keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Kestotaivutus on ikääntyvänkin naisen helppo silmämeikki

Ripsien kestotaivutustarjous on vielä muutaman päivän voimassa eli heinäkuun loppuun. Nyt ripsien kestotaivutus ja -värjäys maksaa 88€ ja siihen kuuluu myös kulmien muotoilu ja värjäys. Normaalisti tämä paketti maksaa 107€.

Näin kestotaivutus tehdään

Kerron nyt vaihe vaiheelta, miten tuo ripsien kestotaivutus menee, jotta hiukan tietää ensimmäistä kertaa tullessaan, mistä on kysymys. Ymmärrän oikein hyvin, että ensimmäinen kerta jännittää ja se jännitti minuakin, vaikka olin jo itse suorittanut näyttötyön ja Mari teki sen minulle.

  1. Ripset ja kulmakarvat puhdistetaan rasvattomiksi
  2. Alaripset laitetaan tarralapun alle piiloon, jotta ne ei ala taipumaan ylöspäin
  3. Etsitään sopivan kokoinen silikonimuotti, joka parhaiten sopii asiakkaan silmän muotoon
  4. Yläripset taivutetaan silikonimuotin päälle ja ne jäävät muotin tarrapintaan kiinni. Tämä vaihe on hyvin hidas ja vaatii tekijältä keskittymistä, koska käsitellään yksittäisiä ripsiä. 
  5. Kun ripset on saatu kauniiseen asentoon silikonimuotin päälle, laitetaan ykköshoitoaine vaikuttamaan. Sen annetaan vaikuttaa 10-15 min. ripsilaadusta riippuen ja se tekee ripseen tuon kaarevuuden.
  6. Ykkösaine poistetaan ja laitetaan kakkosaine, jonka annetaan vaikuttaa 8-13 min. ja se kiinnittää kaarevuuden ripseen
  7. Kakkosaine poistetaan ja laitetaan kestoväri ja sen vaikuttaessa noin 10 min. värjätään kulmakarvat.
  8. Kestovärit poistetaan
  9. Silikonimuotti poistetaan 
  10. Lopuksi muotoillaan kulmakarvat 
  11. Vuorokauteen ei saa käydä saunassa tai suihkuttaa vettä ripsiin, mutta sen jälkeen aivan kaikki on sallittua. Saunassa voi käydä vaikka joka päivä, eikä se vaikuta kestotaivutuksen kestävyyteen
  12. Kestotaivutuksen voi uusia 8 viikon eli kahden kuukauden välein. Kestoväri pysyy noin 3-4 viikkoa ja sen voi uusia, miten usein haluaa.

Näkiessään tuloksen, asiakkaat ovat ihan haltioissaan, miten hyvältä ripset näyttävät. Moni sanoo, että loppupäivä menee peilin edessä tuijotellessa upeita ripsiä. Ripset näyttävät huomattavasti pidemmiltä, kun ne on hyvin värjätty tyvestä kärkeen asti. Tosi moni on siinä käsityksessä, että omat ripset ovat ihan lyhyet ja pelkäävät, ettei niihin voi taivutusta tehdä. Yleensä se on ihmisen oma mielikuva eikä pidä paikkaansa, vaan monella on oikein upeat ripset heidän itse sitä huomaamatta.
Ripsien pituus pitää olla vähintään puoli senttiä, jotta taivutuksen voi tehdä. Hoidon aikana ei mikään kirvele tai satu, mutta lievää kuumotusta saattaa ripsirajassa tuntua. Mikään aine ei mene itse silmään, vaan käsittelyssä ovat tosiaan vain ripset. Silmät pidetään kiinni koko hoidon ajan, mutta jutella voi aivan hyvin ja kysellä vaikka ihonhoitoneuvoja tai sitten nukkua ja rentoutua. 
Suljetunpaikankammoa kokevat pystyvät yleensä rentoutumaan ihan hyvin, koska minä en jätä asiakasta yksin ja kaiken voi poistaa, jos niin paha ahdistus tulee. Jokaisen pitää miettiä itse, miten vakava suljetunpaikankammo on, että pystyykö olemaan tunnin verran silmät kiinni. Minulle pitää kertoa etukäteen suljetunpaikankammosta, jotta osaan tilanteeseen varautua. Ymmärrän erittäin hyvin paniikin, mikä suljetunpaikankammossa voi tulla ja tähän asti sen yli on aina päästy keskeyttämättä työtä. Kaikissa kosmetologin hoidoissa voi tulla hätä suljetunpaikankammosta johtuen ja se ei ole mitenkään uusi asia meidän työssä ja osaamme suhtautua siihen ammattimaisesti. 


Luonnollinen kaunistus

Kauniin kaarevat ripset vaikuttavat paljon ulkonäköön ja silmät näkyvät kirkkaammin. Ilmeestä tulee virkeämpi ja yläluomi ei näytä niin painavalta, kun ripset ovat ylöspäin kaartuneet. Yli viisikymppisille tämä on hyvä tapa saada muutama vuosi kasvoilta pois. 
Koska ripsiin ei lisätä mitään ylimääräistä, ne näyttävät luonnollisilta, eikä kukaan läheinen välttämättä huomaa, mitä on tehty. Yleensä asiakkaat kertovat, että ystävät ja työkaverit kehuvat hyvää silmämeikkiä tai virkeämpää ulkonäköä, mutta eivät huomaa, mikä sen saa aikaan.
Silmämeikkiä voi täydentää XTREMEN LUOMIVÄRIKYNÄLLÄ tai RAJAUSKYNÄLLÄ (35€) ja tietysti ripsiväriäkin voi laittaa, jos niin haluaa. Nyt, kun kesälomien jälkeen palaillaan töihin, niin tämä ripsien kestotaivutus nopeuttaa aamun meikkaamista todella paljon. Tuon luomivärikynän sipaisu käy parissa sekunnissa ja parhaat värit syksyyn ovat Mauve ja Bronze. Rajauskynistä kannattaa kokeilla Velvet Teal vihertävän turkoosia, Golden Olive kultaan siftaava sammaleen vihreä ja Cognac kullanruskea. Itse olen käyttänyt koko kesän tuota Golden Olive sävyä ja suosittelen sitä muillekin. Välillä voi käyttää hiukan erilaistakin väritystä, kuin perinteiset ruskeat ja harmaat.

Olisi kiva kuulla niiden lukijoiden kokemuksia, jotka ovat jo käyneet kestotaivutuksessa.
Vastaan myös mielelläni kaikkiin kysymyksiin liittyen hoitoon.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti