tiistai 21. heinäkuuta 2020

Meikit pikkurahalla outletista

Tällä hetkellä sain meidän outlet-myyntiin ihania MIRABELLA sarjan mineraalimeikkejä. Mirabella on USA:sta ja erittäin hyvälaatuinen ammattimeikkisarja. Mineraalipigmentit sopivat myös allergisille ja muuten herkistyneelle iholle.


Mirabella-mineraalimeikkien kanssa iho reagoi ja hengittää normaalisti.


Uusi meikkituote piristää

Itseäni aina virkistää uuden huulipunan tai poskipunan hankkiminen. Ainakin minulle käy niin, että olen aamuisin ihan täpinöissäni, kun pääsen kokeilemaan jotain uutta. Nyt tällä Mirabella -meikkisarjalla on maahantuonti muuttumassa ja tuotteet myydään sen vuoksi edullisesti. 
Mirabellalla on hyvin hienostunut värivalikoima ja yli viisikymppisenkin on helppo käyttää niitä. Toki nämä meikit sopivat alle parikymppisillekin ja valikoimassa on kesään sekä syksyyn sopivia värejä. Myynnissä on mm. kaksi huulikiille + huultenrajauskynä yhdistelmää yht.19€ (norm.55€).  
Ensimmäinen pari Luxe Flare huulikiille + Lip Lustre Bashful -rajauskynä ovat vanhan roosan sävyisiä, joka sopii mihin tilanteeseen tahansa. Huulikiille sisältää opaalihohdetta, joka tekee siitä raikkaan ja kivasti valoa taittavan. Se sopii oikein hyvin vanhemmallekin naiselle ja nyt kannattaa unohtaa neuvot synkistä mattahuuliväreistä, joita 80-luvulla valittiin yli nelikymppisellekin. 
Luxe Flare on ns. kylmä väri, joka sopii hyvin tummahiuksisille ja niille, jotka käyttävät vaatteissaan sinistä, harmaata, mustaa, valkoista ja tietysti liilan sävyjä. 
Toinen pari on Luxe Blaze ja Lip Lustre Charming 19€ (55€) ja ne ovat  korallinpunaista sävyä. Tämä lämmin punainen sopii kenelle tahansa ja kyse ei ole mistään verenpunaisesta, vaan hillitymmästä pehmeän punaisesta. Tämä huulimeikki sopii hyvin kaiken väristen vaatteiden ja hiusten kanssa. Huulikiille muistuttaa erittäin suosittua YB:n Rhapsody (38€) huulikiillettä. 
Tämä Lip Lustre huultenrajauskynä on ns. peruspunainen ja sitä voi käyttää minkä tahansa huulipunan kanssa. Huulikiilteitä voi myös laittaa huulipunan päälle tuomaan uutta sävyä tai lisäämään kosteutta. 


Poskipuna on meikin tärkein osa

Minusta poskipuna on ehdottomasti tärkein osa meikkiä. Ellen mitään muuta käyttäisi, niin valitsisin aina poskipunan. Olen vasta viime vuosina huomannut, ettei poskipunaa oikein välitetä käyttää tai sanotaan, ettei osata sitä laittaa. Nyt näissä Mirabellan outlet-meikeissä on kaksi erilaista poskipunaa. 
BLUSH DUO GLOWING 19€ (44€) on kahden sävyn paletti, jossa on puuterimaiset murretut ruskeat värit. Toinen on pehmeä nuden sävy, joka tuo kevyttä lämpöä poskille ja toinen on syvä toffeen sävy, jota on myöskin helppo käyttää. Olen itse käyttänyt tätä poskipunapalettia koko kesän ja olen siihen hyvin tyytyväinen. 
Toinen poskipunaksi sopiva meikki on BRILLIANT LATTE SWIRL 19€ (51€) hohdepuuteri, jota voi sipaista koko kasvoillekin aurinkopuuterin tavoin. Itse käytin tätä talvella poskipunana ja se sopii niillekin, jotka epäröivät osaamistaan poskipunan käyttäjänä. Hohdepuuteri ei tarkoita mitään kimallusta, vaan tyylikästä ja kevyttä valon taittavuutta. Tämän ominaisuuden vuoksi se ei koskaan näytä liialliselta, vaan juuri sopivalta meikkiin kuin meikkiin. 
Poskipunalla saadaan elävyyttä kasvoille ja kuolemankalpeus häipyy. Varsinkin talven pakkasilla poskipunaton meikki tekee kantajastaan aneemisen näköisen. Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni, mutta itse en poskipunasta luopuisi.

Jos teidän pitäisi valita vain yksi meikkituote, mikä se olisi?




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi08:15

    Ei liity meikkeihin, mutta oletko itse testannut outletista löytyvää Rodial Brazilian Tan CLEAR itseruskettavaa? Kokemuksia olis kiva kuulla, tuo tuoteteksti kun vaikutti suoraan valmistajan tuotepurkin takaa :) Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi varmaan parempi, jos lisäisin noihin teksteihin vielä omat neuvoni. Usein minun käsitys asiasta on erilainen kuin amerikkalaisten. Yritän ottaa käyttöön uuden tavan.
      Tuo Rodialin itsestäänruskettava voide on hyvin miellyttävä käyttää ja se on ollut itselläni käytössä pari kesää. Kuitenkaan en ottanut sitä aiemmin myyntiin, kun etsin sellaista mikä sekä kasvoille ja vartalolle ja tuo Quick Tan Spray 44€ on sellainen.
      Jos haluaa käyttää itseruskettavaa vain kasvoille niin tämä Rodialin tuote on erinomaisen hyvä. Tuon heidän oman ohjeen mukaan sitä käytetään kerran viikossa, mutta itse kyllä käytin sitä noin 3-4 päivän välein. Toinen käyttötapa on sekoittaa voide yövoiteeseen jolloin väristä tulee hyvin kevyt. Sillä systeemillä itseruskettavaa voi laittaa 3-4 yötä peräjälkeen niin väri on hyvä. Itse koin värin olleen sen verran kevyt, että laitoin sitä aina parina päivänä peräkkäin.
      Tietysti on parempi, että väri on kevyt kuin liian tumma.
      Suosittelen kokeilemaan! Rodialin tuotteet ovat outletissämme erittäin edullisia. Olen ollut jo pitkään kiinnostunut Rodialista ja varmaan olisin kohta ottanutkin meille siitä tuotteita myyntiin. Nyt tuo korona sai aikaan sen, että amerikkalaisten tuotteiden tuontia vähennetään ja maahantuoja jättää Rodialin pois. Tämä on syy miksi tuotteissa on niin suuri alennus.
      Tietysti joku muu maahantuoja voi Rodialia alkaa tuomaan, mutta nyt korona vaurioitti niin paljon maahantuojien taloutta, että sarjat vähenee Suomessa. Olenkin valppaana, jos muita huippusarjoja jää pois niin otan ne meidän asiakkaille outletiin.
      Näiden outlettuotteiden kanssa kannattaa olla tosi nopea, kun pakkauksia ei ole kuin muutama per tuote.

      Hyvää kesän jatkoa!
      Inkeri

      Poista