keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Hiukset ovat naisen kruunu

Olen tosi tyytyväinen, että otin meille myyntiin nämä HER ja T-LAB hiustenhoitotuotteet. Emmin pitkään, että onko järkevää laajentaa tuotevalikoimaa entisestään. Onneksi kuuntelin ”hoitajan” ääntäni ja halusin antaa asiakkaille niitä hyviä hoitokokemuksia, mitä itsellänikin on ollut.


Huippulaadukkailla tuotteillamme saat upeat ja terveet hiukset!


Hiusnaamio HER 300 Tresento Treatment

Meille on tullut hämmästyttävän paljon hyvää palautetta näistä hiustenhoitotuotteista ja varsinkin tästä HER 300 TRESENTO TREATMENT 200ml NYT 29€ (52€) hiusnaamiosta. Hyvä ystäväni kertoi juuri, että hänen yliherkkä päänahkansa parani naamiolla tosi nopeasti. Hän on allerginen monille ruoka-aineille ja syödessään jotain sopimatonta, hänen ihonsa ja päänahkansa nousee helposti nokkosrokolle. Nuo rokon jäljet päänahassa hilseilevät, kirvelevät ja kutisevat pitkään ennen kuin iho paranee. Ystäväni kertoi laittaneensa viikon aikana joka toinen ilta 300 Tresento Treatment -naamion vaikuttamaan ennen hiusten pesua ja päänahka lakkasi kirvelemästä paljon nopeammin kuin yleensä. 
Huomioikaa, että ohjeiden mukaan tämä hiusnaamio hierotaan päänahkaan sekä hiuksiin ennen pesua ja annetaan vaikuttaa vartin verran. Itse laitan naamion noin kerran viikossa ja hieron sen hyvin päänahkaan ja lopuksi kaikkiin hiuksiin. Sen jälkeen menen saunaan istuskelemaan ja siinä samalla liottelen jalkoja kylpyvedessä. Jalkakylpyveteen laitan ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL (19€) suihkuvaahtoa, jonka ruusun tuoksua rakastan. Tätä ruususuihkugeeliä ei ole enää montaa pulloa meillä jäljellä, joten kannattaa tehdä ostokset nopeasti. Pullo on 400ml eli melkein puoli litraa, joten sillä peseytyy koko loppuvuoden. 
Tuon saunassa istuskelun jälkeen raspaan jalat LADYBUG (19€) titaaniraspilla, joka ei riko tai vahingoita ihoa. Hiusnaamion pesen pois T-LABin COLOUR PROTECT SHAMPOOlla (27€) ja lopuksi laitan latvoihin hiukan COLOUR PROTECT CONDITIONER (29€) hoitoainetta, jonka huuhtelen pois. Ilman tätä hoitoainetta hiukseni olisivat niin sotkussa, ettei niistä menisi harja läpi kuin väkivalloin. Toinen hyvä tuote hiusten selvittämiseen on HER NOURISHING OIL (17€-35€), jonka voi jättää hiuksiin. 
Nykyisin melkein kaikilla nuorilla naisilla on pitkät hiukset ja ne on oltava terveet sekä hyvin hoidetut ollakseen kauniit. Siksi moni vakioasiakas käy hakemassa tyttärilleen T-LAB CURL PASSION LEAVE-IN CREAM (27€) hoitoainetta, jonka voi jättää hiuksiin. Tuossa Curl Passion -linjassa on myös shampoo ja poishuuhdeltava hiustenhoitoaine. Ilmeisesti somessa näitä tuotteita on kehuttu, koska niin moni käy juuri niitä ostamassa. 

Maxey Lash kaunistaa ripset

Onneksi ripsipidennykset alkavat olla pois muodista jo Suomessakin. Ulkomailla niitä ei enää näkynyt kesällä 2019, kun viimeksi olin Suomen rajojen ulkopuolella. Nykyisin luonnollinen RIPSIEN KESTOTAIVUTUS (88€) on saanut paljon vakioasiakkaita ja mekin teemme niitä joka päivä. Erityisen upealta ripsien kestotaivutus näyttää pitkissä ripsissä ja nehän saadaan aikaan MAXEY LASH ripsiseerumilla (108€). 
Maxey Lash auttaa kaikkia, jotka sitä säännöllisesti käyttävät ja noin 3-6 viikon käytön jälkeen näkee selvästi ripsien kasvaneen. Yleensä ripset myös tummenevat, jos henkilö on muutenkin tummahiuksinen. Tätä Maxey Lash ripsiseerumia levitetään hyvin ohut kerros ripsirajaan pakkauksessa olevalla siveltimellä. Parasta on käyttää tätä seerumia aamuisin, koska vilkas verenkierto tehostaa sen vaikutusta. 
Ensimmäisillä levityskerroilla saattaa tuntua lievää kuumotusta tai kihelmöintiä, mutta se menee ohitse muutaman käyttökerran jälkeen. Ensimmäisen viikon aikana ripsiseerumia voi laittaa noin joka toinen päivä, mutta sitten, kun iho siihen tottuu siirrytään päivittäiseen käyttöön. 
Yleensä haluttu ripsien pituus ja tuuheus saavutetaan 4-8 viikon kuluessa ja sen jälkeen siirrytään ylläpitovaiheeseen eli seerumia käytetään vain pari kertaa viikossa. Tuo Maxey Lash ripsiseerumi pakkaus riittää noin puolen vuoden käyttöön, joten kalliiksi se ei ainakaan tule. 
Maxey Lashin avulla saadut pitkät ja paksut ripset ovat luonnolliset, koska nehän ovat omat eivätkä keinotekoiset. Myös kestotaivutus on täysin luonnollisen näköinen kaunistus silmiin, koska mitään ylimääräistä ei ripsiin lisätä. 
Maxey Lash ripsiseerumia voi käyttää kaikenikäiset ja etenkin yli viisikymppisenä sen tarve lisääntyy. Valitettavasti ikääntyessä ripset harvenevat ja ohenevat eikä ripsivärikään juuri auta. Suosittelen kokeilemaan ripsiseerumia, koska se on vaivaton tapa saada upeat ripset.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti