perjantai 24. heinäkuuta 2020

Käytä kosmetiikkaa säästäväisesti

Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita tarvitaan huomattavasti pienempi määrä kerralla kuin markettikosmetiikkaa. Se johtuu tuotteiden suuresta vaikutusainepitoisuudesta ja hyvästä levittyvyydestä.


Älä jätä purkinpohjia

Jokainen purkki tai tuubi kannattaa käyttää loppuun asti, jos tuote sopii omalle iholle. Yksi tapa säästää kosmetiikassa on ostaa tuotteet kosmetologin neuvojen mukaan, eikä hakuammuntana. Silloin, kun kotihoitotuotteet on harkitusti valittu yhteiskäyttöön on ihonhoidon tulos paljon parempi. 
Kaikki tuubit kannattaa aina leikata lopuksi poikki, jotta saa kaavittua kaiken voiteen iholle. Jokainen varmaan hoksaa kääntää puhdistusmaitopullon ylösalaisin, jotta pohjaltakin saa aineen käytettyä.
Nyt tarjouksessa oleva CALM WATER GEL NYT 39€ (46€) sopii monen tuotteen alusvoiteeksi lisäämään kosteutta. Sen voi esimerkiksi laittaa aamuisin aurinkosuojavoiteen alle. Aurinkosuojavoiteita ei missään tapauksessa kannata säästellä, koska niiden suojaavuus riippuu voiteen määrästä. Ohut ja kevyt sipaisu ei suojaa kunnolla. Silloin, kun tarvitaan lisäkosteutta ECLIPSE sk 50 (54€) alle, paras valinta on juuri tämä Calm Water Gel.
Sen voi myös laittaa Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERYN sk 50 (69€) alle, ettei tätä hiukan kalliimpaa voidetta tarvita niin paljon.


Voiteet säästävät seerumeja

Usein kysytään, miksi suosittelen iholle kaksi tuotetta päällekäin. Siihen on aivan selvä vastaus. Seerumit imeytyvät syvempään ihokerrokseen ja vaikuttavat siksi tehokkaammin ja pitempään kuin voiteet. Seerumit kuitenkin ohittavat päällimmäiset ihokerrokset, joten niistä ei jää mitään suojaa iholle. Seerumit jatkavat kasvohoitojen vaikutusta, koska suosittelen usein samantyyppistä seerumia kotikäyttöön, mitä hoidossakin on käytetty. 
Seerumit eivät koskaan riitä yksinään, vaan niiden päälle laitetaan aina voide, joka suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta. Ilman suojaa iho on altis tuulelle, sateelle, pakkaselle, kuivattavalle sisäilmalle ja ilman epäpuhtauksille. Joissakin työpaikoissa ilmassa on jatkuvasti jotain pölyä sekä likaa ja sitä vastaan meikki on tehokkain suoja. 
Seerumia laitetaan vain 3-4 tippaa ja sen päälle hoitovoide eli seerumeita ei käytetä niin paksulti, että niistä jäisi kerros ihonpintaankin. Näin kesällä meidän suosikkimeikki on SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€) ja sen voi levittää suoraan seerumin päälle. Arvokas seerumi säästyy, kun sitä käytetään oikein eikä liikaa. Nuo muutamat tipat riittävät hyvin ja pintakerroksen hoitaminen sekä suojaaminen jäävät voiteen tehtäväksi.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti