lauantai 25. heinäkuuta 2020

Pilkettä silmiin!

Tänä kesänä meidän asiakkailla on ollut pilkettä silmissä, kun ripsien kestotaivutus on ollut niin suosittu. Tarjoushinta ripsien kestotaivutuksesta NYT 88€ (107€) on vielä voimassa heinäkuun loppuun asti. Hintaan kuuluu myös kulmien muotoilu ja kestovärjäys. Varaa aikasi heinäkuun aikana ja itse työ voi mennä myöhempään syksyyn, niin saat silloinkin alehinnan.


Ripsien kestotaivutus ja värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys NYT 88€.
Tarjous voimassa heinäkuun loppuun!

Helppo silmämeikki

Olen nyt pari kuukautta tehnyt 2-3 ripsien kestotaivutusta päivässä, joten työ alkaa olla aika hyvin jo selkäytimessä. Ensimmäinen sata työtä tuli täyteen jo viime talvena. 
Tämä kesäloma-aika on ehdoton sesonki, koska asiakkaat haluavat helpon lomameikin. Juuri sellainen ripsien kestotaivutus onkin. Tosin pienellä meikkauksella silmät saa esiin vielä paremmin. 
Tässä ripsien kestotaivutuksessa ei käsitellä alaripsiä ja välttäisin niiden korostamista kaikilla yli nelikymppisillä. Voimakas ripsiväri alaripsissä korostaa silmäluomen alaspäin valuvaa linjaa, kun iän mukana kaikki pitäisi suunnata ylöspäin. Alaripsien ulkonurkkaan voi laittaa ohuen rajauksen, mutta itse ripsiä en korostaisi. Itse en ole käyttänyt ripsiväriä alaripsissä pariinkymmeneen vuoteen. 
Kestotaivutetuille ripsille voi laittaa ripsiväriä, jos niin haluaa, mutta suurin osa tahtoo jättää kesäksi ripsivärin kokonaan pois.
Helpointa on käyttää XTREME LASHES LUOMIVÄRIKYNÄÄ (35€) korostamaan silmiä kestotaivutettujen ripsien lisäksi. Xtreme Lashes on kehittänyt aivan uudenlaiset, monitoimiset luomivärit. Nämä pitkäkestoiset luomivärit levittyvät iholle siististi, eivätkä varista väriä tai keräänny ripsirajaan. Esimerkiksi sävy Mauve tai Bronze on tosi helppo sipaista luomelle suoraan kynästä. Myös silmänrajauksilla voi lisätä silmien näkyvyyttä ja tämän kesän XTREME RAJAUSKYNIEN (35€) suosikki on ollut Golden Olive tai Velvet Teal, joka on sinivihreä turkoosisävy. Xtremen silmänrajauskynistä löytyy myös ihan perinteiset ruskea, musta ja harmaa, mutta suosittelen kokeilemaan jotain erilaista. Itse olen käyttänyt koko luomella Xtremen luomivärikynää sävy Rose ja voimakkaana leveänä rajauksena sävy Chocolate tai Plum. Sitten teen rajauksen Golden Olive sävyllä ja vielä korostan ripsirajaa mustalla tussirajauksella (42€). Nämä tussirajaukset ovat myös Xtremeltä ja värejä on kaksi, musta ja tummanruskea.

Kulmakarvat kunniaan

Voimakkaasti korostetut kulmakarvat kuuluvat nykyiseen muotimeikkiin ainakin nuorilla. Myös meillä ikääntyneillä kulmakarvat ovat tärkeä kehys katseelle. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä värjätään ja muotoillaan myös kulmakarvat. 
Erittäin hyvä meikki kulmakarvoille on REVITALASHIN HI-DEF BROW GEL (44€) kulmakarvageelin ja värin yhdistelmä. Pakkauksen toinen pää on roll-on harjainen väri-geeliyhdistelmä ja toisessa päässä on harja, jolla sipaistaan karvat järjestykseen. Tuo geeli kiinnittää värin sekä kulmakarvojen asennon, joten ne pysyvät siistinä koko päivän.
Toinen Revitalashin erikoisuus on ripsivärin ja ripsien pohjustajan yhdistelmä DOUBLE ENDED VOLUME SET (49€). Rollin toisessa päässä on primeri, joka tuo ripsiin lisää voluumia ja toinen pää on musta ripsiväri, jolla saa vahvat kauniin tummat ripset.
Mielestäni meikkiä tehdessä ei pidä keskittyä pelkästään silmiin, vaan myös meikkipohja ja poskipuna pitää olla kunnossa. Silloin, kun itse haluan päästä meikistä vähemmällä, en tee silmille mitään, mutta laitan meikkipohjan, poskipunan ja huulipunan. Itse pidän kaikista tärkeimpänä meikkinä yli viisikymppisellä poskipunaa. Meillä suomalaisilla on jotenkin pakkomielle ripsiväristä ja sitä käytetään, vaikka muuta meikkiä ei olisikaan. Itse koen sen tuovan silmät esiin pistävinä aukkoina, kun taas pehmeämmän sävyinen luomivärikynä korostaa silmien väriä.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti