tiistai 27. lokakuuta 2020

Suojaa ihosi maskin hankaukselta

Nyt kuulen jo joka päivä ongelmista, joita suusuoja aiheuttaa. Tietysti sen läpi on vaikea hengittää ja silmälasit huurtuvat, mutta myös iho reagoi hankaukseen. Atoopikot kärsivät varmaan eniten, koska jatkuva hankaus saa ihon vereslihalle. 


SkinPerfect Primer sekä suojaa että häivyttää juonteita, kirkastaa ja pohjustaa ihoa.

Kevyt meikkivoide suojaa hankaukselta

Olen jo jonkin verran saanut kokemusta siitä, miten hoitotuotteilla suojataan ihoa suusuojan hankaukselta. Sairaalassa on jo yli kuukauden käytetty koko ajan suusuojaa ja siellä työssä olevat asiakkaat kertovat kokemuksistaan. Tietysti hoitoalalla on paljon ihmisiä, jotka ovat aina käyttäneet suusuojaa, mutta nyt se on pakollista kaikille.
SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) on käytössä todella monella asiakkaalla ja sehän on hyvä suoja ollut talvisäätä vastaan. Sen suojaava vaikutus toimii myös suusuojan hankausta vastaan. Siitä jää ohut suojaava kerros ihon pintaan, joka ei päivän aikana ehdi hankaantumaan kokonaan pois. 
SkinPerfect Primer pysyy myös tasaisena suusuojasta huolimatta. Moni paksumpi meikkivoide hankaantuu pois niin, että iholle jää selvät jäljet suusuojan reunoista. Tämä on aika ikävä juttu, jos esimerkiksi kaupassa käynnin jälkeen kasvoissa on selvät kasaantumat meikkivoiteesta. 
Toinen primeri Dermalogicalta on HYDRABLUR PRIMER (51€), jossa on hiukan väriä, mutta hyvä suojaava vaikutus. Hydrablur Primer on tuubista otettaessa tavallisen vaalean voiteen näköinen, mutta levitettäessä sen kapseloitu mineraalipigmentti hajoaa ja iholle tulee väriä tasoittava pinta. Väriä on vain sen verran, että iho näyttää sileän tasaiselta, mutta ei meikatulta.  
Nämä kumpikin meikinpohjustusaine on meidän asiakkailla suositumpia kuin varsinaiset meikkivoiteet. Kumpikin on hoitavia ja suojaavia vaikutukseltaan ja nyt näiden suusuojien hankausta ehkäiseviä. 
Youngbloodilla on uusi ohut lähes nestemäinen CC PERFECTING PRIMER (53€), joka on meikkivoiteen ja meikinpohjustusvoiteen välimuoto. Se on myös hankaukselta suojaava ja peittävyyttä siinä on hiukan enemmän kuin Dermalogican primereissa. Heti syyskuussa myyntiin tullessaan asiakkaat tykästyivät siihen ja olemme saaneet siitä paljon hyvää palautetta.


Iho tarvitsee entistä enemmän kosteutta

Talven edistyessä kuiva sisäilma imee kaiken kosteuden iholta ja tähän, kun lisätään suusuojan hankaava vaikutus, ihon kosteuden tarve moninkertaistuu. Pahimmassa tapauksessa iho voi rohtua ihan rikki, mutta toivotaan, ettei näin käy kenellekään. Nytkin pitää muistaa, että ennaltaehkäisy on parasta hoitoa ja ihon hyvä hoito kannattaa aloittaa jo ennen ongelmia. 
Suosittelen kaikille käyttöön seerumin, hoitovoiteen ja suojavoiteen. Nämä kolme eri ihon kerroksiin imeytyvää hoitotuotetta säilyttävät ihon tasapainon parhaiten. Dermalogican BARRIER REPAIR (45€) on meidän kaikista suojaavin voide, jota sanotaankin ihon talvitakiksi. Se on täysin väritön voide, joka sulaa ihon rakenteeseen ja ehkäisee ihon oman kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa kaikilta ulkoisilta ärsytyksiltä. Tämä hoitotuote on sopiva kaikille ja sitä kannattaa käyttää aamulla ja illalla. Yöllä se suojaa makuuhuoneen kuivalta sisäilmalta ja sitoo ihon omaa kosteutta. Barrier Repair on itselleni välttämätön yöhoitotuote talvella enkä halua olla ilman sitä. Lisään välillä sitä vielä yölläkin, jos käyn kissoja ruokkimassa tai muuta sellaista. Yöllä nukkuessa ihon lämpötila muuttuu ja sen haihduttaminen lisääntyy ja juuri siksi tarvitaan Barrier Repairin kosteutta sitovaa ominaisuutta. 
Kertokaahan omia kokemuksianne suusuojan vaikutuksista iholle. Tässä vaiheessa meillä kosmetologeilla on vasta vähän tietoa niistä ja siksi kaikki kokemukset ovat meille todella tärkeitä. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti