torstai 15. lokakuuta 2020

Kutittaa ja kirvelee

Alamme taas lähestyä sitä vuodenaikaa, kun atooppinen iho alkaa oireilemaan ja tuottamaan harmia. Atooppisen kuiva iho vartalolla alkaa reagoimaan melkeinpä heti, kun vaatteita kesän jälkeen lisätään, ja kasvot viimeistään sisälämmityksen alkaessa.


Dermalogican Super Rich Repair tuo avun kroonisesti kuivalle ikääntyvälle iholle.


Kosmetologi on atoopikon paras ystävä

Itselläni on aina ollut suuri joukko atoopikkoja vakioasiakkainani ja vanhimmat heistä heiluttelevat jo pilven päällä. Säännölliset kasvohoidot ovat olleet paras tapa pitää atooppinen iho terveenä ja ehjänä ilman kortisonivoiteita. 
Vuosien saatossa moni atoopikko on ajautunut asiakkaakseni siksi, että on kokenut kasvojensa punakan ja hilseilevän ihon niin kiusalliseksi. Olenkin oppinut ymmärtämään, miten suuri kärsimys on, kun iho on punaisilla läiskillä ja ihottumaiset kasvot ovat kaikkien ihmeteltävinä. Varsinkin teini-ikäisenä näkyvät ihottumat kasvoissa on suuri haitta. 
Tämän takia olen paneutunut erityisesti atooppisen ihon hoitoon ja myös meikkaamiseen. Varsinkin meikkituotteista on lähes mahdotonta löytää hyviä vaihtoehtoja ilman asiantuntijan apua. Yleensä kaikessa kosmetiikassa kannattaa välttää hajusteita ja väriaineita, joten mineraalipigmenttimeikit ovat ehdottomasti paras vaihtoehto. 
Tietysti, mitä parempaan kuntoon iho on kasvohoidoilla ja kotihoitotuotteilla saatu, sen siistimmin meikki levittyy. Moni hyvin peittävä meikkivoide kuivattaa ihoa vielä entisestään ja korostaa muutenkin hilseilyä ja epätasaisuutta.  Myös meikinpohjustusvoide pitää olla tarpeeksi täyteläinen, jotta meikki levittyy kunnolla. Parhaimmaksi meikiksi nostan taas Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemaisen meikkivoiteen. Tätä jauhemaisuutta ei pidä sekoittaa puutereihin ja epäillä sen kuivattavuutta. YB:n jauhemainen mineraalimeikki käyttäytyy iholla kuin voide ja sillä voi tehdä hyvinkin peittävän meikin, mutta iho pysyy luonnollisen näköisenä. Huomioikaa myös, että meillä on vielä muutama kappale KABUKI-SIVELTIMIÄ 25€ (49€) tosi edulliseen hintaan. Siveltimiä ei ole koskaan liikaa, joten hintaetu kannattaa käyttää hyväksi. Juuri tämä tuuhea hyvälaatuinen Kabuki-sivellin on paras mineraalimeikin levityksessä. 

Kotihoitotuotteita atoopikolle

Meillä on muutamia aivan erinomaisia hoitotuotteita atooppisen ihon kotihoitoon ja niiden avulla vakioasiakkaat pitävät ihonsa kunnossa kasvohoitojen lisäksi. Puhdistustuotteina Dermalogican PRECLEANSE (46€) tai PRECLEANSE BALM (46€) on aivan ylivertainen, koska hyvän puhdistustuloksen lisäksi niiden tehokkaat öljymäiset raaka-aineet myös hoitavat ihoa. 
Toiseksi puhdistustuotteeksi suosittelen iS Clinicalin CREAM CLEANSERin (52€), jonka hoitava vaikutus rauhoittaa punoitusta ja vähentää hilseilyä. 
Eräs asiakkaani on keksinyt hyvän idean sekoittaa iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM (69€) suoraan SHEALD RECOVERY BALMin (87€) joukkoon ja levittää ne yhtäaikaa iholle. Tämä yhdistelmä sopii kaikille kuivaihoisille myös meikin alle. Dermalogican BARRIER DEFENSE BOOSTER (72€) öljymäinen tehotippa rauhoittaa helposti punoittavaa ja kutisevaa ihoa. Sen päälle tehokkain voide on SUPER RICH REPAIR (93€) ja vielä näiden päälle BARRIER REPAIR (45€) niin hoito on täydellinen. 
Tätä voideyhdistelmää kannattaa käyttää aamulla sekä illalla ja tuo suojaava Barrier Repair on tärkeä myös yöhoidossa. Barrier Repair vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä ja makuuhuoneen lämmityksen kuivattama huoneilma ei pääse haihduttamaan ihon omaa kosteutta. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti