tiistai 28. heinäkuuta 2020

Tähtitarjoukset ajalle 28.7.-10.8.

Taas on uuden tähtitarjouksen aika ja niitä on nyt kaksi:
iS Clinical CLEANSING COMPLEX NYT 42€ (180ml, norm.52€) puhdistusgeeli ja
Dermalogica DAILY RESURFACER NYT 63€ (norm.75€) hoitotassut, jotka kiinteyttävät, kuorivat ja kosteuttavat ihoa. Tarjoukset ovat voimassa ma 10.8. asti.


iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX NYT 42€ (norm.52€)
on meidän kaikkien aikojen paras puhdistustuote.

Hellävarainen tehopuhdistus

iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX NYT 42€ (norm.52€) on meidän kaikkien aikojen paras ja suosituin puhdistustuote. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sen vaikutukset ovat paljon suurempia kuin yleensä puhdistustuotteilla. 
Cleansing Complexissa on aavistuksen verran hedelmähappoja ja sen avulla huokoset pysyvät puhtaana, eikä hilseilyä keräänny ihon pintaan tukkimaan niitä. Moni on saanut iholleen näkyviä muutoksia siirtyessään tähän Cleansing Complex -puhdistusgeeliin.
Erinomainen puhdistustulos saavutetaan, kun tämän puhdistusgeelin kanssa käytetään Bt-Sonic ultraäänilaitetta (126€). Missään tapauksessa Cleansing Complex ei kuivata ja siksi se toimii hyvin myös herkällä sekä kuivalla iholla. Myös teini-ikäisten ihonpuhdistukseen tämä geeli sopii. 
Ellette ole aikaisemmin Cleansing Complexia kokeilleet, se kannattaa ottaa käyttöön juuri nyt.


Hoitotassut heleyttävät ihon

DAILY RESURFACER NYT 63€ (norm.75€) hoitotassut parantavat aivan kaikkien ihon ulkonäköä ja hyvinvointia. Tästä pienestä kuitukangastupesta levitetään hoitotiiviste koko kasvoille ja myös kaulalle. Hoitotassussa on todella runsaasti tiivistettä ja se kannattaa levittää käsiinkin, käsivarsiin ja olkapäille. 
Tämä hoitoseerumi on kolmivaikutteinen eli se kuorii, kiinteyttää sekä kosteuttaa. Pigmenttiläiskistä kärsivät saavat paljon apua ihoonsa hoitotassuista, jotka hajottavat kuollutta solukkoa ja vaalentavat tummia pigmenttikerääntymiä. 
Kesän loppupuolella kaikkien iho kaipaa säännöllistä kuorintaa sekä kirkastamista, joten Daily Resurfacer onkin nyt hyvä tuote ihan kenelle tahansa. Sen avulla kaikki muutkin tuotteet imeytyvät paremmin. Hoitotassua voi näin kesällä käyttää vaikka joka päivä, niin ihon väri tasoittuu ja heleytyy nopeasti.

Onko teillä lukijoilla kokemuksia näistä tarjoustuotteistamme?


Daily Resurfacer kuitukangastupesta
hoitotiiviste 
levitetään koko kasvoille ja kaulalle.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti