torstai 29. lokakuuta 2020

Ihonhoito-ohjeita etätyötä tekeville

Lähes kaikilla korona on vaikuttanut paljon elämään ja eniten asiakkaat kertovat etätyön tuomista muutoksista. Kuunneltuani asiakkaiden kertomuksia nyt jo useita kuukausia ymmärrän, miten paljon etätyö vaikuttaa ihonhoitorutiineihin ja hyvinvointiin.

Tähtitarjouksena oleva Dermalogican BIOLUMIN -C SERUM NYT 62€ (norm.78€) tekee ihosta kiinteämmän ja säteilevämmän.


Etätyö haittaa hyvinvointia

Lähes kaikki kertovat samaa, ettei meikkiä tule juurikaan käytettyä, kun kotoa ei lähdetäkään työpaikalle. Sen takia ihonhoito jää paljon vähemmälle ja jotkut kertovat puhdistavansa ja kosteuttavansa ihonsa vain kerran vuorokaudessa eli iltaisin. Hoidon määrä on silloin vähentynyt puoleen ja se tulee kyllä näkymään mm. ihon ikääntymismerkkien lisääntymisenä. 
Moni sanoo olevansa jossain välitilassa ja työt kyllä tulee tehtyä, mutta vapaa-aika ei enää erotu kunnolla  työstä. Suurin osa haluaisi palata työpaikalle ja omaan yhteisöönsä, koska ei kahvitauko teamsin välityksellä korvaa työyhteisön kasvokkaista tapaamista. 
Minulle asiakkaat kertovat suoraan, etteivät voi henkisesti yhtä hyvin kuin aikaisemmin, kun tekivät työtä normaalisti. Tämä hiljainen stressi näkyy ihossa monella tavalla. Samoin asiakkaani kertovat fyysisen kunnon menetyksestä ja virkeyden katoamisesta. Hyötyliikunta työmatkoilta on poissa ja monesta muustakin kohdasta, joten erilaisia liikuntamuotoja pitäisi tehdä entistä enemmän. 
Etätyöläiset valittavat myös selkä- ja niskavaivoja ja kasvohoidon yhteydessäkin huomaan, miten monen hartialihakset ovat jumissa. 
Yritän nyt kovasti kehittää ihonhoitotapoja, kasvohoitoja ja hoitomenetelmiä, jotka vastaavat tähän tilanteeseen. Kerron tuloksista heti, kun saan suunnitelmat valmiiksi. 

Ihonhoitotottumuksia pitää muuttaa

Etätyöläiset istuvat koko päivän eikä liikuntaa tule edes työmatkoista, joten isot selkälihakset menevät jumiin paikallaan olosta. Tämä heijastuu myös kasvojen verenkiertoon sekä aineenvaihduntaan ja ihon heikentynyt toiminta näkyy kalpean harmaana ihonvärinä, kuivuutena sekä veltostumisena. 
Vähentyneellä hoidolla on ihan mahdotonta pitää iho kunnossa, etenkin kun hoidon tarve on lisääntynyt. Kasvohoidossa käynti useammin, noin 3-4 viikon välein, olisi paras ratkaisu ja olenkin kehittämässä uutta kasvohoitoa, joka toimisi juuri tässä tilanteessa. Tehokas hoitolassa tehty kasvohoito elvyttää verenkierron ja aineenvaihdunnan pitkäksi aikaa ja sitä voi ylläpitää kotihoitotuotteilla. 
Kotikasvohoidot kannattaa ottaa tavaksi, jos säännöllinen päivittäinen hoito ei toimi kunnolla. Esimerkiksi nyt tarjouksessa oleva iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER NYT 42€ (52€) on kuoriva puhdistustuote, jota voi käyttää noin joka toinen päivä. Sen jälkeen kannattaa laittaa iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (50g/55€ ja 120g/95€) ja jättää naamio vaikuttamaan koko yöksi. Hydra Intensive Cooling Masque on yksi parhaista hoitoaineista tässä tilanteessa, koska sen virkistävän viilentävä vaikutus on erittäin tehokas aineenvaihdunnan ja verenkierron elvyttäjä. 
Seerumeista tehokkain ihon toiminnan elvyttämiseen on nyt myös Tähtitarjouksena oleva Dermalogican BIOLUMIN -C SERUM NYT 62€ (78€). Sen sisarustuote BioLumin -C Eye Serum (75€) silmänympärysgeeli on erinomainen poistamaan turvotusta ja tummuutta silmien ympäriltä. Valitettavasti juuri niillä alueilla kun näkyy ensimmäisenä ihon toiminnan heikkeneminen.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti