lauantai 31. lokakuuta 2020

Vielä ehdit hyödyntää Tähtitarjoukset!

Tämän hetken tarjoustuotteet ovat sellaisia, että niitä tarvitsevat kaikki ja kaikenikäiset. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 62€ (78€) on tuote, josta kaikki hyötyvät tässä ajassa, kun epävarmuus ja muutokset tuovat stressiä.


iS Clinicalin puhdistustuotteet ovat helpppoja, nopeita ja huippulaadukkaita.


Stressi näkyy ihossa

C-vitamiini on puhuttanut ihonhoidon ammattilaisia jo vuosia, mutta sen säilyvyys ja stabiliisuus on ollut ongelmallista. Nyt Dermalogica on kehittänyt c-vitamiinin, joka säilyy stabiilina ja sen vahvuus on noin kolminkertainen verrattuna muihin kosmeettisiin tuotteisiin. 
Dermalogica kehitti myös kasvohoidon, jossa hyödynnetään tätä tehokasta C-vitamiinia ja siitä kerron ensi viikolla lisää, kun aloitamme sitä tekemään. Sattumalta tämä läpimurto C-vitamiinin kehityksessä osui juuri tähän korona-ajankohtaan ja nyt sen vaikutuksia todella tarvitaan. BioLumin-C Serum tuli myyntiin noin vuosi sitten eikä ihmiskunta silloin vielä tiennyt, että elämä voi näin muuttua.
Ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten nyt myös poikkeuksellinen stressi ja muutokset elämäntavoissa rasittavat ihoa. C-vitamiini on vaikutusaine, jonka antioksidanttisuus estää nimenomaan stressin aiheuttamien vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Elämänmuutokset, unen laatu, väärä ravinto, liikunnan puute, ahdistus ja erilaiset fyysiset kivut lisäävät elimistön soluja rasittavien vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Nämä vapaat happiradikaalit nopeuttavat ihon vanhenemista ja c-vitamiini estää tätä vanhentavaa vaikutusta.
BioLumin-C Serum on lisäksi erittäin kosteuttava ja tasoittaa sekä kirkastaa ihon väriä. Tätä seerumia kannattaa käyttää aamulla ja illalla 3-4 tippaa kerrallaan ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sitten päälle kosteusvoide.

Helpot ja nopeat puhdistusaineet

iS Clinicalin tarjoustuotteet CREAM CLEANSER NYT 42€ (52€) ja WARMING HONEY CLEANSER NYT 42€ (52€) ovat helppoja puhdistusaineita ja täysin vesiliukoisia. Ne ovat keskenään hyvä yhdistelmä kaksoispuhdistukseen tai iS Clinicalin CLEANSING COMPLEXIN (52€) kanssa, joka on jo lähes kaikilla käytössä. 
Kuivuuteen taipuvaiselle iholle kaksoispuhdistuksen voi tehdä käyttämällä ensin Cream Cleanser ja sitten Warming Honey Cleanser tai Cleansing Complex. Rasvoittuvalle, pintakuivalle ja sekaiholle tehdään puhdistus ensin Cleansing Complexilla ja sitten Warming Honey Cleanserilla. 
Itse olen käyttänyt pitkään Cleansing Complex ja Warming Honey Cleanseria, vaikka ihoni on tähän asti ollut todella kuiva. Olen niin tykästynyt tähän Warming Honey Cleanseriin sen hyvän tuoksun ja samettimaisen koostumuksen takia. Jotkuthan eivät voi sietää siinä olevaa hunajan tuoksua, mutta se on tietysti makuasia. 





Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti