sunnuntai 18. lokakuuta 2020

C-vitamiini on kosmetiikan uusin tehoaine

Kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet ovat jatkuvan kehitystyön alla ja kilpailu on kovaa. Dermalogica ja iS Clinical ovat kumpikin ammattikosmetiikan huipputuotteita ja edelläkävijöitä koko kosmetiikkateknologiassa. 


Dermalogican BioLumin-C -tuotteiden edistyksellinen teknologia  kirkastaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa tehokkaasti hyödyntäen C-vitamiinin voimaa.


BioLumin-C Serum 

Viime talvena Dermalogica esitteli ensimmäisen c-vitamiinia sisältävän hoitotuotteensa. Se on BIOLUMIN-C SERUM (78€), joka onkin kesän aikana tullut monille tutuksi. iS Clinicalilla C-vitamiini on ollut erittäin tärkeänä tehoaineena jo pidempään.
C-vitamiinia on kehitelty jo parikymmentä vuotta ihonhoitotuotteisiin sopivaksi, mutta aina tuli vastaan se ongelma, ettei se pysynyt stabiilina kuin muutaman päivän. Se ei siis säilynyt tuotteissa, vaan joko muuntui toisenlaiseksi tai haihtui kokonaan pois. C-vitamiinin hyvät vaikutukset ihonhoidossa ovat olleet pitkään tiedossa, mutta hoitotuotteeksi asti se on pystytty kehittämään vasta parin viime vuoden aikana.
Dermalogican C-vitamiini seerumi BioLumin-C Serum vaikuttaa ihoon useammallakin tavalla. Se on tehokkain ihon kirkastamiseen ja ihonvärin heleyttämiseen. Pigmenttiläiskiä se tasoittaa näkyvästi, mutta myös talven kalpeaa ihoa C-vitamiini hehkeyttää. C-vitamiini vaikuttaa myös ihon kollageenisynteesiin ja pinnalliset rypyt ja juonteet silottuvat. Ihosta tulee myös tiiviimpi, kun ihohuokoset puhdistuvat ja supistuvat. Myönnän olevani ihan innoissani tästä uudesta vaikutusaineesta, joka parantaa ihonhoitotuotteiden tehoa huomattavasti. 
Dermalogicalta on tulossa ihan näinä päivinä uusi kasvohoitomenetelmä joka perustuu C-vitamiiniin. Odotamme Marin kanssa sitä kovasti, koska on aina kiva päästä kokeilemaan jotain uutta.

BioLumin-C Eye Serum 

Keväällä BioLumin C-serum sai sisarustuotteen, kun markkinoille tuotiin BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€). Tässä silmänympärysvoiteessa tuo C-vitamiinin ihoa kirkastava vaikutus tulee todella hyvin esiin. Silmän ympärille tulee helposti pigmenttiläiskiä, koska sille alueelle on vaikea laittaa uv-suojallista voidetta. Monet pigmenttiläiskiä hajottavat tuotteet ovat taas ihan liian voimakkaita herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. 
Dermalogican tuotteiden ansiosta saadaan nyt paras mahdollinen hyöty kasvojen ja silmänympäryksen iholle. Tämä BioLumin-C Eye Serum vaikutttaa myös monipuolisesti kaikkiin silmäympärysalueen ongelmiin. Se on koostumukseltaan ohut ja hyvin imeytyvä geeli, joka vähentää turvotuksen syntymistä ja poistaa jo syntynyttä nestekeräytymää. C-vitamiinin kirkastava vaikutus on myös hyvin tehokas tasoittamaan tummia silmänympäryksiä. Tummat silmänympärykset ovat yleensä periytyvä ominaisuus ja siihen vaikuttavat ihon paksuus ja silmien malli. Ohuella iholla pintaverisuonet näkyvät selvemmin ja yleensä tummuus johtuu näistä pintaverisuonista. 
C-vitamiini on myös hyvin kosteuttava vaikutusaine ja siksi mitä parhain tuote juuri tässä vaiheessa, kun sisälämmitys on alkamassa. Suosittelen näitä C-vitamiinituotteita aivan kaikille ja kaikenikäisille. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti