sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Vesivoide viedään käsistä

Tämän hetken TÄHTITARJOUS on CALM WATER GEL NYT 39€ (norm.46€) ja kaupan päälle tulee matkakoot Redness Relief Essence hoitonesteestä ja Invisible Physical Defence sk 30 päivävoiteesta.


CALM WATER GEL NYT 39€ (norm.46€) virkistää ja kosteuttaa.

Rauhoittavaa kosteutta

CALM WATER GEL kuuluu herkkää ihoa rauhoittavaan Ultra Calming -hoitolinjaan ja se on tarkoitettu ärtyneelle, punoittavalle couperosaiholle, mutta myös kaikille pintakuivuudesta kärsiville. Se siis sopii lähes kaikille poistamaan kuivuutta sekä kireyttä iholta ja rauhoittamaan auringon ärsyttämää ihoa. 
Useimpien suomalaisten ihon ominaisuus on ohentuminen, kuivuminen ja punakkuus, joten Calm Water Gel sopii erityisen hyvin juuri heille. Se on tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta täsmätuotteeksi ryppyihin sen saa lisäämällä voiteen alle sopivan seerumin. Calm Water Gel on helppo tuote, koska se käy yö- ja päivävoiteeksi, mutta aurinkosuojaa siinä ei ole. 
Nuorelle helposti rasvoittuvalle iholle Calm Water Gel käy myös, koska se ei takuulla lisää tukkiintumista ja rasvoittumista. Meikin alla se toimii hyvin ja iho pysyy mattapintaisena koko päivän. 
Itse en yhtään ihmettele, että asiakkaat ovat ottaneet tämän tuotteen heti omakseen. Calm Water Gel imeytyy hetkessä, mutta sen kosteusvaikutus tuntuu välittömästi. Silloin, kun se tuli myyntiin muutama vuosi sitten, ristin sen vesivoiteeksi. Sen imeytyvyys on niin helppoa, että se katoaa ihoon parissa minuutissa. Toisaalta sen kosteusvaikutus on kuin vettä janoiselle ja iho kirkastuu hetkessä. 


Kaupan päälle matkakokoja

Calm Water Gelin mukana kaupanpäälle tulevat hoitoneste ja päivävoide ovat hyviä kokeiltavia, koska niistä on hyötyä monelle ihotyypille. Redness Relief Essence hoitovesi on ihan huippujuttu ja moni käyttääkin sitä jo vakituisesti. Sen punoistusta vähentävä vaikutus tuntuu lähes heti ja esimerkiksi saunan jälkeen se rauhoittaa ihon hetkessä. Redness Relief Essence ei ole spraypullossa, vaan se taputellaan iholle heti pesun jälkeen ennen seerumien käyttöä. Tuo kaupanpäälle tuleva pakkaus on aika iso eli 50 ml ja se riittää käytössä noin 3-4 viikkoa. 
Toinen lahjatuote on pikkukoko Dermalogican uusimmasta päivävoiteesta Invisible Physical Defense sk 30, joka sisältää vain fysikaalisen aurinkosuojan. Tämä voide on itselleni vähän liian kuiva ja ohut, mutta Marille se on suosikkivoide. Se sopii herkimmällekin iholle ja levittyy hyvin, vaikka yleensä fysikaalisia uv-suojavoiteita on hiukan vaikea imeyttää. 
Muutama asiakas on kysynyt saako voidetta ostaa useamman kuin yhden ja totta kai saa. Huomioikaa, että tarjous on voimassa 27.7. asti eli vielä ensi viikon ja viikonlopun ajan. Joten poiketkaapa ostoksille tai käyttäkää verkkokauppaa!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti