maanantai 5. lokakuuta 2020

Viimeinen mahdollisuus Pimeän Kaupan tarjouksiin

Vielä tänään 5.10. on mahdollista tehdä kotihoitotuotteiden ostokset -20% alennuksella (koodi: PK2020). Huomioi myös, että tänään on viimeinen päivä, kun iS Clinicalin Fire & Ice Tuplakasvohoito NYT 126€ (norm.170€) on tarjoushinnalla.


Tähtitarjous iS Clinical SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (norm.87€) kosteuttaa, suojaa ja ravitsee todella tehokkaasti. 


Panosta hyvinvointiisi

Koko maailma on nyt yli puoli vuotta kärsinyt koronan tuomista poikkeusoloista ja ihmiset ovat hyvin stressaantuneita. Minusta on ihmeteltävän vähän nostettu esiin ihmisten henkistä kestävyyttä, joka on myös kovalla koetuksella. Melkeinpä jokainen on joutunut muuttamaan elämäntapojaan ja vaikka muutoksissa on paljon hyvääkin, ne ovat aiheuttaneet paineita ihmisen psyykelle. Tämä puoli koronasta tulee varmaan esiin viimeistään silloin, kun poikkeusolot ovat ohitse.
Tässä tilanteessa kannattaa pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja etsiä hyviä hetkiä elämäänsä. Kasvohoidossa voi aina rentoutua ja se lisää muutenkin ihmisen hyvinvointia eikä pelkästään ihon kautta. Siksi suosittelen, että nyt kannattaa tarttua tähän Fire & Ice Tuplahoitotarjoukseen. Se on juuri sopiva kahden kasvohoidon tehohoito tähän vuodenaikaan. Nopea hedelmähappokuorinta ja tehokas syväkosteutus kirkastavat ihon väriä, silottavat kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä talven tuiskuja vastaan. Hoidot tehdään 10-20 päivän välein ja liian pitkä hoitoväli vähentää hoidon tehokkuutta. Voit varata vielä tänään hoidot tarjoushinnalla tai ostaa siihen lahjakortin itsellesi tai läheisellesi ja hoidot voidaan tehdä myöhemmin. 
Kahta hoitokertaa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan sen voi jakaa 63€ per kerta, niin kertamaksu pysyy pienempänä. Tähän Fire & Ice tuplahoitoon kuuluu pitkä rentouttava kasvohieronta, joka on parasta stressin poistoa. 

Hyödynnä tuotetarjoukset

Vielä tänään voit tehdä tuoteostokset tarjoushinnalla ja voit käyttää verkkokauppaa, poiketa hoitolassa tai laittaa sähköpostia, mitä tuotteita haluat ja milloin ne noudat. Tuo -20% on kuitenkin sen verran merkittävä alennus, että kannattaa tehdä ostoja jo vähän varastoonkin. Miksipä ei myös joululahjoja ostaisi jo nyt, koska esimerkiksi TUOKSUSAIPPUASIENET 19€ -20% ovat aivan ihania lahjoja. 
Nyt en pysty varmasti sanomaan, koska seuraavan kerran nämä tarjouspäivät tulevat. Yleensä Pimeän kaupan ilta on kaksi kertaa vuodessa ja seuraava olisi helmi-maaliskuussa, mutta kukaanhan ei tiedä millainen koronatilanne silloin on. 
Talvella iho tarvitsee kosteutta, kosteutta ja kosteutta! Kaksi eniten kosteuttavaa tuotetta meillä ovat Dermalogican SKIN HYDRATING BOOSTER 65€-20% ja iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM 69€-20%. Tämä iS Clinicalin seerumi sisältää hiukan enemmän hyaluronihappoa, joka on erittäin kosteuttava vaikutusaine. 
Iho tarvitsee myös suojaa kuivalta sisäilmalta, tuulelta, pakkaselta ja nyt näiltä maskeilta. Varsinainen sadetakki tai talvitakki iholle on BARRIER REPAIR 45€-20%, joka sopii kaikille ihotyypeille. Barrier Repair on myös tehokas suoja maskin aiheuttamaa hankausta vastaan. Nyt Tähtitarjouksenakin oleva iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€) on todella miellyttävä suojaava ja kosteuttava hoitovoide yöksi ja päiväksi. Jos haluat vain yhden tuotteen käyttöösi, niin valitse nyt tämä Sheald Recovery Balm ja se toimii myös meikin alla.
Muista myös HER HAIRCARE RITUALS ja T-LAB -hiustenhoitotuotteet. Olen nyt itse ihastunut T-LABin värjättyjen hiusten shampooseen ja hoitoaineeseen. Tykkään, kun shampoo vaahtoaa kunnolla ja ne myös tuoksuvat ihanilta.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti