perjantai 23. lokakuuta 2020

Tehohoitoa aikuisen finneihin

Taas päädyn tähän hengityssuoja-asiaan, koska se näkyy työssämme jo päivittäin. Monella ihon rasvoittuminen on alkanut vaivata uudelleen, koska kasvot hikoavat ja tulehtuvat suusuojaimen alla. Tässä jutussa esittelen tehokkaita tuotteita, joilla ongelmat ehkäistään ennalta.

Nyt tarjouksessa iS Clinical WARMING HONEY CLEANSER 42€ (norm.52€)


Ihonhoidolta vaaditaan paljon

Ihmisten ihot joutuvat koetukselle useammalla tavalla eikä stressi ole vaikutuksista vähäisempiä. Monelle korona on vaikuttanut elämäntilanteeseen niin, että mieltä painavat jatkuvat huolet tai itse sairaus pelottaa. Stressi näkyy aina ihossa jollain tavalla ja yleensä rasvoittuvan ihon omaavat reagoivat finnien lisääntymisellä ja tätä reaktiota taatusti lisää suusuojan käyttäminen.
Dermalogicalta elokuussa tullut RETINOL CLEARING OIL (73€) on osoittautunut todella hyväksi tehoaineeksi yli kolmekymppisen rasvoittuvaan ihoon. Sen lievä öljymäisyys estää kuivumisen sekä hilseilyn ja retinoli uudistaa ihoa tehokkaasti. Tuo retinolin voimakas kuoriva ja kuivattava vaikutus on hienosti rajoitettu tällä öljymäisellä vaikutusaineella. 
Retinol Clearing Oilin päälle sopii voiteeksi hyvin CALM WATER GEL (46€), joka saa kehuja jatkuvasti. Se on selvästi ohittanut jo Dermalogican muut voiteet suosituimmuudessa ja lähentee INTENSIVE MOISTURE BALANCEn (75€) johtoasemaa. Calm Water Gel onkin tehokas kosteuttaja ja sen verran ohut, ettei kasvomaskin hautova vaikutus sitä haittaa. 

Ongelmia kannattaa ehkäistä ennalta

Suosittelen, että ihon ongelmia hiukan ennakoitaisiin ennen, kuin kaikki ehtii räjähtämään pahimmilleen. Tässä kuorintatuotteet ovat tärkeässä osassa, jottei huokoset tukkiinnu suusuojan alla. Jo puhdistuksessa kannattaa käyttää kuorivia tuotteita ja esimerkiksi iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER NYT 42€ (52€) on helppo ja nopea hellästi kuoriva puhdistus. Itse olen tästä innostunut ja sitä voi käyttää jopa päivittäin ilman, että se kuivattaisi. 
iS Clinicalin ACTIVE SERUM (99€) on todella hyvä ennalta ehkäisemään kaikkea rasvoittumisen tuomia ongelmia. Se on todella tehokkaan tuntuinenkin ja kannattaa varautua siihen, että alussa se saattaa hiukan kirvellä. Kihelmöinti ja kirvely menee vartissa ohitse ja noin viikon käytön jälkeen loppuu kokonaan. Active Serum aktivoi ihon toimintoja ja estää huokosten tukkiintumista, mutta on myös erittäin tehokas ”ryppytippa”.
Dermalogican uutuusnaamio HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) on saanut erinomaisen vastaanoton ja se sopii kaikille ihotyypeille. Ensisijaisesti se on kosteuttava naamio ja kuorinta on hyvin kevyttä. Suurin helppous tulee siitä, että vaikutusaika on vain viisi minuuttia ja samalla tuotteella saa sekä kuorinnan että tehokosteutuksen. Toivoisinkin, että kaikki asiakkaat voisivat hankkia tämän tuotteen ja huomata sen erinomaisuuden.
Tulehtuneille finneille ja öljyisen rasvaiselle iholle suosittelen Dermalogican SEBUM CLEARING MASQUEta (45€), joka rauhoittaa tulehduksia, laskee turvotusta ja vähentää punoitusta. Tämä naamio sopii sekaihollekin ehkäisemään ihon tulehtumista ja sen savipohjainen koostumus imee hyvin rasvaisuutta itseensä. Tätä naamiota voi käyttää 3-4 kertaa viikossa.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti