sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Tuli ja jää on vastaisku ihon vanhenemiselle

En ole aikoihin kirjoittanut iS Clinicalin FIRE & ICE kasvohoidosta (92€), vaikka se on juuri sopiva hoito tähän vuodenaikaan. Fire & Ice -hoito on amerikkalaisten tunnetuimpia kasvohoitomenetelmiä ja meidänkin asiakkaat ovat siihen tykästyneet.


Fire & Ice on julkkisten suosima red carpet -kasvohoito!


Fire & Ice kasvohoito uudistaa ihoa

Jokaisen iho kaipaa tällaista kirkastavaa ja uudistavaa kasvohoitoa keskikesällä, kun iho on saanut jo paljon aurinkoa. Uv-säteily on suurin syy ihon vanhentumiseen ja Fire & Ice kasvohoito korjaa tehokkaasti juuri näitä vaurioita. Suosituin hoito Fire & Ice kasvohoidosta on niin sanottu tuplahoito, johon kuuluu kaksi hoitokertaa 1-2 viikon välein. Hoidon hinta on yhteensä 170€ ja se tehdään kahdessa vaiheessa eli hoitokäyntejä on kaksi.
Yhdessä Fire & Ice kasvohoidossa menee aikaa noin 75 minuuttia. Tämä hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja uudistavalla hedelmähappokuorinnalla, joka irroittaa ja sulattaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Tämä kuorintavaihe kestää 10 minuuttia ja se voi tuntua hyvin nipistelevältä riippuen ihotyypistä. 
Kuorinnan jälkeen imeytetään kiinteyttävä seerumi ja tehdään aineenvaihduntaa elvyttävä kasvohieronta. Lopuksi laitetaan virkistävä ja viilentävä naamio, joka poistaa turvotusta ja kosteuttaa. Hoidon jälkeen iho voi hiukan punoittaa ja se kannattaa suojata auringolta loppupäiväksi. Meikkiä voi laittaa, jos asiakkaalla on menoja hoidon jälkeen. 
Hoito toistetaan saman kaavan mukaan toisenkin kerran noin viikon kuluttua. Kotihoidoksi iS Clinical suosittelee FIRMING COMPLEX (155€) seerumia, joka vaikuttaa kimmosäikeisiin vahvistavasti ja lisää kasvohoidon kiinteyttävää vaikutusta. Hoidon yhteydessä pitää huomioida aurinkosuojavoiteen huolellinen käyttö, jottei uv-säteily vahingoita ihoa.


Kuorinnalla kaunis tasaisen värinen iho

Fire & Ice kasvohoito perustuu hedelmähappojen eli alfahydroksihappojen kuorivaan vaikutukseen ja tämän tyyppiset kuorinta- tai happohoidot ovat nykyisin erittäin suosittuja vanhenevalle iholle. Tässä iS Clinicalin kasvohoidossa käytetään kontrolloituja hedelmähappoja ja siksi se sopii myös herkälle iholle ja couperosaan. 
Fire & Ice kasvohoito tasoittaa ihon väriä, joka yleensä alkaa olla tässä vaiheessa kesää kirjava. Ihoa vanhentavat pigmenttiläiskät tasoittuvat ja pienemmät rypyt silottuvat. Uv-säteily kuivattaa ihoa todella voimakkaasti ja ihon pintaan tulee lukemattomia hiusryppyjä. Nämä rypyt silottuvat tehokkaan kuorinnan ansiosta ja naamion runsas kosteutus tekee ihosta pehmeän ja tasaisen. 
Tämä tuplahoito lisää kotihoidon vaikutusta, koska hoitoaineet imeytyvät paremmin kasvohoitojen jälkeen. Tämä vaikutus kannattaa hyödyntää ja käyttää hoidon aikana tehokkaita kotihoitotuotteita iS Clinicalilta tai Dermalogicalta. Välillä koen suorastaan sydänsuruja, kun en saa asiakasta ymmärtämään, että kotona kannattaa käyttää samoja tuotteita kuin hoidossakin. Moni ottaa suositukseni niin, että yritän vaan myydä omia tuotteitani. Tietysti se on toinen puoli asiasta, mutta hoitotuloksen kannalta hyvin suunniteltu kotihoito lähes tuplaa vaikutuksen.
Kerron vielä Fire & ice kasvohoidon nimen tarkoituksen. Tuo alkuun käytetty kuorinta tuntuu kuumottelevan kihelmöivältä ja siitä tulee tämä tulen kaltainen vaikutus. Naamio taas on jäämäisen kylmä ja se on toinen osa hoitoa. 
Nyt hoitoaika pitää varata mahdollisimman pian, koska Mari on heinäkuun loppuun asti lomalla ja minä olen yksin töissä. Ajanvaraus on nyt poikkeuksellisen täynnä ja ellei peruutuksia tule, seuraavat vapaat hoitoajat menevät 20.7. alkavalle viikolle. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti