoista.


Ohjeita kirjavalle iholle

Ensimmäiseksi pitää hankkia hyvä viidenkympin aurinkosuoja esimerkiksi Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€) tai iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€). Aurinkosuojavoidetta pitää käyttää huolellisesti joka aamu päivävoiteena. Suurin osa aurinkosuojan omaavista kasvojen hoitovoiteista on tarkoitettu korvaamaan muut päivävoiteet. 
Yhtään ei haittaa, vaikka aurinkosuojatuotteita olisi useampi päällekkäin, vaan se on aina parempi. Meidän suosikkivoide on SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) meikinpohjustusvoide ja se kannattaa laittaa aurinkosuojavoiteen päälle. En luottaisi pelkästään tämän Skin Perfect Primerin suojaavuuteen, kun pigmenttiläiskistä on kysymys, vaan sen lisäksi pitäisi käyttää viisikymppistä suojaa.
Sitten, kun suojaus on kunnossa, kannattaa satsata pigmenttiä hajottaviin hoitotuotteisiin. Meillä tehokkaimmat ovat tuo jo yllä mainitsemani iS Clinicalin White Lightening Serum ja sen kanssa hoitovoide WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€). Haluan korostaa sitä, ettei nämä pigmenttituotteet ole mitenkään yksinomaan pigmenttiläiskiin vaikuttavia, vaan ne ovat monipuolisesti ihoa korjaavia ja kosteuttavia tuotteita.
Huomioikaa myös, että meidän OUTLETissa on edullisesti Dermatuden PIGMENT EQUALIZER SERUM NYT 39€ (norm.110€) ja PIGMENT EQUALIZER CREAM NYT 45€ (norm.124€). Nämä kaksi tuotetta ovat erittäin tehokkaita ja ne myydään edullisesti, koska vain niiden pakkaus on muuttunut. Ne ovat meillä hoitolassakin saatavilla, joten niitä voi poiketa hakemaankin. Ellei nyt ole mitään muuta seerumia käytössä neuvoisin satsaamaan tähän Dermatuden seerumiin, koska siinä on runsaasti hoitovaikutuksia. Näitä OUTLET-tuotteita on aina melko pieni erä, joten niiden kanssa pitää olla nopea. 

Millaisia kokemuksia teillä on pigmenttiläiskistä?

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti