tiistai 13. lokakuuta 2020

Kynsikatastrofi

Kynnet, kynsinauhat ja kädet ovat yleensä ne kehon osat, jotka ovat eniten koronasta kärsineet. Näin syksyllä vielä marjastus ja sienestys ovat värjänneet kuivuneet kynnen reunat. Kynsien ja kynsinauhojen hoitoon on saatavilla omat erikoistuotteensa ja niitä kannattaa käyttää.


Leighton Denny -tuotteilla hoidat luonnonkyntesi vahvoiksi ja terveiksi.


Leighton Denny -käsienhoitotuotteet

Tähtitarjouksena on nyt tarjouspaketti, jossa on Leighton Dennyn ROCK SOLID vahvistava kynsilakka, REMOVE & RECTIFY kynsinauhavoide ja Ruusu-käsivoide ja koko TEHOPAKETTI NYT 33€ (53€). Nämä tuotteet on pakattu oikein sievään vaaleaan vetoketjulliseen meikkipussiin, jolle löytyy varmasti käyttöä vielä jatkossakin. Tämä tarjouspaketti on myös kiva lahjatuote, joten muistakaa, että joulu alkaa jo lähestyä. Meillä on myynnissä myös Pronails NAIL SERUM isompana 23€ ja pienempänä 12€. Sekin on oikein hyvä hoitotuote kuiville kynsinauhoille ja kynsille. Täysin hajustamaton CCS käsivoide (15€) on alunperin tarkoitettu diabeetikoille ja on siksi erittäin hyvä helposti ärsyyntyville käsille. Suosittelen, että käsivoidetta laitettaisiin joka pesukerran jälkeen ja se kannattaa hieroa hyvin myös kynsiin sekä kynsinauhoihin. 


Multivitamiininaamiolla tehohoitoa käsille

Erittäin tehokas hoitovaikutus on Dermalogican Multivitamin Power Recowery Masquella (58€)  tai iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masquella 50g NYT 45€ (55€). Naamio hierotaan puhtaisiin käsiin tuhtina kerroksena ja laitetaan puuvillahanskat päälle ja tämä pakkaus saa vaikuttaa yön ylitse. Tämä konsti on ollut käytössä monilla atooppisilla asiakkaillamme ja he ovat selviytyneet pitkiä aikoja ilman kortisonivoiteita. Nämä naamiot kannattaa hieroa hyvin myös kynsiin, koska hoitava kosteutus on aina hyväksi kynsille ja kynsinauhoille. Hydra Intensive Cooling Masque on myös tehokas pikakosteuttaja ja sen voi hieroa käsiin, vaikka tv-uutisten ajaksi. Sitten se pestään pois ja laitetaan vielä käsivoide yöksi.
Itselläni on nykyisin yöpöydälläni kynsinauhavoidetta eli tuota Leighton Denny Remove & Rectify tuotetta tai Pronailsin Nail Serumia, jota hieron pariin kertaan kynsinauhoihin ennen kuin alan nukkumaan. Yleensä kirjoitan nämä blogijutut sängyssä ennen nukkumaan alkamista tai ainakin luen kirjaa pidemmän aikaa. Siinä samalla on hyvä hoitaa myös kynsiään. Olen myös innostunut Leighton Dennyn upeista kynsilakoista, jotka pysyvät ihan ihmeen hyvin. Tätä lakkaustakin teen välillä sängyssä, vaikka pojat mellastavat sen verran, ettei kovin tasaista jälkeä synny. Leighton Dennyllä on myös EASY PEEL (23€) aluslakka, joka helpottaa kynsilakan poistamista. Minusta sekin on loistokeksintö. Olen tosi moneen kertaan harmitellut, kuinka huonosti kimaltavat kynsilakat irtoavat kynsilakanpoistoaineella. Itse rakastan näitä kimalteita ja tietysti valitsen itselleni juuri sellaisen. Kuitenkin välillä tuntuu, ettei lakka irtoa millään konstilla, mutta käyttäessä tätä Easy Peel aluslakkaa tuo ongelma poistui heti. Käykääpä verkkokaupassa katsomassa näitä Leighton Denny tuotteita tai poiketkaa hoitolassa. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti