lauantai 18. heinäkuuta 2020

Finnien voittajat!

Lähes kaikki, paitsi hyvin kuivaihoiset, kärsivät joskus finneistä ja harmittavista näppylöistä. Helleaika saa bakteeritoiminnan kiihtymään ja tulehduksia tulee entistä enemmän. Dermalogican uutuuksilla taltutetaan kaikki finnivaivat helposti.


Helleaika aiheuttaa monelle finnejä, mutta meiltä löytyy siihen tehokasta apua.

Prebiootit rauhoittavat ihon rasvaisuutta

Dermalogican uutuuspuhdistus ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) on jo ehtinyt saada Suomessa suuren suosion ja myös meillä asiakkaat kehuvat sen vaikutuksia. Active Clay Cleanserin puhdistavaa hiiltä ja savea sisältävä koostumus rauhoittaa nopeasti ihon öljyisyyttä ja vähentää tulehduksia.
Active Clay Cleanser ei missään tapauksessa kuivata ihoa, vaikka sen sisältämä hiili- ja saviyhdistelmä imee itseensä ylimääräisen rasvaisuuden. Kokeilin puhdistusta myös omalle kuivalle iholleni ja se tuntui hämmästyttävän hyvältä ja raikkaalta, eikä yhtään kuivattavalta.
Jo pelkästään siirtymällä Active Clay Cleanserin käyttöön, voi saada finnit ja näpyt vähentymään. Hormonifinneistä kärsiville Active Clay Cleanser voisi olla käytössä kierron loppupuolella, kun rasvoittuminen alkaa ja yleensä puhdistuksen tehostaminen rauhoittaa finnejä. 
Meillä myynnissä oleva BT-SONIC (126€) ultraäänilaite toimii oikein hyvin Active Clay Cleanserin kanssa ja puhdistustulos vain paranee.
Dermalogican peruskosteusvoiteista myös ACTIVE MOIST (53€) on saanut uuden koostumuksen ja siinäkin vaikuttavana aineena on prebiootit. Active Moist on aina ollut kesäajan suosikki ohuen täysin rasvattoman koostumuksensa vuoksi. Nyt Active Moist sisältää tarpeeksi kosteutta kuivallekin iholle, mutta myös talineritystä ja bakteeritoimintaa vähentäviä aineosia. 


Näitä kannattaa kokeilla

Nyt meidän hoitotuotevalikoima on laajentunut ja myynnissä on myös muutama tuote arvostetusta MURAD -ammattisarjasta. Muradin CLARIFYING BODY SPRAY (54€) on tehokas hoitoaine niille, joiden selkä ja rintakehä tulehtuu sekä rasvoittuu. Tämä Body Spray on helppo sumuttaa itsekin joka puolelle 360° spraypulloteknologian ansiosta ja sen talineritystä rauhoittava vaikutus vähentää finnejä ja mustapäitä.
Clarifying Body Spray on aivan ainutlaatuinen tuote, koska ennen sitä ei ole ollut oikein mitään, millä rauhoittaa vartalon finnejä. Tämä spray on koko perheen tuote, koska sitä voivat käyttää kaikki, joille finnejä ilmestyy.
Outletissa on toinen todella edullinen Muradin tuote eli BLEMISH & WRINKLE REDUCER anti-aging seeruumi NYT 29€ (norm.68€), joka rauhoittaa aikuisen ihon finnejä kuivattamatta ja samalla vahvistaa kimmosäikeitä. Näitä seerumeita ei ole jäljellä kuin muutama pakkaus, joten kannattaa olla nopea, jotta saat käyttöösi tämän superedullisen tehotuotteen.
Dermalogicalla on myös erinomainen naamio rasvaiselle iholle SEBUM CLEARING MASQUE (45€), joka imee itseensä talia ja likaa ihon pinnalta. Sen avulla saa kiiltävän finni-ihon nopeasti uuteen kuosiin, kun huokoset supistuvat, ihon väri tasoittuu ja punoittavat tulehtuneet finnit rauhoittuvat. Naamiotuubista saa noin kolmisenkymmentä hoitokertaa.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti