lauantai 3. lokakuuta 2020

Meillä tehdään Pimeää kauppaa

Eilen perjantaina Hämeenlinnassa oli perinteinen Pimeän kaupan ilta ja huipputarjoukset jatkuvat meillä maanantaihin 5.10. asti.  Kaikista normaalihintaisista tuotteista on -20% alennus ja ainoastaan Dermalogican uutuudet HYDRO MASQUE EXFOLIANT 59€ kuoriva kosteusnaamio, RETINOL CLEARING OIL 73€ seerumi ja BT-SONIC ULTRAÄÄNILAITE 126€ eivät kuulu alennuksen piiriin. 

Koskee normaalihintaisia tuotteita verkkokaupassa ma 5.10. asti


Yli 100€ ostoksesta saa Ylläripussukan, joka sisältää tarpeellisia hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Nyt tarjoukset jatkuvat vielä verkkokaupassa ja pidensimme aikaa vielä maanantaihinkin 5.10. asti, koska Inkerin nimipäivän kunniaksi, haluan muistaa asiakkaitamme edullisella kotihoitokosmetiikalla! 

Mari oli perjantaipäivän yksin hoitolassa, koska itse olen Suomen Yrittäjänaisten liittokokouksessa. Sain kuitenkin Marilta heti raportin, mitkä olivat päivän suosikkiostokset ja mitä pitää tilata lisää. Voiteista ykköseksi nousi tietysti vanha tuttu Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml 75€ -20% hoitovoide, mutta  iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (norm.87€) alkaa hätyytellä sen johtoasemaa. Tämä Sheald Recovery Balm on hiukan suojaavampi ominaisuuksiltaan ja siksi erityisen sopiva talvikäyttöön. Sen alle, kun laittaa HYDRA COOL SERUM 69€ -20% kosteuttavan seerumin, kotihoito on erinomaisella mallilla sisälämmityskautena. Tähtitarjouksessa oleva iS Clinicalin YOUTH SERUM NYT 143€ (norm.183€) on myös hyvin kosteuttava seerumi, mutta sen lisäksi ihon kimmoisuus palautuu ja pikkurypyt silottuvat. Youth Serum on meidän tehokkaimpia tuotteita vähentämään vanhenemisen merkkejä. 

Rauhoitusta rasvaisuuteen

Parin viime vuoden aikana on myyntiin tullut useampia tuotteita, jotka vähentävät ihon talineritystä, nopeuttavat finnien parantumista ja pitävät ihon siistin ja tasaisen näköisenä. Dermalogican AGE BRIGHT SPOT FADER 45€ on paikallishoitoaine yksittäisten finnien päälle tai hiukan isommallekin alueelle. Se nopeuttaa huomattavasti finnien parantumista ja vähentää tulehduksia. 
Seerumeja löytyy nyt kaksittain parantamaan aikuisen naisen näppylöitä. AGE BRIGHT CLEARING SERUM 65€ -20% vähentää talineritystä, tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja ja kirkastaa ihoa. Toinen seerumi Dermalogicalta tuli myyntiin pari viikkoa sitten ja se on RETINOL CLEARING OIL 73€, joka on rasvaisuuden rauhoittamisen lisäksi ryppyjä ja juonteita silottava. 
Kesällä myyntiin tullut ACTIVE CLAY CLEANSER 41€ -20% puhdistusmaito rasvoittuvalle iholle on jo monen asiakkaan suosikkipuhdistus. Iho tulee puhtaan tuntuiseksi ja kirkkaan tasaiseksi eikä tuote takuulla kuivata ihoa. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti