tiistai 6. lokakuuta 2020

Tähtitarjoukset ajalle 6.-19.10.


Tämä hiusnaamio muuttaa käsityksesi hiusten kotihoidoista!


Kädet kuntoon!

Voin sanoa, että olen suorastaan huolissani ihmisten käsistä, kynsistä ja kynsinauhoista. Jatkuva pesu ja käsidesin käyttö kuivattavat ihon ja kynnet sekä poistaa ihon luonnollisen suojabarriäärin. Näin kädet ovat koko ajan alttiina tulehduksille ja ihottumille. 
Kynsivallin tulehdus on todella ilkeä vaiva ja kipu on verrattavissa hammassärkyyn. Märkää alkaa kehittymään kynsinauhasta myös kynnen alle ja tämä paine on todella tuskaisaa. Olen nähnyt ja kuullut asiakkailta miten he ovat olleet kipeänä koko ihminen pelkän kynsivallin tulehduksen takia, kun kättä ei voi pitää oikein missään asennossa eikä sillä pysty tekemään mitään. Käsi voi tosiaan olla niin kipeä, että on pakko olla sairauslomalla pelkän kynsinauhan vuoksi. 
Siksi laitoin hyvä tarjouksen näistä käsienhoitotuotteista ja REMOVE & RECTIFY kynsinauhavoide on juuri se, mitä tarvitaan, ettei kynsinauhat repeile ja tulehdu. Argan Therapy RUUSU-KÄSIVOIDE kannattaa hieroa hyvin myös kynsinauhoihin ja pyrkiä käyttämään sitä joka pesun jälkeen. Käsivoide on kivan kokoinen ja riittoisa, joten se kulkee hyvin käsilaukussa mukana, mutta siitä riittää kyllä useamman viikon käyttöön. ROCK SOLID vahvistava kynsilakka toimii yksinään värittömänä lakkana tai sitten toisen lakan alla aluslakkana. Peseminen kuivattaa myös itse kynttä ja kynsilevyjen välissä oleva sitkoaine haurastuu ja kynnet alkavat liuskoittumaan. Samalla kynsi ohentuu ja ne katkeilevat helposti ja jokainenhan tietää, miten kipeää tekee, kun kynsi repeää tai katkeaa. Käyttämällä tätä lakkaa 2-3 kertaa viikossa se alkaa vahvistamaan kynttä noin kuukauden hoidon jälkeen. 
En malta olla vielä mainitsematta miten kestäviä Leighton Dennyn värilakat ovat. Jopa minun työssä ne pysyvät koko viikon hyvänä. Olen kokeillut varmaankin sataa eri kynsilakkamerkkiä elämäni aikana ja tämä Leighton Denny on ylivoimaisesti paras! 


Naamiot kasvoille ja hiuksiin

Her Haircare Rituals hiusnaamio 300 TRECENTO TREATMENT NYT 29€ on saanut nopeasti asiakkaiden suosion. Moni käy sitä ostamassa, kun joku ystävä on sitä ensin kehunut. Näinhän minäkin tämän HER -tuotesarjan hoksasin, kun kosmetologikollegat suosittelivat tätä hiusnaamiota permanentista kärsiville kutreilleni. Nyt myös moni atoopikko ja psoriaatikko on kehunut tämän Trecento Treatmentin vaikutusta päänahkaan ja siitä on ollut apua kuivan kihelmöivään hiuspohjaan. 
Tämä tarjoustuote on tuo isompi koko naamiosta eli siitä saa noin 30-45 käyttökertaa ja sitä käytetään noin ruokalusikallinen kerrallaan. Huomioikaa myös, että naamio hierotaan päänahkaan ja hiuksiin ennen pesua. Itse hieron sen hiuksiin jo saunaan mennessä ja siellä lämmössä se saa vaikuttaa  kymmenisen minuuttia. 
Toinen naamiotarjous on iS Clinicin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE NYT 45€, joka on superkosteuttava kasvonaamio. Tämän naamion voi jättää myös yöksi vaikuttamaan ja pestä vasta aamulla pois. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti