perjantai 2. lokakuuta 2020

Upeita uutuuksia Pimeän kaupan illassa!

Tänään perjantaina 2.10. Hämeenlinnassa on perinteinen Pimeän kaupan ilta ja meidän kauneushoitola on auki kello 10.00-20.00. 

Kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% ja yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi ylläripussukan. 

Näiden lisäksi meillä on monenlaista uutuutta ja huippuedullisia Outlet tuotteita!


Meikkiuutuudet

Youngbloodilta on tullut kaksikin uutuutta eli nestemäiset huulipunat HYDRATING LIQUID LIP CREME 42€ -20% (toistaiseksi vain hoitolassa) ja CC PERFECTING PRIMER sävytetty meikinpohjustus 53€ -20%. Nestemäisissä huulipunissa on kuusi eri sävyä ja meillä on niistä kolme syksyyn sopivaa uutuutta. Huulipunat on pakattu samalla tavoin kuin huulikiilteet ja ne ovat helppo levittää. Itse olen aivan ihastuksissani näistä huulipunista, koska ne pysyvät todella hyvin. Ne ovat ohuita ja kosteuttavia, mutta niiden pysyvyys on paras, mitä olen koskaan kokeillut. Värisävytkin ovat suomalaiseen makuun sopivia tyylikkään hillittyjä. 
YB:n CC Perfecting Primer tulee taatusti olemaan syksyn meikkisuosikki. Voiteessa on kolme vaikutusta ja laatu on loistava. Voide on meikinpohjustusaine, meikkivoide ja suojavoide yhtäaikaa. Siinä on kaksi väriä: vaaleampi Bare ja hiukan tummempi Tan. Tätä kevyttä voidetta voi käyttää meikkivoiteena, tai meikinpohjusteena ja laittaa vielä sen päälle esimerkiksi NATURAL MINERAL FOUNDATION  65€ -20% mineraalimeikin. Voiteen sävy on hyvin kevyt, mutta se tasoittaa ihon väriä, peittää hiukan punoitusta ja tekee ihosta sileämmän. CC Perfecting Primer on hiukan peittävämpi kuin Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER sk 30 49€ -20%
LEIGHTON DENNYN kynsilakat ovat myös syksyn uutuudet. Heiltä löytyy esimerkiksi BARE IT ALL CC-aluslakka 24€ -20% joka toimii kuin meikkivoide kynsille. Se on lähes väritön lakka, mutta sen verran beige-sävyinen, että tasoittaa kynsien epätasaisuuksia ja tekee niistä siistin näköiset. Nyt kannattaa hankkia kynsinauhoillekin oma hoitotuote, koska jatkuva käsidesin käyttö kuivattaa sekä kädet että kynsinauhat. Käsivoiteita ja kynsien hoitotuotteita meiltä löytyy useampia.

Varaudu talveen

Koko syyskuu on ollut suorastaan kesäisen lämmin, mutta kyllä se talvi ja sisälämmityskausi kuitenkin tulee. Silloin ihon kosteuden tarve moninkertaistuu ja siksi meillä onkin TÄHTITARJOUKSENA tähän tilanteeseen sopivat tuotteet. iS Clinicalin YOUTH SERUM NYT 143€ (183€) on yhtäaikaa kosteuttava sekä kiinteyttävä ja sen tehoa ei voita mikään. Youth Serum on tuplakoko 30 ml tippapullo, joka riittää joka iltaisessa käytössä kolmisen kuukautta. Sen silottava ja napakoittava vaikutus on näkyvä ja itse en halua talvea viettää ilman Youth Serumia.
Herkkä, couperosa iho saa lisäenergiaa ja rauhoitusta Dermalogican BARRIER DEFENCE BOOSTERISTA NYT 59€ (72€), joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä ja vähentää kosteuden haihtumista. Sen kanssa kannattaa kokeilla Dermalogican REDNESS RELIEF ESSENCE 45€ -20% hoitovettä, jota käytetään kasvoveden tapaan. Se hillitsee ihon punoitusta ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä vähentäen couperosan syntymistä. 
Olemme tehneet hoitolaan OUTLET-PÖYDÄN tätä Pimeän kaupan iltaa varten ja sieltä löytyy superedullisia löytöjä, mutta niitä on vain muutama per tuote. Esimerkiksi ORGANIC SURGE HAND AND BODY CREAM NYT 10€ on kosteusvoide käsille ja vartalolle. Siinä on kevyt laventelin tuoksu, joka tekee siitä ylellisen tuntuisen. Voiteena se on hyvin kevyt ja imeytyy hetkessä. 
Esillä on myös T-LABin shampoot ja hoitoaineet sekä tietysti HER TRECENTO TREATMENT 52€ -20% hiusnaamio. Tästä Her Trecento Treatmentista on tullut nopeasti asiakkaidemme suosikki, koska se hoitaa todella tehokkaasti sekä päänahkaa että hiuksia. 

Verkkokaupassa alennukset ovat voimassa maanantai-iltaan 5.10. saakka koodilla PK2020

Alennukset eivät koske Dermalogican uutuuksia eikä BT-Sonic -laitetta.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti