perjantai 16. lokakuuta 2020

Dermatude-hoito tuo kasvoille ryhtiä

Nyt, jos koskaan pitää taistella väsymystä ja vanhenemista vastaan. Etätyöt ja poikkeustilanne aiheuttavat stressiä, joka nopeuttaa ihmisen vanhenemista. Omaa ulkonäköä ja hyvinvointia ei pidä laiminlyödä, koska videokokouksissa kasvot näkyvät kuin suurennuslasin alla.


Varatessasi Dermatude-kasvohoidon lokakuun aikana saat mukaasi upean kotihoitopakkauksen!


Kotihoitoon Brightening Vitamin C Duo

Nyt saat DERMATUDE-kasvohoidon (170€/krt tai 600€/4krt)  yhteydessä Dermalogican BRIGHTENING VITAMIN C DUO (arvo 37€) pakkauksen lahjaksi. Varatessasi Dermatude-kasvohoidon lokakuun aikana saat mukaasi tämän kotihoitopakkauksen, joka riittää noin 1-2 viikkoa käytössä. Monella vakioasiakkaalla onkin jo varaus ja he saavat pakkauksen tietysti myös, joten tämä ei koske pelkästään uusia asiakkaita. 
Tämä pakkaus sisältää BIOLUMIN-C SERUM elvyttävän seerumin ja BIOLUMIN-C EYE SERUM silmänympärysvoiteen. Tämä BioLumin-C Eye Serum (75€) on nykyisin Dermalogican suosituin silmänympärysvoide ja sitä voi käyttää aamulla sekä illalla. Tämä silmänympärysvoide on geelimäinen ja se poistaa turvotusta sekä tummuutta ja kosteuttaa ihoa. Tuo pieni näytekoko riittää vähintään kahden viikon käyttöön. 
BioLumin-C Serum (78€) kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, mikä on erityisen tärkeää talven kalpealle iholle. Samalla tämä seerumi parantaa ihon kollageenisynteesiä, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta. 
Nämä BioLumin-C -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. 

Dermatude-kasvohoito poistaa turvotusta ja kiinteyttää

Dermatude-kasvohoito on ehdottomasti tehokkain hoito, mitä ikinä olen tehnyt. Sen kiinteyttävä ja ihoa hehkeyttävä vaikutus on niin näkyvä, etten ole millään muulla hoidolla päässyt vastaavaan tulokseen. Dermatuden turvotusta poistava vaikutus on erittäin tärkeää kaikille yli nelikymppisille. Aineenvaihdunta alkaa hidastua estrogeenin vähentyessä ja se veltostuttaa ihoa. Tämä aineenvaihduntaa kiihdyttävä vaikutus parantaa ihon napakkuutta ja vähentää veltostumista.
Dermatude-kasvohoito on hyvin tehokas, mutta iho on täysin rauhallinen hoidon jälkeen, joten meiltä voi lähteä suoraan työhön, jos niin haluaa. Iho ei punoita eikä hilseile ja hoidon päätteeksi voidaan laittaa kevyt meikki. Tosin kampaus aina hiukan kärsii kasvohoidossa, kun Dermatudeenkin kuuluva pitkä kasvohieronta rasvoittaa hiusrajaa. 
Erityisen hyviä tuloksia olemme saaneet acne-arville ja suurille ihohuokosille. Jopa viisikymppisen acne-arvet tasoittuvat ja madaltuvat näkyvästi neljän kerran hoitosarjalla. Samoin kuivan ihon pikkurypyt ja juonteet saavat runsaan kosteutuksen ja iho on paljon sileämpi ja hehkeämpi. 
Mikään pakko ei ole sitoutua neljän kerran hoitosarjaan, vaan seuraavan hoidon voi varata oman tuntemuksen mukaan. Jos tulee neljä kertaa täyteen kahden kuukauden sisällä, kompensoimme hinnan viimeisellä hoitokerralla. Hoitosarja pitää ehdottomasti tehdä 1-3 viikon välein, koska liian pitkät hoitovälit vähentävät hoitotulosta olennaisesti. Myös kotihoitotuotteilla on tärkeä merkitys lopputuloksessa. Kotihoidossa kannattaa käyttää ammattitason iS Clinicalin ja Dermalogican hoitotuotteita, jotka vaikuttavat myös tehokkaammin Dermatude-kasvohoitojen yhteydessä. Hoitotulos on paljon parempi, kun kotihoidossakin käytetään mahdollisimman tehokkaita tuotteita.

P.s. Meidät valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi 2019!




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti