keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Kivoja uutuustuotteita!

Verkkokaupan uudistuminen outletilla, hiustenhoitotuotteilla sekä kulttituotteilla on tuonut tietooni lukuisia kivoja kosmetiikkatuotteita. Ne ovat meille uusia, mutta monet kosmetologit ovat käyttäneet niitä jo pitkään.

Huippulaadukkaat hiustuotteet nyt verkkokaupassamme!

Ammattituotteissa on tehoa

Kaikki verkkokaupassa ja hoitolassa myynnissä olevat tuotteet ovat tarkoitettu vain kosmetologien käyttöön ja myyntiin. Itse en voisi kuvitella käyttäväni tai myyväni muuta kuin ammattituotteita, joiden raaka-ainepitoisuudet ovat moninkertaisia verrattuna kempparikosmetiikkaan. 
Korona opetti minulle sen, että yrityksellä pitää olla valmius toimia monella tavalla ja siksi vahvistankin verkkokauppaa tulevaisuuden varalta. Opin koronasta myös sen, että vakioasiakkaat, jotka luottavat meidän palveluun, ovat yrityksen tuki ja turva. Sen takia haluan antaa omille asiakkaillemme mahdollisimman laajan palvelun ja sen mahdollistaa verkkokauppa. Toivon, että vuoden loppuun mennessä meidän verkkokaupasta löytyy kaikki se kosmetiikka, mitä asiakkaat arkeen ja juhlaan tarvitsevat.
HER HAIRCARE RITUALS hiustenhoitotuotteet ovat hurmanneet minut, vaikka yleensähän en paljon hiustenhoidosta piittaa. Tärkeintä minulle on hyvä shampoo sekä hoitoaine ja nyt olen käyttänyt HER COLOUR SENSITIVE SHAMPOOta (250 ml 23€, 55ml 12€) ja saman tuotelinjan hoitoainetta (250ml 25€, 55 ml 13€). Ne tuovat tuuheutta ja hoitoaine selvittää pesun jälkeen takkuiseit hiukseni hyvin.
Keksin vielä käyttää HER REVIVE & PROTECT (150 ml 29€, 50 ml 17€) muotoilusuihketta, niin hiukseni lakkasivat hapsottamasta pitkin poikin. Suurin motiivini tämän muotoilusuihkeen käyttöön on sen uv-suojaavuus ja sen avulla värjätyt hiukset eivät haalistu niin helposti.
Yliveto kaikista kokeilemistani hiustuotteista on HER 300 TRECENTO TREATMENT (200 ml 52€ ja 75ml 22€) hiusnaamio, joka korjasi pari vuotta sitten ottamani permanentin polttamat hiukseni. Tämä hiusnaamio elvyttää ylikäsiteltyä hiusta kuntoutumaan ja ohuet helposti lähtevät hiukset saavat siitä lisävolyymia.


Edullisia löytöjä outletista

Outletin edullisia tuotteita kannattaa ehdottomasti hyödyntää, koska hankin sinne poistoeriä hyvälaatuisista ammattituotteista. Näitä tuotteita on saatavissa vaan määrätty pieni erä, joten mieleinen tuote kannattaa tilata nopeasti. 
Outletin suosikki on Muradin BLEMISH & WRINKLE REDUCER NYT 29€ (68€) seerumi ikääntyvälle acneiholle ja sitä on jäljellä vielä muutama pakkaus. Se on aivan erinomainen niille, joille tulee runsaasti finnejä ennen kuukautisia, mutta iho on muuten pintakuiva ja ikääntyvä. He voivat käyttää tätä Muradin seerumia kuuriluontoisesti aina kuukautiskierron lopussa, kun iho alkaa rasvoittumaan. Näin kesällä se toimii hyvin jatkuvassa käytössä niille, joille hikoilu tuo rasvoittumista ja hikinäppylää.
DERMATUDEN pigmenttihoitoon tarkoitettuja PIGMENT EQUALIZER CREAM NYT 45€ (124€) hoitovoidetta ja PIGMENT EQUALIZER SERUM NYT 39€ (110€) seerumia on jäljellä myös muutama ja nehän kirkastavat sekä tasoittavat ihon väriä kaikilla ihotyypeillä. Loppukesästä kaikki tarvitsisivat ihon väriä tasoittavaa vaikutusta.
Uutuutena Outletissa on YOUNGBLOODIN MICELLAR WATER NYT 31€ (47€) misellivesi, joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon ilman vettä. Tämä YB:n tuote levitetään vanulappuun, jolla iho pyyhitään. Outletissa on myös muutama edullinen YB:n meikkipaletti, joiden edullisuus kannattaa nyt hyödyntää. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti