sunnuntai 25. lokakuuta 2020

Kaksoispuhdistus on hyvän ihonhoidon perusta

Nykyisin melkein jokainen ihonhoitosarja suosittelee kaksoispuhdistusta, joka on ollut amerikkalaisten Dermalogican ja iS Clinicalin perusajatus jo pitkään. Ensimmäinen puhdituskerta poistaa lian ja meikin ihon pinnalta ja toinen kerta puhdistaa ihon ja huokoset.


iS Clinicalin laadukkaista puhdistustuotteista nyt tarjouksessa CREAM CLEANSER ja WARMING HONEY CLEANSER NYT 42€/kpl


Precleanse on kaksoispuhdistuksen suosikkituote

Dermalogican PRECLEANSE (46€) tai PRECLEANSE BALM (46€) ovat kehitetty juuri tätä kaksoispuhdistusta varten. Precleanse puhdistaa iholta kaiken meikin ja sulattaa myös silmämeikin ripsiväreineen. Precleanse on täysin nestemäinen öljy, joka on kuitenkin vesiliukoista. Tämä öljy hierotaan ihoon kaiken meikin päälle ja sitten sormet kostutetaan veteen ja sen myötä öljy muuttuukin vesiliukoiseksi maidoksi. Tämän jälkeen se huuhdellaan runsaalla vedellä pois. 
Toisen puhdistuskerran voi tehdä millä tahansa ihotyypin mukaisella puhdistustuotteella. Epäpuhdas sekaiho tykkää eniten SPECIAL CLEANSING GEL (51€) puhdistusgeelistä, joka on myös täysin vesiliukoinen ja helppo huuhdella pois. 
Suosituin Dermalogican puhdistusmaito on ULTRA CALMING CLEANSER (58€/500ml ja 38€/250ml), joka sopii herkälle ja punoittavallekin iholle. Sen vaikutus on rauhoittava ja kosteuttava eikä iholle jää kuivaa kireyttä.
PRECLEANSE BALM (46€) käytetään samaan tapaan kuin Precleanseakin. Tämä Balm on hoitavampi ja tarkoitettu kuivalle sekä atooppiselle iholle ja sen hyvää tekevät öljyt pitävät ihon joustavana. 

Tähtitarjouksessa iS Clinicalin puhdistusaineet

iS Clinicalin suositut puhdistustuotteet ovat nyt tarjoushinnalla 42€/kpl (norm. 52€) ja ne ovatkin hyvin sopivia tähän kaksoispuhdistukseen. CREAM CLEANSER on täyteläinen maito, joka on kuitenkin täysin vesiliukoinen. Se poistaa hyvinkin paksun meikin hellävaraisesti ja samoin vesiliukoisen silmämeikin. Huomioikaa, ettei vedenkestäviä ripsivärejä välttämättä pysty poistamaan näillä muuten tehokkailla meikinpoistoaineilla, koska jokainen niistä vaatii omanlaisensa puhdistuksen. 
Kuivalle ja atooppiselle iholle Cream Cleanser on erinomainen puhdistustuote ja ellei halua käyttää vettä, sen voi pyyhkiä pois myös kasvopaperilla. Tämän Cream Cleanserin jälkeen käytetään WARMING HONEY CLEANSERIA, joka on täyteläinen hunajamainen geeli. Minun mielestä se on suorastaan ylellisen ihana myös tuoksunsa puolesta, mutta ne jotka eivät siedä hunajan tuoksua tai ovat hunajalle yliherkkiä, kannattaa välttää tätä puhdistustuotetta.
Warming Honey Cleanser sopii kaikille ihotyypeille ja sen kuoriva vaikutus on hyvin mieto. Hyvin herkällä ja couperoottisella iholla Warming Honey Cleanseria voi käyttää kuorinnan tavoin ja tehdä kasvojen puhdistus sillä vain 3-4 kertaa viikossa. Ellei iho ole äärimmäisen herkkä suosittelen lisäksi 1-2 kertaa viikossa tehokkaampaa kuorintaa. Esimerkiksi iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (95€) on tehokas, mutta myös hyvin hellävarainen kuorintatuote.
Ellei halua kaksoispuhdistusta tehdä Cream Cleanser ja Warming Honey Cleanser käyvät hyvin myös yksinään tai iS Clinicalin suositun CLEANSING COMPLEXIN (52€) kanssa. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti