lauantai 4. heinäkuuta 2020

Dermalogican uutuudet

Dermalogicalle on tullut pari uutuustuotetta ja joitain vanhoja on hiukan muunneltu vieläkin paremmiksi. ACTIVE MOIST (100 ml 54€) kosteusvoide on saatu takaisin myyntiin entistä parempana ja monipuolisempana.

Dermalogican Active Clay Cleanser ja Active Moist ovat kehityksen kärjessä. 

Active Moist on täysin öljytön

Active Moist on ollut meillä kesäajan voidesuosikki, koska se on hyvin ohut ja raikas hoitovoide. Se sopii tähän vuodenaikaan kuivemmallekin iholle. Eniten suosittelen Active Moistia sekaiholle ja pintakuivalle rasvaiselle iholle.
Dermalogica on kehittänyt uuden prebiootteihin perustuvan vaikutusaineen, joka tukee ihon hyvien bakteereiden toimintaa ja vähentää tulehdusta aiheuttavia pöpöjä. Tämä prebioottikoostumus on parantanut Active Moistin vaikutuksia entisestään, mutta muuta uudistusta siinä ei ole tapahtunut eli kysymyksessä on edelleen tuttu ja turvallinen rasvaton kosteusvoide.  Samalla muut Active Moistin vaikutusaineet vahvistavat ihon omaa lipidikerrosta ja kosteuttavat ihon raikkaan joustavaksi. 
ACTIVE CLAY CLEANSER 41€ puhdistustuote on saanut heti hurjan suosion ja näköjään juuri tämän tyyppistä pesutuotetta kaivattiin. Voi myös olla, että hellepäivät ovat tehneet lomalaisille hikinäppyjä sekä rasvoittumista ja silloin tämä Active Clay Cleanser on nopea apu. 
Active Clay Cleanser on täysin vesiliukoinen ja se ei kuivata pintakuivaakaan ihoa. Sen hiili ja saviyhdistelmä imee huokosista rasvaa sekä likaa ja saa aikaan syväpuhdistetun ihon. Active Clay Cleanser jättää iholle raikkaan tunteen, mutta ei ole ollenkaan niin tuntuva kuin aikaisempi versio Dermal clay. 


Kaivattu Ultra Calming Mist

Herkän ja kuivan ihon hoitosuihke ULTRA CALMING MIST (36€) on palautettu myyntiin entisen kaltaisena. Tämä on muistini mukaan ensimmäinen kerta, kun Dermalogica palauttaa myyntiin jonkun jo lopetetun tuotteen. 
Koko talven kuuntelin, kun asiakkaat harmittelivat Ultra Calming Mistin loppumista ja ainakin suomalaiset kosmetologit veivät tämän tiedon Dermalogican pääpaikkaan. Varsinkin meille suomalaisille tämä Ultra Calming Mist on tärkeä tuote, koska se rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää punoittavaa ihoa.Ultra Calming Mistiä voi suihkauttaa vaikka meikin päällekin talvikuivalle iholle ja se poistaa kireyttä ja kuivuuden tunnetta. 
Ennen myyntiin palautusta sen korvaajaksi tuli REDNESS RELIEF ESSENCE (46€) hoitovesi ja se jää valikoimaan edelleen, koska sen punoitusta vähentävä vaikutus on ollut erityisen tehokas. Couperosaiholle ja ruusufinniin Redness Relief Essence on auttanut näkyvästi. Hehkuvan punainen ja kuumottava ruusufinni on monella rauhoittunut tämän hoitosuihkeen avulla.
Redness Relief Essence ei ole nimensä mukainen hoitosuihke, koska se ei ole spraypullossa niin kuin Ultra Calming Mist on. Redness Relief Essence taputellaan iholle aina pesun jälkeen.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti